Jump to content

Ce ati alege dintre un telefon scump si unul ieftin?

BTD Capone
 Share

Cum credeti ca este cel mai rezonabil?  

17 members have voted

1. 1. Ce tip de telefon ati prefera sa cumparati?

• As alege un telefon ieftin.
      5
    • As alege un telefon ieftin dar sa fie touchscreen.
      1
    • As alege un telefon scump.
      2
    • As alege un telefon scump care sa fie touchscreen.
      6
    • As alege un telefon scump dar sa fie totusi clasic.
      3

Recommended Posts

Ce credeti ca ar fi mai rezonabil pentru cumpararea unui telefon? De ce?

1. Eu as alege sa cumpar un telefon ieftin, si clasic. Nu am nevoie de mai mult, nu il folosesc doar pentru vorbit.

2. Eu as alege sa cumpar un telefon cat se poate de ieftin dar sa fie touchscreen. Imi plac mult acestea.

3. Eu as alege sa cumpar un telefon scump. Nu conteaza cum arata dar sa fie scump.

4. Eu as alege sa cumpar un telefon scump si cu touchscreen. Folosesc telefonul foarte mult, pentru multe lucruri.

5. Eu as alege sa cumpar un telefon scump, dar fara touchscreen, ceva gen BlackBerry sau alt tip de telefon cu tastatura qwerty / tastatura numerala.

Care este opinia voastra? Si de ce?

Eu as alege sa cumpar un telefon scump, dar fara touchscreen, ceva gen BlackBerry sau alt tip de telefon cu tastatura qwerty / tastatura numerala. Deoarece folosesc foarte mult Facebook , Mess si SMS :D

As alege un telefon scump.De ce?

Pentru ca sunt cele mai bune.

As alege un telefon scump , cu touchscreen deoarece cele mai scumpe sunt de calitate

Ce mentalitate de români aveți, proștilor. Aveți impresia că dacă e mai scump e mai bun? Ei bine, vă înșelați.

Răspuns la întrebare: Aș alege un telefon IEFTIN cu 3G, cameră foto de la 5mp în sus + bliț, clasic/tastatură+touch.

Voi doi luați-vă ce găsiți mai scump cu aceleași "dotări" ca și ale unuia cu 10 milioane mai ieftin.

Edited by A l c 0

Ce mentalitate de români aveți, proștilor. Aveți impresia că dacă e mai scump e mai bun? Ei bine, vă înșelați.

Răspuns la întrebare: Aș alege un telefon IEFTIN cu 3G, cameră foto de la 5mp în sus + bliț, clasic/tastatură+touch.

Voi doi luați-vă ce găsiți mai scump cu aceleași "dotări" ca și ale unuia cu 10 milioane mai ieftin.

Imi place limbajul tau

@ Sunt de aceas parere cu tine numai ca puteai sa o spui mai frumos topicu e facut sa ne dam cu parerea...

Edited by Gangstar

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.