Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, am sosit şi eu de la liceu, ce zi naşpaa, am avut 2 ore de geometrie şi una de algebră, waaaaaaa X_X.

Ne vedem în joc.

Ce profil esti ua ?:)) Matematician te faci .. :))

Salut baieti,acum am terminat si eu temele,si ...astept sa iau unban :)) ne auzim diseara in game :) numai bine !

• Nick: Shadowfax
  • Level: 30
  • Rank: 1
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tow Truck Company?: Joc de 2 ani pe server si am fost doar in 6 factiuni.Doresc sa mai incerc si altceva.
  • Sunt de acord sunt de acord sa primesc Faction Punish daca se dovedeste ca NU am fost membru Tow Truck Company pt minim 2 saptamani: da
  • Alte precizari?: Sunteti grozavi! Inca de la level 5 mi-am dorit sa fac parte din TCC,am aplicat de mai bine de 30 de ori.Am aplicat pe vremea tuturor liderilor si toti m-au respins,exceptandu-l pe tary.Aici am reusit sa-mi fac alti prieteni: Ciuboata, Calderona(fetita ), magla,speedy,goldfish,darkhunter,funn,dreamcool,zokee,andu,killeru,yonutz,redbut,effacer ,alexbz ,baiat de nota 20 si toti ceilalti.Multumesc pentru sansa acordata si va doresc numai bine.

Bafta,baieti!

Edited by Shadowfax07

Baietii, azi nu prea am fost on .... merg la bal la Eminescu si canta Grasu ;X.

Ne auzim maine dupa ce ma trezesc si eu de tot :)))

Baietii, azi nu prea am fost on .... merg la bal la Eminescu si canta Grasu ;X.

Ne auzim maine dupa ce ma trezesc si eu de tot :)))

Bafta la gajici :*