Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cand cineva iti da o casa ii dai banii 100 mils de exemplu, si el ii da /sell si va fi 100k sau 500k cat e la liber nu ?

Da.

Daca am lv 8 si imi vine payday 10k, si am PremmiumAcount[Yes] imi va da la payday 20k ?

Daca la lvl 8, fara Premium Account iti dadea 10k, cu Premium Account iti da dublu, in cazul nostru 20k.

Mie de la lvl 8 in sus a inceput sa imi dea la payday 15k-16k chiar 19k-20k.Iar daca ai premium account nu iti mai scade acea taxa de 500$ la fiecare payday.Asa stiu eu.

Acea taxa de 500$ iti scade la orice level, cu/fara Premium Account. Poti sa scapi de acea taxa punand banii in banca pentru a primi dobanda mai mare decat taxa.

Unde gasesc topicu' cu lista despre warn, premmium acount, change nick ?

Lista o poti gasi aici: Shopping.

Cum imi bag si eu o melodie la About Me da fara sa se vada linku' sau video, sa inceapa sa cante cand dai pe About ME, cum fac ?

Aici se pun intrebari de samp nu de forum

Daca imi bag mod, se pot creea bug-uri, lag si alte lucruri de genul asta de la acel mod?

Cel mai bine este sa ai mereu un back-up la gta3.img, in cazul in care apar bug-uri. Lag, nu prea stiu.. depinde de performanta pc'ului tau :). Aici ai un tutorial destul de bunicel despre cum sa instalezi moduri pe SA:MP. Bafta!

Am o intrebare!Imi sacadeaza suntetul in SA-MP daca dau esc...adica merge pana cand dau prima oara esc...apoi se aude intrerupt :D!

A mai avut cineva problema asta?Am windows 7...si cerinte mult peste maximu lu san andreas!Si mi s-a intamplat acu prima oara de 2 ani de cand joc!

Bun..l-am instalat. Dupa ce fac ca sa ascult muzica(kiss fm sau ce a zis ca e). Imi trebuie cd-player ceva sau ce apas

Nu iti trebuie ma nimic, te duci la LSPD acolo si asculti muzica.

Daca de exemplu am luat ban 3 zile sa zicem... se scoate automat banul peste 3 zile la aceeasi ora la care ai luat ban sau trebuie le reamintesc adminilor / sa fac post pe forum sa imi scoata banul?

Nu trebuie sa le amintesti nimic, daca ai luat ban 3 zile. Iti expira singur.

Cum bag de exemplu 100 de poze intr-un album sa nu le insir pe toate cu img b-zone ?

Pai faci un folder gol, bagi toate pozele acolo, faci o arhiva din folder si apoi intri pe http://img.b-zone.ro/ si dai upload pe Arhiva. Bafta !

Cum bag de exemplu 100 de poze intr-un album sa nu le insir pe toate cu img b-zone ?

Cand uploadezi pe www.imageshack.us ti le baga toate intr-un link "album" cum vrei tu sa-i spui , nu e neaparat sa uploadezi cu img.b-zone.ro

Deci mi-am facut cont pe clienti b-zone...am comandat pachetele care imi trebuia...am platit imediat la banca cea mai aproape ( BRD ) si mie nu mi-a fost bagate optiunile...ce sa fac ?

Aici sunt intrebari/nelamuriri legate de samp nu de clienti b-zone .

Intraba un administrator / global mod , sau chiar pe Bobo

Succes.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.