Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ultimul meu post in acest TOPIC... Wanna iti urez succes cu liderul...Sper ca v-a placut perioada cat am fost eu sublider.Va salut... Bafta

Ultimul meu post aici, ţin să vă mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi fost colegi, sunteţi de neînlocuit.Mult succes în continuare .

Poate ne mai întâlnim noi în ceva :D, va iubesc de acolo din corason

Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat cat timp am fost lider. N-as fi reusit fara voi. Am sa enumar doar cativa dintre voi pentru ca ati fost foarte multi care v-ati aratat dornici sa ma ajutati..asadar wanna, efffacer, alexbz, dydu, calderon, henry14, yonutz01, speedy, andrey, piticul si restul, niste baieti de nota 10.

Succes wanna, avem asteptari foarte mari de la tine, arata-ne ce poti.

Succes in continuare taryd0n, ai fost cel mai bun leader pe care l'am putut avea, ai depus foarte multa munca pentru aceasta factiune, iar intr'un final ai adus'o cat mai sus. Ai respectul meu pentru asta!

Ultimul meu post in acest TOPIC... Wanna iti urez succes cu liderul...Sper ca v-a placut perioada cat am fost eu sublider.Va salut... Bafta

Succes in continuare si tie Andrey, ai fost un subleader de treaba, imi pare rau ca ne parasesti!

Bafta baieti! Succes tAryd0n cu adminul! Last post!

Imi pare bine ca am fost colegi, ai fost unul dintre cei mai buni, succes in continuare!

Ultimul meu post aici, ţin să vă mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi fost colegi, sunteţi de neînlocuit.Mult succes în continuare .

Tu speedy, tu nu esti printre cei mai buni, tu esti cel mai bun prieten pe care l'as fi putut avea in TTC, m'ai ajutat de fiecare data cand am avut nevoie, indiferent de situatie.Succes

Edited by eB FuNN

:(( cu cine mai rad eu, Succes Piftel jr. :))

Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat cat timp am fost lider. N-as fi reusit fara voi. Am sa enumar doar cativa dintre voi pentru ca ati fost foarte multi care v-ati aratat dornici sa ma ajutati..asadar wanna, efffacer, alexbz, dydu, calderon, henry14, yonutz01, speedy, andrey, piticul si restul, niste baieti de nota 10.

Succes wanna, avem asteptari foarte mari de la tine, arata-ne ce poti.

Taryd0n ai fost un leader exceptional :*.... si de wanna nu iti fa griji ca am eu timp de el bataie in fiecare zi :)))))

Cei noi veniti . NU vreau sa va critic , nici bine nu ati venit deja ati fost prinsi ca luati din parcare.

Incercati sa evitati aceasta problema. -Este spre binele vostru , nu cred ca stiti cat de drastic se pedepseste problema aceasta.

Multumesc

Edited by NutuNutu

Astazi am intampinat o zi placuta plina cu o multime de schimbari misterioase, cel putin m-am distrat si mi-a placut foarte mult sper sa avem o atmosfera frumoasa in continuare . Voi ce faceti cum va mai merge ?

Wanna multa forta de munca pe viitor iti doresc :) .