Jump to content

Playeri de pe B-zone

Steve Taylor

Recommended Posts

ieri , azi , mam tot gandit ce am vazut pe b-zone de 1 luna cam asa , am lvl 9 si eu cred ca mai precis b-zone e asa

1) e sv de stunt cumva ?

2) playeri au gresit serveru ?

3) pe server cat am vazut eu e low RP si stunt

4) se fac eventuri vin toti nesimtiti si il strica , la cate eventuri amfost eu toate au fost stricate de playeri

5) am vazut in felul asta ca toti , nu muncesc , cersesc ( si eu cateodata nam ce sa fac =)) ) dupa toti stau la Pay N Spray si astepta pe altii sa vina cu masinile sa fure , domane ma acolo e mai rau ca la Sport Ro la WWE SMAK Down doamne , nu mai zic de injuraturi

6) ba oamenilor ba revenitiva am mai zis catre unu sunteti batuti in cap ma ?

7) nush ce sa mai faca admini , sper sa trecem la Medium Rp cala hard in nici un caz nu suntem

8) sa se ia masuri mai drastice

Pe 1 Ianuarie a intrat in viguare un regulament mai sever, dar nu se vede nici o schimbare sau poate ca trebuie sa mai asteptam.

Ca sa sti si tu, acum 2-3 ani nu era deloc asa.Probabil sunt prea multu jucatorii si adminii nu le fac fata, nu prea stiu ce sa zic.

La faza cu cersitul ai perfecta dreptate.Nu mai incurajati asa ceva, o sa ajungem rau de tot. :))

ieri , azi , mam tot gandit ce am vazut pe b-zone de 1 luna cam asa , am lvl 9 si eu cred ca mai precis b-zone e asa

1) e sv de stunt cumva ?

4) se fac eventuri vin toti nesimtiti si il strica , la cate eventuri amfost eu toate au fost stricate de playeri

5) am vazut in felul asta ca toti , nu muncesc , cersesc ( si eu cateodata nam ce sa fac =)) ) dupa toti stau la Pay N Spray si astepta pe altii sa vina cu masinile sa fure , domane ma acolo e mai rau ca la Sport Ro la WWE SMAK Down doamne , nu mai zic de injuraturi

7) nush ce sa mai faca admini , sper sa trecem la Medium Rp cala hard in nici un caz nu suntem

Cum poti face tu un topic in care ii critici pe cei care au stricat B-Zone, cand tu faci parte din ei? Daca am face o comparatie este exact ca si cum ai jefui o banca, iar dupa 2 saptamani te duci la un seminar de copii cu probleme si le spui "Copii, nu furati ca nu este bine". Tu cersesti si spui de altii ca cersesc? Tu nu ai nicio treaba cu RP'ul si spui ca nu e server de RP. Da, ai dreptate, dar daca oile fac asa, tu poti face o exceptie. "Be the change you want to see in the world". Daca ar aplica fie si cativa playeri zicala asta, in cateva luni B-Zone s-ar reintoarce la normal.

Skylyy, B-Zone nu exista acum 3 ani pe vremea asta.

ba eu de cand sunt pe sv asta , am furat 1 masina ma , am mai zis eu mai bine merg pe jos decat sa fur, + am cerut 1-2 ori la un player ca sa imi dea 10k omg ma eu il stric ? eu nu cred ca playeri ma injura

1) e sv de stunt cumva ?

5) am vazut in felul asta ca toti , nu muncesc , cersesc ( si eu cateodata nam ce sa fac ) dupa toti stau la Pay N Spray si astepta pe altii sa vina cu masinile sa fure , domane ma acolo e mai rau ca la Sport Ro la WWE SMAK Down doamne , nu mai zic de injuraturi

ba eu de cand sunt pe sv asta , am furat 1 masina ma , am mai zis eu mai bine merg pe jos decat sa fur, + am cerut 1-2 ori la un player ca sa imi dea 10k omg ma eu il stric ? eu nu cred ca playeri ma injura

Propozitia aia rosie te cam contrazice. Eu am tras o concluzie dupa spusele tale, daca nu stii sa te exprimi sau sa mentionezi ce ai spus in al 2-lea post, nu e vina mea.

Chiar asa, in afara de cateva post'uri adaugate la numarul tau total, nu vei schimba nimic facand un topic nou.

NU vreau sa te critic sau ceva, dar acolo ai scris absurzitati. Unele sunt adevarate dar si tu le faci deci....

Man , b-zone e rpg da? Ca in realitate..... in realitate nu exista: hoti de masini, cersetori?

Pai? + ca e doar un joc , daca ai furat o masina si te vede vreun politist iti iei wanted ! astai jocu ! nu te acomodezi cu el? nuti place sa muncesti? Joaca un sv. de stunt !! Mie imi place rp hard pentru ca e ca in viata reaala !!!!!!!!!! :|

Topic inutil.

