Cas tiel Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 In primul rand vreau sa imi cer scuze ca fac acest topic total aiurea. Ma gandesc...Ce e mai bun..Un host platit, sigur, fara alte probleme? Sau sa tina cineva un host, sa cada serverul de cel putin 2 ori pe zi..etc..? ( Nu vreau sa se inteleaga ca sunt "dezamagit" de situatia serverului din acest moment...) Acum multi o sa zica..<<de ce nu platesti tu host-ul daca este " sm3k3r"? >> Ei bine nu sunt asa..si sincer sa fiu nu cred ca as dispune de acesti bani..e criza.. Dar am o mica idee : -Daca s-ar putea realiza un sistem de plata prin sms , prin care fiecare am fi nevoiti sa platim 10 euro-centi / luna , la 300 jucatori stabili..B-zone ar strange 3000 euro-centi..cea ce dupa calculele mele inseamna 30 euro.Si sa fim seriosi ..10 euro-centi nu e o paguba pentru nimeni. -Acesti bani trebuie sa fie platiti obligatoriu fara a avea alte benificii de pe urma lor. -De la lvl 3+ sa fi nevoit sa platesti pentru a putea juca in continuare. -Daca regula de sus e prea dastrica(ceea ce nu cred ca este) ar mai fi o solutie.:Cine nu plateste nu primeste Payday, nu poate intra in nici o Factiune , nu poate avea nici un job , deci...joaca degeaba. -Iar cu 3 zile inainte de expirarea "licentei" sa fi anuntat prin e-mail si un mesaj pe server prin care sa fi anuntat ca trebuie sa platesti. -Sincer..nu stiu exact cat costa un host..dar suma se poate mari pana la 30euro-centi...Ce mare paguba? Cand stati toata seara si vorbiti la telefon cu gagica nu va ganditi la bani? P.S. E doar o idee. Sincer chiar nu ma intereseaza ce zic uni care se cred importanti si care cred ca parerea lor conteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiG Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 transfer credit 10 centi ? sau cum ? stiu ca minim e 1 euro de transfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 vrei ca bZ, sa ajunga Blizzard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattew Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ma frate,termina cu toate prostiile. Hostul este on,dar a oprit Daniel serverul pana se stabilizeaza vremea. Numai faceti tot felul de topicuri aiurea. Cand va aude omu' numai prostii spuneti [fara suparare acum]. Hai sa fim seriosi,o ardem si pe ''vocea romaniei''...hai ca poate de la host ajungem si la ''dansez pentru tine'' [HOSTULE SFINTE ] Da aveti ma frate rabdare,ca nu muriti daca este serverul oprit.BTW Bai frate tu nu intelegi un lucru.HOSTUL ESTE ON,doar serverul este oprit. Si uita-te si tu ca nimeni nu este deacord cu tine.Bzone nu este un server de 10 playeri..si pnm..intelegi .. Da ce ziceti unii [si nu fac referire doar la tine Chuck]..hai daca tot nu ma pot juca samp,sa deschid un topic,mai fac si eu acolo 2-3 posturi..off.. Ahh si nu stiu,poate tu ai lag,dar eu unul nu am probleme cu asa ceva,hostul este destul de bun.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 @ CipiG .Nu . Dai sms si ti se extrag acei 10 euro-centi din credit. @ Mattew . Exact ce am spus.Nu inteleg ce treaba ai tu.. In primul rand cu un host mult mai bun , nu ar mai fi nici atat lag pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 frate , cum cum cum , cum sa platesti 10 euro ca sa ma joci nu prea am inteles , asa b-zone rmane cu 10 playeri CONTRA Data : - Motivul pentru care a fost inchis : Dupa cum vedeti , de ieri seara serverul pica cam din ora in ora. Din informatiile primite , am inteles ca starea vremii nu este una prea buna de aceea pica si internetul la host. Cat va dura ? : Nu trebuie decat sa asteptam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaTaLiNn9 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Cea mai proasta idee care exista .... Multi care joaca au 9ani + si acestia daca nu au bani ce fac ... Jocul este sa ne distram nu sa platim ... Daca vrei sa platesti ia premium ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 frate , cum cum cum , cum sa platesti 10 euro ca sa ma joci nu prea am inteles , asa b-zone rmane cu 10 playeri CONTRA Am zis eu ceva de pro si contra? Nu sti sa citesti..Sunt 10 EURO-CENTI..adica 10% din 1 euro..Adica 10 din 100..ce nu pricepi? @ Catalin9 - Majoritatea celor de 9-10 ani iti zic eu sigur ca am Iphone si ce mai este acum.si nu au ce face cu bani.Si sa fim seriosi..10 euro-centi..nu sunt nici macar cat o tigara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbitssu Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 iliegolden ,inainte sa postezi aici ar trebuii sa mai treci pe la scoala si sa inveti sa citesti. baiatu' a scris 10 CENTI. Mi se pare destul de ok serverul in aceste momente, nu cred ca necesita o schimbare de host. Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Mi se pare destul de ok serverul in aceste momente, nu cred ca necesita o schimbare de host. Contra. Da.Acest lucru este adevarat.Am si scris..Nu ma deranjeaza hostul de acum..doamne fereste..A fost doar o idee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 scz, greseala mea , dar cea cu cont preimum chiar e o prostie Link to comment Share on other sites More sharing options...
