Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa va felicit pe toti care ati luat rank-up asta seara. Cum am zis si in timpul sedintei, sper sa va motivez si sa va fac sa va dati interesul mai mult. Maine dupa ora 16:00 voi incepe sa dau salariile, daca intrati mai tarziu imi dati [/sms] si vi-l dau.

Succes in noua saptamana si noapte buna!

Vreau sa va felicit pe toti care ati luat rank-up asta seara. Cum am zis si in timpul sedintei, sper sa va motivez si sa va fac sa va dati interesul mai mult. Maine dupa ora 16:00 voi incepe sa dau salariile, daca intrati mai tarziu imi dati [/sms] si vi-l dau. Succes in noua saptamana si noapte buna!

Interesanta sedinta, multe rank-uri up ceea ce este foarte frumos.

Din fericire am ajuns la sedinta.

Noapte buna.

Buna ziua! De astazi vreau sa va vad mai activi si nu ma refer strict la raportele de activitate. Vreau ca la eventurile organizate de Ynna si Agent sa veniti in numar cat mai mare.

In scurt timp voi face evidenta sedintei, apoi listele cu salarii si intru in-game pentru a va da salariul. Cine nu este online si doreste sa primeasca salariu sa imi dea un [/sms] cand intra.

Dintr-o mica glumita s-a ajuns la ban o zi :))

Asta e, "Don't mess with the Godfather (K)".

Cand iti expira banul, ma cauti sa vorbim in legatura cu asta. Pana atunci, nu mai posta pe forum.

Buna ziua! De astazi vreau sa va vad mai activi si nu ma refer strict la raportele de activitate. Vreau ca la eventurile organizate de Ynna si Agent sa veniti in numar cat mai mare.

In scurt timp voi face evidenta sedintei, apoi listele cu salarii si intru in-game pentru a va da salariul. Cine nu este online si doreste sa primeasca salariu sa imi dea un [/sms] cand intra.

Cand iti expira banul, ma cauti sa vorbim in legatura cu asta. Pana atunci, nu mai posta pe forum.

Multumesc pentru salariu, il astept si pe acesta din ultima saptamana.

De saptamana aceasta raportu este obligatoriu nu?

@, din noroc, copiatul nu e bafta, e furt. (vorbesc eu care nu am avut teza la care sa nu umblu fara fituici)

Intru si eu imediat in joc. Nu pot sa cred ca am fost respinsa la AIM, 3 netru-uri X_X

Bafta la tractat!

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!

Buna ziua! Astazi este ultima zii in care puteti sa imi cereti salariile asa ca grabiti-va.

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!

Clanul HM si El Loco Cartel va ureaza un 1 Mai fericit.

De curiozitate, voi ne urati o zi fericita de fiecare data cand este orice mica sarbatoare? Mai aveti sa ne urati mereu weekend placut si un inceput bun de saptamana. Incetati cu asemenea posturi, deveniti penibili.

Daca mai vad posturi ca ale indivizilor de mai sus vor fii sanctionate. Exceptand membrii nostri.

Edited by SilviuM