Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta Sebi sef de nab. Dece pleci maa? :( :( nici eu nu am timp acum cum am campionat si teze,dar imi fac pentru factiune,clan si primarie.

Te rog nu pleca baa ca te baat maa :(

Oricum,uite ce imi vine in minte cand zic Sebi Junior :) : telefoane,filme,mai multe telefoane si nab,clar esti facut pentru factiunea asta :).

PS: Daca pleci scot abonarea de pe you tube si te dau la stiri pentru furt de telefoane,sapai vezi cum intra jandarmeria peste tine :D

Ai fost un coleg prea bun si nab si pacat ca pleci acum,sper sa ne salutam in felul nostru cand ne vedem pe strada :)) (Baiatu vrei un telefon?)

Bafta si succes in viata pe toate planurile :* si spor la filme!!!

Welcome noilor nabi,sper sa va simtiti bine la noi si sa aveti grija cum si de unde tractati :)

Am PC-ul stricat asa ca o sa ma vedeti mai rar, cand sunt la un preten la PC-ul lui pana imi va veni si mie de la reparat pc-ul,doar sa-l duc :D

Bafta cu sedinta,ma bag la o baie fierbinte ca sunt racit bocna... :(

Si in sfarsit a venit si rank up-ul mult asteptat insa sper sa nu ma opresc aici!!

Welcome celor noi, sper sa va integrati cat mai repede, de fapt sunt sigur pentru ca e un grup bun care va va ajuta sa faceti asta!

Buna seara. Vreau sa le urez celor noi bun venit si sedere placuta.

Noapte bună băieţi,ne vedem mâine.

Va rog totodata sa nu faceti posturi de genul acesta, faceti posturi mai dezvoltate si care au oarece legatura cu factiunea. Multumesc.

Noapte buna!

Buna seara. Vreau sa le urez celor noi bun venit si sedere placuta.

Va rog totodata sa nu faceti posturi de genul acesta, faceti posturi mai dezvoltate si care au oarece legatura cu factiunea. Multumesc.

Noapte buna!

Neata baiteii si fetitiliii! Ma bag si eu in game sa fac ceva din raportul ala! Mai vorbim pe-acolo!

Într-adevăr, postul tău are întru totul legătură cu facțiunea. De fapt ai reușit prin acest scurt paragraf să reflectezi tot ce înseamnă, de fapt, Tow Truck Company, și țin să te felicit pentru acest lucru. Ține-o tot așa și te vei apropia de balonul de aur - e chiar de calitate, te ține pe bară două săptămâni și în caz că mai câștigi încă două ești promovat la rankul 7 civil.

Edited by Rya

Buna dimineata. Astazi rog testeri sa fie activi, ieri pe la 22:00 am acceptat 6 persoane. Sper sa intre toti.

, , Intradevar, postul lui nu prea are sens, dar spune de rapoarte deci putem trece cu vederea. Si ca o mentiune, valabila pentru amandoi, nu va mai intepati, nu suntem copii si este evident deja.

Buna dimineata. Astazi rog testeri sa fie activi, ieri pe la 22:00 am acceptat 6 persoane. Sper sa intre toti.

, , Intradevar, postul lui nu prea are sens, dar spune de rapoarte deci putem trece cu vederea. Si ca o mentiune, valabila pentru amandoi, nu va mai intepati, nu suntem copii si este evident deja.

Salut colegi. Silviu am sa incerc sa-l conving pe un preten sa merg la el o ora doua ca eu nu am calculatoru,trebe sa-l si duc la reparat,are ceva daca la proba de practica trebuie sa ies si il inmanez altui coleg?

Sper sa prind acceptati azi daca intru ;) ,scuzele mele silviu pentru alea 2 saptamani mai inactive,incerc ca saptamana asta sa imi repare cat de repede PC-ul,scuzele mele inca odat,dar stiu ca esti un leader care intelege problemele membriilor,doamne ajuta sa ne ramai asa ;)

O zi placuta in continuare va urez :*

Am realizat un videoclip interesant pentru cei aplicantii care nu stiu exact ce inseamna o tractare.

https://www.youtube.com/watch?v=G5lHFjLkEBQ&feature=youtu.be

.

EDIT: ar fi bine daca s-ar pune la regulament si/sau tractari legale & ilegale (sau intr-un alt loc, oficial).

Pare interesanta ideea si am putea dezvolta drumul spre tow ls si sa vedem mai mult cum si de unde se tracteaza.