P h a n t o m Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Tu esti de-a dreptul culmea.Iti voi pune o intrebare simpla, la care as dori sa raspunzi.Unde crezi ca ajung, in momentul de fata, toti banii pe care ii doneaza diversi jucatori in schimbul unor beneficii (Gen contul premium), si unde crezi ca ar trebui sa ajunga?Incearca sa raspunzi la intrebare si-ti vei da seama cat de inutila este propunerea ta. P.S. E doar o idee. Sincer chiar nu ma intereseaza ce zic uni care se cred importati si care cred ca parerea lor conteaza. Eu nu sunt importat, dar cred ca si parerea mea, ca si a altora, conteaza in calitate de membru al acestei comunitati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Tu esti de-a dreptul culmea.Iti voi pune o intrebare simpla, la care as dori sa raspunzi.Unde crezi ca ajung, in momentul de fata, toti banii pe care ii doneaza diversi jucatori in schimbul unor beneficii (Gen contul premium), si unde crezi ca ar trebui sa ajunga?Incearca sa raspunzi la intrebare si-ti vei da seama cat de inutila este propunerea ta. Eu nu sunt importat, dar cred ca si parerea mea, ca si a altora, conteaza in calitate de membru al acestei comunitati 1. Prin important m-am referit la acei oameni care am <10 ani..care au cel mult 1 luna in aceasta comunitate..si care sar repede cu gura..in nici un caz la tine la x sau la y.. 2. O intrebare si pentru tine. Cand vrei sa iti zugravesti casa ce faci? Angajezi un muncitor pentru 1 mil si dupa 2 zile incepe si iti cade varul ? sau o firma. care chiar daca iti cade varul . ai un "contract" si poti sa ii chemi sa iti repare? Nu sunt genu sa ma amestec...Am avut impresia ca este o idee buna..Ca ar putea fi de luat in calcul..Am spus si o repet..NU AM NIMIC IMPOTRIVA HOST-ului ACTUAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Omule iti merge gura fara sa gandesti, deloc. Nu merge sa transferi, sa dai SMS s.a.m.d cu 10 euro centi. Valoarea minima este 1 EURO. Orice firma care iti transforma euro pe telefon in bani reali au comisioane IMENSE, din acest motiv sa renuntat la Plata prin SMS. Daca tu donai 3 euro bobo primea 1,5 euro. Da ce sa stiti voi, doar scrieti fara sa stiti care e realitatea. Eu zic ca tre' sa fie Batman Daniel_F si cei care ii tin hostul ca sa il tine 24/7 deschis ca nah, voi nu stiti sa iesiti din casa sau sa jucati alte lucruri [ ex. haxball ] sau gta single player in caz de va plictisiti asa mult. E IMPOSIBIL SA TII UN HOST TOT TIMPUL ON. Si daca veniti cu ,, Da youtube cum poate, da facebook cum poate s.a.m.d '' pai ei au MAI MULTE servere si isi permit sa faca acest lucru. Daca se strica unul in maxim 5 minute e rezolvata treaba, la ei nu exista probleme de bani. Asa ca lasa-ti vorba, bucurati-va de viata and get a life. P.S: Daca sunteti asa darnici, de la 14 ani puteti trimite bani prin banca si sa va faceti card . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 f Omule iti merge gura fara sa gandesti, deloc. Nu merge sa transferi, sa dai SMS s.a.m.d cu 10 euro centi. Valoarea minima este 1 EURO. Orice firma care iti transforma euro pe telefon in bani reali au comisioane IMENSE, din acest motiv sa renuntat la Plata prin SMS. Daca tu donai 3 euro bobo primea 1,5 euro. Da ce sa stiti voi, doar scrieti fara sa stiti care e realitatea. Eu zic ca tre' sa fie Batman Daniel_F si cei care ii tin hostul ca sa il tine 24/7 deschis ca nah, voi nu stiti sa iesiti din casa sau sa jucati alte lucruri [ ex. haxball ] sau gta single player in caz de va plictisiti asa mult. E IMPOSIBIL SA TII UN HOST TOT TIMPUL ON. Si daca veniti cu ,, Da youtube cum poate, da facebook cum poate s.a.m.d '' pai ei au MAI MULTE servere si isi permit sa faca acest lucru. Daca se strica unul in maxim 5 minute e rezolvata treaba, la ei nu exista probleme de bani. Asa ca lasa-ti vorba, bucurati-va de viata and get a life. P.S: Daca sunteti asa darnici, de la 14 ani puteti trimite bani prin banca si sa va faceti card . 1.Fiecare firma de telefonie are serviciul ei de " Telefonie cu suprataxa" De exemplu vodafonul iti opreste doar 21% din valoare.Ceea ce inseamna TVA-ul. 2.Daca tot esti tu asa cu "get a life" ..fara suparare ..dar tu ce cauti la ora asta in casa..dute nene afara si bea o cola ..joaca un tenis..ca na..Nu inteleg de unde stiti voi ce face fiecare om la el acasa... 