Jump to content

Reclamatie Host / Forum.

RRubby

Recommended Posts

Asta este post facut din lipsa de ocupatie...1 la mana cum zice si Moartea Daniel ne hosteaza gratis...iar afara sunt conditii meteo nefavorabile...2 la mana daca tu ai tine un host gratis sau platit nu conteaza...tot ai avea uneori probleme cu el...poti avea si PC de NASA daca afara sunt conditii meteo nefavorabile nu poti schimba asta sau daca iti pica curentul/netu etc...concluzia este ca e un Topic aiurea din lipsa de ocupatie...poti iesi afara cu prietenii sau sa faci alte activitati daca nu merge SA:MP... ;)

Hostu nu se tine pe PC. Se tine pe DEDICAT !! Deci e altceva.... un dedicat consuma putin ! Asa ca puteau sa faca ceva gen o baterie , o mini centrala care tine 10 ore.... Dedicatul consuma foarte putin deci ...

Eu propun astea care tot faceti figuri ca server-u bla bla ca bla bla si bla bla ia iesiti voi pe afara umpic sa mai cunoasteti o lume nu stati toata ziua in casa pe samp , eu cred ca aveti +14 +15 ani e vremea sa iti cauti o femeie sa te relaxezi sa iti traiesti copilaria ... !

Iar cu faza cu donatul ar fii o idee buna sa faca gabb un topic Doneaza Pentru Server , Sa nu mai cada... si cred ca ar fii ceva lume care ar dona pentru server sa ii putem gasii un hosting mai bun si non-stop

Daca am dona 100 de playeri cate 10 lei ar veni 1000 lei, dar decat sa donam 1000 lei pentru nimic mai bine cu 1000 lei am face event-uri si am da premium account la playeri asa ar fi bine si pentru ei si pentru server.

In primul rand - voi, astia, care va tot bagati, facandu-l pe creatorul acestui topic obsedat, no-lifer sau mai stiu eu ce - omul are un punct de vedere bun, in ciuda faptului ca, in momentul de fata, singura solutie este sa asteptam sa se potoleasca furtuna.B-Zone este o comunitate mare, renumita, care cred ca si-ar putea permite un host mai bun care sa pice mult mai rar (Si aici nu ma refer la situatii de tipul celeia din momentul de fata, in care vremea este de vina, ci ma refer la situatii in care nu este implicat niciun alt factor).

In al doilea rand - catre cel care a venit cu propunerea cu donatul a 3 euro lunar pentru a tine host-ul - in mod normal, banii pe care ii doneaza diversi jucatori in schimbul unor beneficii (Conturi premium, scoaterea FP-ului si altele) ar trebui sa fie folositi pentru platirea host-ului.Totusi, dupa cum a spus Moartea, host-ul este oferit de catre Daniel, gratuit, asa ca banii donati se duc oriunde altundeva.Deci, nu ar mai avea niciun rost ca fiecare membru al comunitatii sa doneze o anumita suma de bani lunar, doar pentru a juca.De altfel, nici macar servere cu mult superioare B-Zone-ului, cum ar fi LS:RP-ul, nu taxeaza jucatorii.

*Sper ca acest post sa nu-mi fie luat in nume de rau, este pur si simplu concluzia la care am ajuns dupa ce am analizat aceasta situatie.

In primul rand - voi, astia, care va tot bagati, facandu-l pe creatorul acestui topic obsedat, no-lifer sau mai stiu eu ce - omul are un punct de vedere bun, in ciuda faptului ca, in momentul de fata, singura solutie este sa asteptam sa se potoleasca furtuna.B-Zone este o comunitate mare, renumita, care cred ca si-ar putea permite un host mai bun care sa pice mult mai rar (Si aici nu ma refer la situatii de tipul celeia din momentul de fata, in care vremea este de vina, ci ma refer la situatii in care nu este implicat niciun alt factor).

In al doilea rand - catre cel care a venit cu propunerea cu donatul a 3 euro lunar pentru a tine host-ul - in mod normal, banii pe care ii doneaza diversi jucatori in schimbul unor beneficii (Conturi premium, scoaterea FP-ului si altele) ar trebui sa fie folositi pentru platirea host-ului.Totusi, dupa cum a spus Moartea, host-ul este oferit de catre Daniel, gratuit, asa ca banii donati se duc oriunde altundeva.Deci, nu ar mai avea niciun rost ca fiecare membru al comunitatii sa doneze o anumita suma de bani lunar, doar pentru a juca.De altfel, nici macar servere cu mult superioare B-Zone-ului, cum ar fi LS:RP-ul, nu taxeaza jucatorii.

*Sper ca acest post sa nu-mi fie luat in nume de rau, este pur si simplu concluzia la care am ajuns dupa ce am analizat aceasta situatie.

In sfarsit, un baiat care gandeste rational fata de voi ma LIFERILOR !

Nu inteleg, ca fac un post, gata sunt nolifer ma ? Dar stiti voi ce fac eu in viata reala ? Gata, a spus unu cuvantu' nolifer, acu' toti in orice post sa dea si ei mari englezi, " nolifere ce esti ".

