Jump to content

Wallpaper B-Zone Cinema 4D

Alpha287
 Share

Recommended Posts

Mie sincer , imi place , mai ales ca n-ai lasat asa simplu "B-Zone" si ai mai spus si niste chestii p'acolo. Imi place. Felicitari.

Nice but , de la umbra la B si Z zici ca plutesc, sau doar eu vad rau ? ...

+20 ca poate reusesc sa dau ... Imi place ca te-ai apucat de Cinema4D , la mai multe

LE: Apropo , cred ca era mai frumos daca, adaugai jos ceva solid si in spate sa dea acel efect de camera , sau ai facut asta, e cam greu de verificat deoarece ai pus totul alb, nice pentru desktop-uri , propune imaginea pt www.b-zone.ro la download , mai trebuie adaugat si pe acolo ceva nou

Edited by FreedoM9

Nice but , de la umbra la B si Z zici ca plutesc, sau doar eu vad rau ? ...

+20 ca poate reusesc sa dau ... Imi place ca te-ai apucat de Cinema4D , la mai multe

LE: Apropo , cred ca era mai frumos daca, adaugai jos ceva solid si in spate sa dea acel efect de camera , sau ai facut asta, e cam greu de verificat deoarece ai pus totul alb, nice pentru desktop-uri , propune imaginea pt www.b-zone.ro la download , mai trebuie adaugat si pe acolo ceva nou

Nu am facut acel efect de camera. Am pus un "Plane", pe care stau bilele si B-Zone.. si am adaugat si "Sky" la care am pus un material simplu,alb.. si am adaugat si global illumination. De asta a iesit totul alb.

Felicitari pentru munca depusa.Ai + de la mine.

Mi se pare mie sau bilele alea plutesc?

Nu plutesc.. cel putin asa am incercat sa le fac, sa nu pluteasca. Totul este alb, si poate de aceea.

Edited by Alpha287

Pentru o ''Prima Lucrare'' este foarte buna .. Porbabil ai urmarit si un tutorial . Bravo!

Dupa parerea mea mergea o alta culoare la Background.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.