3.Am zis eu cumva ca sunt "nervos" ca a cazut serverul? Veziti de treaba ta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P h a n t o m Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 1. Prin inportat m-am referit la acei oameni care am <10 ani..care au cel mult 1 luna in aceasta comunitate..si care sar repede cu gura..in nici un caz la tine la x sau la y.. 2. O intrebare si pentru tine. Cand vrei sa iti zugravesti casa ce faci? Angajezi un muncitor pentru 1 mil si dupa 2 zile incepe si iti cade varul ? sau o firma. care chiar daca iti cade varul . ai un "contract" si poti sa ii chemi sa iti repare? Nu sunt genu sa ma amestec...Am avut impresia ca este o idee buna..Ca ar putea fi de luat in calcul..Am spus si o repet..NU AM NIMIC IMPOTRIVA HOST-ului ACTUAL. 1.Am crezut ca tu ai facut o greseala de scriere cand ai scris "importat", insa tu chiar nu stii care este diferenta dintre importat si important.Importat inseamna adus in propria tara (sau loc de apartenenta) prin cumparare sau schimb, in timp de important inseamna ceva sau cineva ce are semnificatie sau ce prezinta valoare.De altfel, se scrie importat, nu inportat. 2.Nu poti compara un serviciu prost, platit cu bani putini, cu un serviciu gratuit.Este evident ca oricine ar prefera un serviciu gratuit, in ciuda faptului ca nu este la fel de bun ca unul platit, in special in acest caz, in care acest serviciu nu-l priveste personal pe detinatorul acestuia sau dezvolarea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predix Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 1.Am crezut ca tu ai facut o greseala de scriere cand ai scris "importat", insa tu chiar nu stii care este diferenta dintre importat si important.Importat inseamna adus in propria tara (sau loc de apartenenta) prin cumparare sau schimb, in timp de important inseamna ceva sau cineva ce are semnificatie sau ce prezinta valoare.De altfel, se scrie importat, nu inportat. 2.Nu poti compara un serviciu prost, platit cu bani putini, cu un serviciu gratuit.Este evident ca oricine ar prefera un serviciu gratuit, in ciuda faptului ca nu este la fel de bun ca unul platit, in special in acest caz, in care acest serviciu nu-l priveste personal pe detinatorul acestuia sau dezvolarea lui. Idem+ ba tu esti batut in cap? Exista mult mai multe servere free , ma pot juca pe ele. Ce treaba ai tu ca a picat hostu 1 data la 1 luna? Il tii tu mai bine? Plateste ma tu daca esti smecher ! (am citit dar alt raspuns nu exista) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 omule dupa parerea mea esti nebun ! decut sa platesc mai bine mas duce pe alt srv Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Doamne te-ai gandit mult ? Crezi ca vor mai fi 300-400 de playeri pe server ? Vom fi doar cei care pot platii , nu toti au posibilitatea de a platii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinky Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Cea mai idioata idee din cate am auzit pana acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aguero Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Amice,ia tine tu serverul+ toate cele Tu ai gandit inainte sa scrii?AJungem ca Sain*...sa nu fac reclama O sa ajungem sa platim si adminele,masinile personale,casele,totul pe bani Auzi la el,ce idee..e dura viata cu tine..cea mai idioata idee de pana acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3maN Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Lol nu conteaza bani da ce FUN o sa mai fie daca o sa fi nevoit sa patesti pentru a te juca EDIT : Si tu acasa ce zici ? mami dami si mie 10 centi sa platesc hostu pe b-zone halal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winter Soldier Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 O sa fim pe server foarte putini si o sa ne bucuram cand intra un newbie pe B-zone Cine o sa dea 10centi in fiecare luna cum zici tu? Majoritatea sunt copii si nici nu le trece prin cap sa trimita bani la un joc.. Pana la urma jocurile sunt 4 fun nu sa ne omoram cu ele si mai multe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Daca ar fi asta cu taxe de la lv 3+ si fara payday-uri..factiuni etc..numarul jucatorilor ar scadea drastic..si nu stiu ce te preocupa pe tine treaba cu hostu...Bobo a tinut serverul asta 3 ani...si nu a murit nimeni din cauza firmei de host ...si a mers destul de ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLex BiBii Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 If players had to pay to play , trust me .. Many player would leave this server . It's not very good idea to pay a server to keep it online .. Maybe pay to get premium account or something else but not pay for keep the server up especially when you are not the owner and you don't get a bebefit for donating .. also nowawdays that there is a worlwide crysis is difficult to ask for money from players .. Anyway.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.