Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Îmi pare rău că nu am putut posta rapoartele nici astăzi, eram foarte sigur că le voi posta, însă i s-a făcut rău bunicii mele și a trebuit să stau până pe la 12 la spital.

Nu-i bai, termina-ti treaba si dupa cu rapoartele! Neata TTC, ce mai faceti? Cum stati cu rapoartele?

Ma bucur:D! Sa zic la baieti ce rob am dar cu tine, metaphour si ionut? Oke zic. Nu am luat heal, nici arme, nici repiar si poc rob la banca ls, sa rad de copi am mers la pe la materials get cand eu aveam checkpoint langa pe langa casa lui mastertrap, checkpoint-ul ala, ma urmarea o masina, alt cop tragea in mine siii siiii siii Super Antycus[ZEW] finalizeaza robul si ia baniii, oooooo da:>! Super Antycus in actiuneeee!

@, Stai linistit prietene, multa sanatate pentru bunica ta si speram sa se faca bine.

Buna seara, ce mai faceti? Nu am prea postat in acest topic si voiam sa vad ce mai faceti, cum sunteti.

@, Mult succes in Souther Pimps, tu stii ca eu abia recent am observat ca esti referrail-ul meu? :))

Ne auzim prin joc, aveti grija de voi!

Edited by South zeEk

Se pare ca am fost lamurit, DeviL m-a facut sa ma razgandesc, mii de multumiri era sa fac o prostie.

@@South zeEk, Hotule, cum sa iti dai seama doar acuma?

Ma bucur ca te-am gasit, chiar ieri ma intrebam unde o fii Freddy, spuneam "cred ca si-a schimbat numele si a fugit=))"

Adevarat.

Edited by AlaBalaPortocala

Ma bucur:D! Sa zic la baieti ce rob am dar cu tine, metaphour si ionut? Oke zic. Nu am luat heal, nici arme, nici repiar si poc rob la banca ls, sa rad de copi am mers la pe la materials get cand eu aveam checkpoint langa pe langa casa lui mastertrap, checkpoint-ul ala, ma urmarea o masina, alt cop tragea in mine siii siiii siii Super Antycus[ZEW] finalizeaza robul si ia baniii, oooooo da:>! Super Antycus in actiuneeee!

Ce iti mai place sa te lauzi ma :)))) cand tu defapt dadeai fail, doar un miracol a fost sa nu fie fail :))

Gata cu inactivitatea pentru mine. As vrea sa va dau un sfat: nu cumparati laptopuri de la HP pentru ca mie mi-a creeat numai probleme de 1 an de cand il am. Imediat cum termin orele de la facultate intru pe joc.Spor la tractat!

@South DeviL, cum e treaba cu taxa? 50k de caciula sau 50k toata factiunea. In ambele cazuri mi se pare o prostie, platesc o taxa la un event pentru a castiga experienta si nu si premiul. Nu imi place sa arunc cu banii aiurea. ( este doar punctul meu de vedere)

Lamureste-ma tu, mna.. Sau nu am inteles eu bine, atunci iarta-ma... :|

@,

Te lamuresc eu..sper doar sa fie si adevarat ce spun :))

Deci fiecare factiune pune cate 50k iar fiecare event facut de ei are si un premiu. Cu acei 50k de la factiuni sunt rasplatiti castigatori.

Noapte buna, am incarcat raportul pe postimage acum astept sa se deschida si topicul.

@South DeviL, cum e treaba cu taxa? 50k de caciula sau 50k toata factiunea. In ambele cazuri mi se pare o prostie, platesc o taxa la un event pentru a castiga experienta si nu si premiul. Nu imi place sa arunc cu banii aiurea. ( este doar punctul meu de vedere)

Lamureste-ma tu, mna.. Sau nu am inteles eu bine, atunci iarta-ma... :|

Taxa o plătesc eu, stați liniștiți.

Abea acum am ajuns si eu acasa, am fost iesit sa vad meciul. Am incercat sa fac o invoire de pe telefon dar imi dadea acea eroare banala care uneori apare si pe PC (cu hostul etc.) si nu am reusit. Imi pare rau...

Buna dimineata ce mai faceti?

Vad ca nu s-a mai postat de mult pe aici. Am 2 saptamani de practica asa ca nu o sa merg prea des la scoala.

Spor la tractat si welcome celor noi.

Bună dimineata TTC. Azi este o zi importanta, și anume ziua de naștere a liderului nostru. Vreau sa îți urez și aici un sincer La multi ani, îți doresc tot ce e mai bine, sănătate și doar bucurii în viata. Haideți sa îl facem mândru pe Devil și sa i facem urări pentru aceasta zi speciala.

La multi multi ani,iti uram multa sanatate,fericire,inplinire in viata si toate cele buna! Iti multumim de indrumare si intelegere,chiar daca uneori te-am suparat,te-am dezamagit,tu ne-ai iertat,deoarece esti un om cu suflet bun si curat.De aceea te respectam,te invidiem uneori in realizarile tale.. :)>-:D Inca o data un sincer la multi ani si fericire alaturi de cei dargi! -RoLs

Cu drag-echipa TTC :X