Nu uita, traim in ROMANIA, dupa ce te gandesti la asta, renunti sa faci acest topic.

Si daca traim in Romania ce ? Ce treaba are Romania cu server'ul asta ? Inafara faptului ca serverul e 80% roman , si 20% de alte natiuni.. De ce trebuie sa aduci in vorba "Romania" . Nu are nici-o treaba TARA , ci OAMENII care traiesc in ea :) ( mai precis playerii , daca te gandesti putin ) . Asa ca , in concluzie , nu mai spune ce nu se cuvine.. -> Scuzati de off-topic.

ON : Da , ce pot spune . Comporta-te matur ca poate o sa se schimbe si altii ( cea ce nu cred ).. dar poate , mai exista si minuni.. Toate astea din cauza ca sunt multi playeri sub 11 ani.. N-ai ce sa faci... poate o sa ajute putin regulamentul ala strict.

NU vreau sa te critic sau ceva, dar acolo ai scris absurzitati. Unele sunt adevarate dar si tu le faci deci....

Man , b-zone e rpg da? Ca in realitate..... in realitate nu exista: hoti de masini, cersetori?

Pai? + ca e doar un joc , daca ai furat o masina si te vede vreun politist iti iei wanted ! astai jocu ! nu te acomodezi cu el? nuti place sa muncesti? Joaca un sv. de stunt !! Mie imi place rp hard pentru ca e ca in viata reaala !!!!!!!!!! :|

Mai prietene , dupa spusele tale si semnatura ta , mai bine te duci sa-ti iei o viata , desigur din banii parintilor pt ca vad ca nu realizezi ce se intampla in lumea asta si tu traiesti doar intr-un joc ca sa ajungi mare is tare cu admin si lider ..

Ilie golden , multi dintre jucatori nu joaca , ca sa ajunga serverul RP , multi joaca pt masini personale , pupat in cur pt admine si lidere , rank up in factiuni , ca deh daca ai functie pe server faci vizite la profil pe forum

Ilie, mai treci pe la scoala cateodata, ai nevoie de ore suplimentare de limba romana.

Tu faci topicuri de 5 ori pe saptamana, total inutile. Nu poti sa critici playeri pentru anumite lucruri care le faci si tu. Cine ti-a zis tie ca suntem la Hard RP ? Citeste noul regulament si invata-l. Tu nici nu stii sa joci Roleplay si vrei sa trecem la Medium Roleplay ? Este doar un joc, nu te condamna nimeni ca furi masini. Nu noi suntem batuti in cap, ci tu.

Fa-ti o viata, nu trai doar din acest joc ca n-o sa ajung nicaieri.

Si daca traim in Romania ce ? Ce treaba are Romania cu server'ul asta ? Inafara faptului ca serverul e 80% roman , si 20% de alte natiuni.. De ce trebuie sa aduci in vorba "Romania" . Nu are nici-o treaba TARA , ci OAMENII care traiesc in ea :) ( mai precis playerii , daca te gandesti putin ) . Asa ca , in concluzie , nu mai spune ce nu se cuvine.. -> Scuzati de off-topic.

ON : Da , ce pot spune . Comporta-te matur ca poate o sa se schimbe si altii ( cea ce nu cred ).. dar poate , mai exista si minuni.. Toate astea din cauza ca sunt multi playeri sub 11 ani.. N-ai ce sa faci... poate o sa ajute putin regulamentul ala strict.

Din cate imi aduc aminte, cand aduci in discutie o tara (indiferent ca te referi la obiceiuri, traditii etc) asociezi implicit "oameni" acestui substantiv. Cand a spus "Asta e Romania", a vrut sa zica "Astia sunt oamenii din zilele noastre", dar voi stiti doar sa fiti rai, sa criticati, sa fiti egoisti, avari dupa case, masini, lidere, rank.

Ceea ce este cel mai important si nu luati in calcul este insa viata. Cu cat mai multe ore pierdute pe sa:mp criticandu-i pe altii si incercand sa realizezi ceva care nu te va ajuta nicioadata in viata, cu atat mai putine ore la "Life hours". Think about it.

rich nu te tine tare in gura cu mine si nici nu fie smecher , si mai dute si tu la ora de romana iti va face bine , in primu rand zii lui gabb sa iti bage comanda /tv si sa ma urmaresti cat vrei tu sa vezi daca eu sunt la fel ca ceilalti , te inseli amarnic , poate ca mai fac si eu unele prostii cu raba de pe chilliad ma urc pe masini dar asta nu inseamna , ca injur , nesimtire pana la maxim si etc ,ok ? si citestetul si tu ca eu lam citit , >PA

Bai copile, gandeste putin cu capatana. Daca toti ar face cate un topic pe fiecare prostie ce s-ar intamplat cu ,, General Discussion ,,. N-am nevoie de /tv ca sa-mi dau seama cum esti facut.

