Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am zis .. Să nu par un nesimțit inactiv, așa că am stat toată seara să-mi formatez laptopul. Acum downloadez GTA:San Andreas și în seara asta sau chiar pe la ora 10:00 pot fi online.

Am zis .. Să nu par un nesimțit inactiv, așa că am stat toată seara să-mi formatez laptopul. Acum downloadez GTA:San Andreas și în seara asta sau chiar pe la ora 10:00 pot fi online.

Tu formatezi da FW vine de la raport :)).Ai grija data viitoare ma nab!

Voi cum o duceti?Tot pe la scoala?

Eu sunt la info. Ne vedem diseara in game.

Bafta cu scoala :D

Edited by S4F BogdiD

Buna dimineata colegi. Ce faceti?

Eu sunt acasa, racit rau :( . Sper sa imi treaca repede.

Voi ce mai faceti? :D Sper c-o duceti bine. :)

Silviu insanatosire grabnica.am uitat de tine :D,scz :)

Seara buna tuturor!! Nu am mai postat de mult pe aici :)) Ce mai faceti? :* T3k ma bucur ca ti-a venit mintea la cap...daca mai faci prostii deastea ai de lucru cu mine.. :-W Inainte sa mai faci lucruri deastea cred ca ar fi bine sa mai si gandesti putin...

Edited by South Andrey

@, când te-am văzut în topicul de demisii mi s-au albit vreo 3-4 fire de păr!

@, back from the „vacation”? :))

Pff, zilele astea o să cam fiu inactivă, raportul îl am făcut de sâmbăta asta, nu e problemă :)

Spor la tractat!

@, când te-am văzut în topicul de demisii mi s-au albit vreo 3-4 fire de păr!

@, back from the „vacation”? :))

Pff, zilele astea o să cam fiu inactivă, raportul îl am făcut de sâmbăta asta, nu e problemă :)

Spor la tractat!

Nu... mi-am recuperat contul vechi pe forum.

Nu... mi-am recuperat contul vechi pe forum.

Aaaa, credeam că avusesei suspend și ți s-a terminat :)

Mai fac si eu asa cand ma prinde radar. Doar asa e jocul :))

Și totuși, nu vă gândiți la săracii polițiști? :-S

Așa le fac și eu de acum, mă jur. Că au început să umble cu nemernicii. Mai exact te somează să te oprești și ori te oprești în mijlocul drumului, plătești amenda și rămâi pieton, ori încerci să parchezi mașina și iei neconformare. E normal așa ceva?

Aaaa, credeam că avusesei suspend și ți s-a terminat :)

Și totuși, nu vă gândiți la săracii polițiști? :-S

Așa le fac și eu de acum, mă jur. Că au început să umble cu nemernicii. Mai exact te somează să te oprești și ori te oprești în mijlocul drumului, plătești amenda și rămâi pieton, ori încerci să parchezi mașina și iei neconformare. E normal așa ceva?

Treaba lor e sa te prinda si sa-ti dea amenda. Ar putea face sanctiunea mai drastica daca nu opresti la prima somatie. Uite, le-am dat o idee.

Salutare.

Îmi pare rău că nu pot fi prea activ zilele acestea. Am dus laptopul la reparat din cauză că se închidea după o perioadă de timp singur, în timp ce mă jucam ceva. Nu va dura mai mult de o săptămână, aşadar până atunci voi mai intra de la vărul meu pentru a-mi face raportul şi toate cele. Vă urez un sfârşit de săptămână cât mai plăcut. :)

Salutari colegi. Ce faceti?

Eu unul.. am un noroc, n-aveti idee. Nu imi explic cum, dar asa pentru ca a venit primavara am fost intepat de o viespe :| , mai sunt si alergic la ele. Am piciorul, dublu acum :-S

Edit: Am postat deja la divertisment, nu pot face dublu post, dar e prea tare sa nu va arat.

Edited by SQ SilviuM

Salutare.

Îmi pare rău că nu pot fi prea activ zilele acestea. Am dus laptopul la reparat din cauză că se închidea după o perioadă de timp singur, în timp ce mă jucam ceva. Nu va dura mai mult de o săptămână, aşadar până atunci voi mai intra de la vărul meu pentru a-mi face raportul şi toate cele. Vă urez un sfârşit de săptămână cât mai plăcut. :)

Hmm .. Aveam și eu aceeași problemă ( am processorul destul de mare, deasemenea și placa video ), și am remediat-o cumpărându-i un „ Cooler Pad ”, prețurile încep de la 15-20 RON, până la 300-350 RON. Dacă nu e din cauza asta de mai sus, atunci e din cauza mizeriei din laptop, și va trebui să o cureți. O altă problemă ar fi pasta termoconductoare, probabil că ți s-a terminat, v-a trebui să iei alta. :) . Te așteptăm :*

Hmm .. Aveam și eu aceeași problemă ( am processorul destul de mare, deasemenea și placa video ), și am remediat-o cumpărându-i un „ Cooler Pad ”, prețurile încep de la 15-20 RON, până la 300-350 RON. Dacă nu e din cauza asta de mai sus, atunci e din cauza mizeriei din laptop, și va trebui să o cureți. O altă problemă ar fi pasta termoconductoare, probabil că ți s-a terminat, v-a trebui să iei alta. :) . Te așteptăm :*

Mi-am cumpărat şi cooler şi degeaba. Laptopul are aproximativ un an, de curăţat l-am curăţat, dar acum l-am dus şi la garanţie, chit că problema va fi doar praful, să vedem ce spun şi cei de acolo.

Buna seara,m-am gandit sa mai postez si eu aici :)) Daca vreti semnaturi ,imi puteti da PM sau imi puteti zice in joc ,cam ce si cum v-ati dori, si o sa fac tot posibilul sa iasa ok. Tin sa precizez ca sunt incepator in ale Photoshopului deci sa nu imi cereti imposibilul ,dar ma straduiesc sa invat cat mai multe :* Bafta!