Frumoasa ideea, ++ :)

Bună seara.

Se pare că procesul de verificare al rapoartelor va mai dura puţin, astfel că voi posta mâine rezultatele. S-a întâmplat acest lucru deoarece am decis să fac nişte "săpături", pentru a vedea cine a trişat, sau a "uitat", ca să nu fiu prea dur, să pună numerele corecte la rapoarte, dar şi pentru a calrifica o chestiune care a dat bătăi de cap unora şi anume: Rapoartele din săptămâna liberă (după Paşte) s-au pus la număr fie că le-aţi făcut, fie că nu, astfel că cei care au numerotat rapoartele, făcându-le în acea săptămână, au rămas cu acelaşi număr, în timp ce aceia care nu au făcut raportul în acea săptămână şi nu au avut cerere de inactivitate, le-am mai adăugat un raport în plus (celor care nu au pus la socoteală acel raport, pentru că unii şi-au dat seama că era raport valabil şi dacă nu-l făceaţi, că de aceea am şi decis să vă dăm liber, pentru a vă putea relaxa în acea săptămână).

Mâine veţi vedea ce număr de raport va trebui să treceţi la următorul, în postarea ce o voi face în topic-ul "Raport de Activitate".

De asemenea, o să doresc să dezbatem încă două chestiuni, şi anume:

- punerea /dl-ului fără rost, abuziv chiar, la maşinile care nu necesită scrierea acelei comenzi, asta denotând necunoaşterea regulamentului, ceea ce este ceva grav, pentru voi încă nu ştiţi maşinile care necesită /dl.

- flexibilitatea comenzii "EDIT", din cadrul rapoartelor de activitate. Vă voi da mâine mai multe detalii.

____________________________________________________________________________________________________________

Good evening.

The verify activity reports process will take longer than I expected, so tomorrow you will have the results. That things happened because I decided to verify some details, but I didn't find anything on you and Wael, so it's not necessary to translate all of this to you. Your reports number are good. But I will translate to you that:

We will discuss about two things:

- the wrong using of /dl command, abusive on the wrong cars.

- the using of "EDIT" command. We will discuss those things tomorrow. Keep in touch.

Edited by Harvey Specter

Bună seara.

Se pare că procesul de verificare al rapoartelor va mai dura puţin, astfel că voi posta mâine rezultatele. S-a întâmplat acest lucru deoarece am decis să fac nişte "săpături", pentru a vedea cine a trişat, sau a "uitat", ca să nu fiu prea dur, să pună numerele corecte la rapoarte, dar şi pentru a calrifica o chestiune care a dat bătăi de cap unora şi anume: Rapoartele din săptămâna liberă (după Paşte) s-au pus la număr fie că le-aţi făcut, fie că nu, astfel că cei care au numerotat rapoartele, făcându-le în acea săptămână, au rămas cu acelaşi număr, în timp ce aceia care nu au făcut raportul în acea săptămână şi nu au avut cerere de inactivitate, le-am mai adăugat un raport în plus (celor care nu au pus la socoteală acel raport, pentru că unii şi-au dat seama că era raport valabil şi dacă nu-l făceaţi, că de aceea am şi decis să vă dăm liber, pentru a vă putea relaxa în acea săptămână).

Mâine veţi vedea ce număr de raport va trebui să treceţi la următorul, în postarea ce o voi face în topic-ul "Raport de Activitate".

De asemenea, o să doresc să dezbatem încă două chestiuni, şi anume:

- punerea /dl-ului fără rost, abuziv chiar, la maşinile care nu necesită scrierea acelei comenzi, asta denotând necunoaşterea regulamentului, ceea ce este ceva grav, pentru voi încă nu ştiţi maşinile care necesită /dl.

- flexibilitatea comenzii "EDIT", din cadrul rapoartelor de activitate. Vă voi da mâine mai multe detalii.

____________________________________________________________________________________________________________

Good evening.

The verify activity reports process will take longer than I expected, so tomorrow you will have the results. That things happened because I decided to verify some details, but I didn't find anything on you and Wael, so it's not necessary to translate all of this to you. Your reports number are good. But I will translate to you that:

We will discuss about two things:

- the wrong using of /dl command, abusive on the wrong cars.

- the using of "EDIT" command. We will discuss those things tomorrow. Keep in touch.

Good Morning Dear Harvey, first thank you for translate, i have only one question member can use /dl in all cars if he want right?