Iar daca eu am nevoie sa invat romana, atunci poti sa-ti tai venele.

Iti repet inca o data, E DOAR UN JOC, oamenii ( copiii) intra aici sa se distreze. Daca tu vrei sa-ti pierzi timpul intr-un asta este. Folosesteti educatia de care vorbesti in viata reala, un in acest joc, care este facut pentru distractie.

P.S: Ai multa imaginatie.

Bai copile, gandeste putin cu capatana. Daca toti ar face cate un topic pe fiecare prostie ce s-ar intamplat cu ,, General Discussion ,,. N-am nevoie de /tv ca sa-mi dau seama cum esti facut.

Iar daca eu am nevoie sa invat romana, atunci poti sa-ti tai venele.

Iti repet inca o data, E DOAR UN JOC, oamenii ( copiii) intra aici sa se distreze. Daca tu vrei sa-ti pierzi timpul intr-un asta este. Folosesteti educatia de care vorbesti in viata reala, un in acest joc, care este facut pentru distractie.

P.S: Ai multa imaginatie.

Sa distreze ?:)) Haios, foarte haios.

Tu nu observi ca toti sunt disperati ma ? Stau 24/24, ca na, fac level up, sunt mai smecher :X:X:X

Si pe serveru' asta, am intalnit deseori pe la spawn civil, playeri cu level mic care sunt mai destepti, inteligenti de zeci de ori ca unii cu level peste 35.

Inca o chestie, vad ca va place sa faceti topic-uri aiurea si va bateti aici ca la Realitatea TV, mai calmati-va.Daca faci un topic crezi ca poti schimba oamenii ? Inteleg ca sunteti fanii lui Mircea Badea, dar mai usor ca na, nu impresionezi pe nimeni daca faci un topic aiurea.

Nu topicul este problema, voi chiar nu va dati seama ? ci voi toti.. care postati fel si fel de porcarii in el. Ok, a facut postul, si ce v-ati zis? hai sa postam si noi,sa ne mai certam umpic,sa ne dam fiecare cu parerea.

Va contrazic total, B-Zone nu a fost stricat cu absolut nimic, suntem in stadiul asta pentru ca ne-am inmultit, la sfarsitul lui 2009 cand m-am apucat eu de SA:MP pe B-Zone, nu erau foarte multi playeri.. si ne intelegeam destul de bine, existau mici certuri dar se rezolvau repede, acum.. fiind 380+ jucatori, este perfect normal sa existe problemele astea, nu e vorba de HARD RP, LOW RP.. bla bla,nu au nici o relevanta vis a vis de discutia din topicul asta. Intr-un fel,a gresit.. facand topicul asta si recunoscand ca face parte din categoria aia de oameni cersetori,dar vedeti voi ? niciodata nu poti sa multumesti un om,da' 390+ ?! ura o sa existe intotdeauna pe B-Zone.

REMEMBER: psihidelick

iar au venit oameni destepti

1) rich tineti gura acasa + imi zici prin pm cati ani ai de ne faci pe toti copii adultule

2) shoobyta la fel

TOPIC CLOSED ( nu mai postati nimeni ) iar nai cu cine

iar au venit oameni destepti

1) rich tineti gura acasa + imi zici prin pm cati ani ai de ne faci pe toti copii adultule

2) shoobyta la fel

TOPIC CLOSED ( nu mai postati nimeni ) iar nai cu cine

In primul rand, nu ai anticipat corect mesajul meu.. deci, esti redus sub limita legala de gandire. Acum tin sa le dau dreptate celor care au postat si mai sus de mine. Sa-ti spun si de ce.

pentru ca au dreptate,chiar trebuie sa mergi la scoala, daca nu esti in stare sa citesti nici macar un nick-name, pentru cultura ta generala,nu este " SHOOBYTZA ", ci .. " SHOBBYTZA ". Incerci sa fi bagat in seama prin topicul asta,dar nu faci nimic decat.. sa te faci de rahat,ca de ras esti.

REMEMBER: psihidelick

Sa distreze ? :)) Haios, foarte haios.

Tu nu observi ca toti sunt disperati ma ? Stau 24/24, ca na, fac level up, sunt mai smecher :X:X:X

Si pe serveru' asta, am intalnit deseori pe la spawn civil, playeri cu level mic care sunt mai destepti, inteligenti de zeci de ori ca unii cu level peste 35.

vorbea codatu no 1 care dupa ce`o luat ban , si`o mai facut 2 conturi si o ajuns la level 15+ :)

ba frate, uita`te la tine intai :)) ce treaba ai tu cu restu lumii ?

toti avem dreptu sa ne jucam, chiar si unkimiu la 32 de ani rupe red alertu cand nu are ce face =))

deci nu mai criticati atata :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.