Jump to content

[b-zone TV]Watch this

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Chiar imi place, in mare parte pentru ca ai adaptat foarte bine melodiile la ceea ce se petrecea in clip. Criticile le las pentru cei care se pricep mai bine, eu personal n-am nimic de zis :) Keep it up <3

[fii fericit acum :))]

Cu riscul de a lua iar suspend(deși nu văd de ce că nu înjur) și de a mă înjura o bună parte dintre voi, o să spun iar adevărul:

Pe lângă faptul că te-ai luat după un videoclip mai vechi care a câștigat COTM(sau cum se numește), videoclipul mai e și foarte penibil. Dacă tot ai avut chef să faci așa ceva, puteai să cauți niște melodii bune și să faci un lucru calumea. Ai luat niște rebuturi de piese și le-ai pus acolo. Da, știu, e multe rebuturi.

... mai ales la comentariile de mai sus gen:"super, mistooooo, increfuckingdibil".

Îmi pare rău, ăsta-i adevărul.

Cu riscul de a lua iar suspend(deși nu văd de ce că nu înjur) și de a mă înjura o bună parte dintre voi, o să spun iar adevărul:

Pe lângă faptul că te-ai luat după un videoclip mai vechi care a câștigat COTM(sau cum se numește), videoclipul mai e și foarte penibil. Dacă tot ai avut chef să faci așa ceva, puteai să cauți niște melodii bune și să faci un lucru calumea. Ai luat niște rebuturi de piese și le-ai pus acolo. Da, știu, e multe rebuturi.

... mai ales la comentariile de mai sus gen:"super, mistooooo, increfuckingdibil".

Îmi pare rău, ăsta-i adevărul.

M-am obijnuit deja cu stilul tau de "superior" care face el si stie el de toate. Fara tine aceasta comunitate nu are rost, doar unul este Alc0.

Dute, cauta-mi sau cautati melodii si fa tu unul.

Tu doar deschizi gura, in rest nu esti bun de nimic,

M-am obijnuit deja cu stilul tau de "superior" care face el si stie el de toate. Fara tine aceasta comunitate nu are rost, doar unul este Alc0.

Dute, cauta-mi sau cautati melodii si fa tu unul.

Tu doar deschizi gura, in rest nu esti bun de nimic,

Doua lucruri am de zis:

1.Defapt... nu sunt chiar unul. În trecut, am dat contul meu cuiva care a luat ban, deci, teoretic, suntem 2 sau mai mulți. Contul s-a transmis de la prieten la prieten. :))

Dar, da... în momentul de față sunt unul. La fel și Steaua care e numai unaaaaa, o iubește toatăăă lumeaaaa. Ale!

2.Du-te* Ori ne dăm deștepți ori nu ne mai dăm.

Doua lucruri am de zis:

1.Defapt... nu sunt chiar unul. În trecut, am dat contul meu cuiva care a luat ban, deci, teoretic, suntem 2 sau mai mulți. Contul s-a transmis de la prieten la prieten. :))

Dar, da... în momentul de față sunt unul. La fel și Steaua care e numai unaaaaa, o iubește toatăăă lumeaaaa. Ale!

2.Du-te* Ori ne dăm deștepți ori nu ne mai dăm.

am ajuns sa nu te mai inteleg

Bravo ai evoluat :)) Foarte tare fazele !!!

Felicitari pentru efort !!!

Cum adica am mai evoluat? :))

Am mai crescut?

am ajuns sa nu te mai inteleg

Mi se pare normal. Niciodată o persoană cu 2 clase nu o să înțeleagă o persoană cu 9 clase și un semestru. :))

Bravo, +1

Bine spus, ai făcut +1.

Tot nu am reușit să înțeleg de ce posturile ca și cel făcut de tine sunt mai apreciate decât posturile mele în care spun adevărul.

Edited by A l c 0

Mi se pare normal. Niciodată o persoană cu 2 clase nu o să înțeleagă o persoană cu 9 clase și un semestru. :))

Bine spus, ai făcut +1.

Tot nu am reușit să înțeleg de ce posturile ca și cel făcut de tine sunt mai apreciate decât posturile mele în care spun adevărul.

da, ce sa spun, clasa 9.

Eu sunt a 11, si nu ma dau mare ca tine :))

Si asa mai sus de 9 nu urci.

Cred ca ar trebui sa se introduca in regulamentul Clipurilor urmatoarea regula

-Poate posta/prezenta o parere doar cei care au facut un clip....cei care au putina experienta.

da, ce sa spun, clasa 9.

Eu sunt a 11, si nu ma dau mare ca tine :))

Si asa mai sus de 9 nu urci.

Cred ca ar trebui sa se introduca in regulamentul Clipurilor urmatoarea regula

-Poate posta/prezenta o parere doar cei care au facut un clip....cei care au putina experienta.

Citește PM-ul. Vezi? Sunt bun cu tine, nu-ți fac de rușinea gândirea de față cu toată lumea.

Oricum, am să le dau un indiciu celor care citesc. Dacă am 9 clase și un semestru, în ce clasă sunt? :))

Grea matematica. Fă pe degete, dragă. Oricum, vorbim la anu' când îți dai BACu'.

Fain, genial, ce sa spun. Se vede ca stii sa faci filme.

@ Fericit ? Toata ziua m-ai .... la cap sa-ti las reply.

da , m-ai facut fericit

gang but :))) , frumos rau asta jur.

nu cred ca ne cunoastem ,multumesc

Destul de OK filmul :)

Mai ales partea cu cutitul :))

a fost ideea lui Adryan5200

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.