Jump to content

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Prison Break - Sezonul 4.

Naruto - Episodul 130.

Naruto Shippuden - Inca nu am inceput.

Dexter - La zii.

Dr.House - Tot.

Fenomene Stranii - La zii.

Two Man and Half - La zii.

Edited by Skorpio

Supernatural - NOTA 10- l-am vazut in intregime

Prison Break - NOTA 10 - l-am vazut in intregime

Heroes - NOTA 8 - l-am vazut in intregime

Chuck - Nota 8 - am vazut cca 15 episoade, nu este chiar genul meu

Medium - foarte tare, am terminat seonzul 1 ;)

Animeuri

Hellsing [Este cel mai captivant Anime la care m-am uitat vreodata]

Soul Eater

Bleach

Seriale 15+

Grey's Anatomy - Un serial legat de medicina

South Park - Un serial de comedie

Dr. House - Un serial legat de medicina

Edited by SkillZ Max

Dupa parerea mea,cel mai bun serial este Supernatural fara dar si poate. Este unul dintre serialele care mi-a creeat un interes pentru fenomenele paranormale,dar in acelasi timp m-a si amuzat.

Alte seriale pe care le recomand: Lost, Oz, Community, Californication, Blue Mountain State, Gossip Girl, The Hard Times of RJ Berger, Death Valley, Jersey Shore, Dr.House or Prison Break. Daca nu ai vazut niciunul din aceste seriale,e jale.

In prezent ma uit la Dr. House,Grey Anatomy si Criminal Minds si vi le recomand pe toate fara nicio tragere de inima,trebuie vazute,cel putin Dr. House si Criminal minds sunt niste seriale incredibile.

Va mai pot recomanda si Dexter,Prison Break,Big bang Teory si Clanul Soprano/Weeds.

Apropo,stie cineva daca mai apare sez. 7 din dexter,daca da,stie si cand?

Urmatorul episod din Dexter va aparea pe 16-10-2011,respectiv 17-10-2011 la noi.

Sezonul 7 nu este anuntat,insa sezonul 6,ultimul episod, se anunta pe 18-12-2012, cred ca va fii sezonul final. Nu mizez pe o continuare la un urmator sezon,cred ca se vor oprii la 6.

Edited by Evans

Momentan urmaresc 2 seriale:

•  
  • LOST
  • Boardwalk Empire (S2)

Primul l-am inceput in vacanta de vara si n-am reusit sa ajung decat la sezonul 4, abia, dar il urmaresc in continuare pentru ca vreau neaparat sa vad sfarsitul. "Boardwalk Empire" mi-a atras atentia prin tema sa, fiind primul serial de genul pe care-l urmaresc (si o fac cu placere). Tin minte ca am scris si eu eseu la engleza inspirat din tema serialului si am luat 10 pe el :).

Am terminat recent de urmarit "Game of Thrones", din pacate sfarsitul destul de tragic al primului sezon m-a intristat foarte mult, dar astept cu nerabdare al doilea sezon la care se lucreaza deja. In februarie parca urmeaza sa apara :-?.

Iar in vacanta am mai urmarit "Two and a half men", "Prison Break" (asta in vacanta de iarna, de fapt) si "Friends". Merita vazute, garantez.

Edited by everzor

Am vazut:

Dexter - tot.

Prison Break - tot

Entourage - tot

Chuck - tot

Two and a half men.

Mi-au placut toate si vi le recomand, eu mai bine ma uit la un serial decat la un film..Ma tine in suspans :))

Primul serial care l-am vizionat a fost Prison Break,care mi s-a parut unul extraordinar,ba chiar l-am mai revazut dupa aceea de 2 ori.

Alt serial care mi-a placut foarte mult a fost Dr.House,si acuma inca mai astept sa apara cate un episod din Sezonul 8.

Va recomand tuturor aceste 2 seriale,mie mi-au placut la nebunie.Sper ca si voua sa va placa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.