Eu doar mi-am spus parerea.

@jex12 te bagi pentru +1?

Acceptati situatia,se poate intampla sa si pice,n-aveti si voi o viata?

Intelegi,e vremea asta urata,vedeti si voi,nu e vina lor.

Chiar nu puteti sa intelegeti pentru un joc?

Ati ajuns...

@jex12 te bagi pentru +1?

Acceptati situatia,se poate intampla sa si pice,n-aveti si voi o viata?

Intelegi,e vremea asta urata,vedeti si voi,nu e vina lor.

Chiar nu puteti sa intelegeti pentru un joc?

Ati ajuns...

Tu chiar esti prost in adevaratu' sens al cuvantului.

Stiu ca esti ma LIFER, inteleg faptu' asta. DAR EU AM VENIT CU O PARERE, DE CE *********** TE BAGI TU CA MUSCA-N CURU' CALULUI ? Taci dracu' in banca ta, cand va vad cu +1 de genu' mor X(.

Dar in loc sa va certati , cum ziceti voi ca a picat sv etc etc , deschideti si voi ochii ! S-a deschis serverul , ce atata cearta aici ? Si sa NU AUD chestii de genul ca ma bag pentru +1 ca pe mine ma doare fix in (__|__) daca imi pun un TEXT STUPID deasupra pozei sa fiu si eu Batman sau Superman.

voi va vaitati ca pica 2-3 ore. dar stati numai cu ochii in monitor, ohigenati-va si voi crierul ducetiva la o saniuta ceva. cine stie in ce zona sunt cei care tin serverul si care este vremea pe acolo... muriti 2 ore fara server n-am vazut..

Pentru faza cu serverul de SAMP, problema cu rollback-urile dese ii puteai da un simplu PM lui Gabb in care sa iti exprimi nemultumirea.Crezi ca daca Staff-ul ar putea sa rezolve problema cu rollback-urile nu ar face-o?

Pentru problema cu forumul puteai sa-i dai un PM lui Bobo in care ii puteai sugera sa schimbe hostul la forum.

Deci ... ai facut acest topic degeaba si cred ca va fi TOPIC CLOSED!

Doamne frate cata minte aveti ! Cum sa faci reclamatie la hoster , eu sa fiu hoster sa vad reclamatia asta , sterg fisierele de pe server si inchid tot . Chiar e asa de greu sa respectati indicatia conducerii , o sa se rezolve problema , dar nu sa fii asa de fool si disperat ca nu poti vinde o masina. Parca o vinzi in viata reala , thoamne... Stiu ca samp-ul provoaca dependenta pentru unii , dar la cel care a facut topicul e prea de tot. Vezi sa nu de sinucizi sau sa ajungi la fapte de astea cand vezi ca iti da ban un admin.

Serifu care a facut topicul , ca nam stat sa citesc numele de utilizator dar , puneti o intrebare simpla ... pentru faptul ca vinzi o masina , o casa , castigi 1$ in joc , cu ce te ajuta pe tine mai departe. Este un joc facut pentru distractie nu sa ii dai in cap la unu ca nu iti merge tie serverul ....

Aici , intr-un final pot spune ca , "Am trait sa o vad si pe asta!"

Daca am dona 100 de playeri cate 10 lei ar veni 1000 lei, dar decat sa donam 1000 lei pentru nimic mai bine cu 1000 lei am face event-uri si am da premium account la playeri asa ar fi bine si pentru ei si pentru server.

Cat timp ai stat sa te gandesti?

DON'T want more rollback and server/forum off. I cant save money for car what i want because of rollback on every day.... Why dont try/test news/updates on LAN server? Why must to do it on host?... I think im not alone with this problem... we want to play not to watch the server "didnt respond.. retrying....." and after surprise hop -10 respect points / -1-2 mills . someone sold his/her car after rollback and get it back....

Potolitiva ma o data cu posturi pentru +1 asta este de la vreme etc. poate in zona care este hostul este inundatie sau vant etc. si daca pica tine 1-2 ore maxim

Merge serverul,nu zic ca nu,dar e hostul asta...eu am vorbit cu Gabb si i-am zis ca pun ceva la un host bun daca e,ca si eu asa patesc.....am timp 1-2 zile de samp si fix atunci e picat serverul,deja ma dispera....

Darnicule. Oricum, dupa parerea mea nu se vor lua bani niciodata de la playeri pentru HOST-ul la SA:MP, deoarece se v-a veni cu pretentii : " Platesc hostu, vreau admin " ...

Mai opriti-va odata din comentat si facut +1 si asteptati sa mearga serverul ok.

Cand merge 1-2 luni fara nici-o problema nu mai face nici-un destept topic sa-i faca reclamatie la HOST ca cel care l-a facut pe asta, cum spunea si psihi, da-i in judecata.

Este un topic inutil cu niste discutii lafel de inutile si la "Support"

In concluzie, opriti-va din comentat si +1.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.