Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

La server a picat hostu sau iarasi stam 1 sapt sau 3-4 zile pana se redeschide? :((

De ce la fiecare cadere a serverului sau a hostului trebuia voi sa faceti 50000000000000 de topicuri ? Bun, a cazut si ? Asteapta pana revine ma, du-te in oras, uita-te la un film, joaca-te altceva pana revine, nu mai fi-ti asa disperati.

Am vrut sa-mi creez un nou cont pe forum.. toate bune.. am pus nume, parola, email tot.. acu ramane sa-mi trimita resend validation ala prin email.. si vad ca tot nu trimite :| ce pot face ?

Salutare, am si eu o intrebare:

Stiti alt program gen Fraps?

P.S.: Nu imi ziceti: foloseste F8, foloseste F8. Mie nu imi merge, am probleme cu placa video.

xFire

Am vrut sa-mi creez un nou cont pe forum.. toate bune.. am pus nume, parola, email tot.. acu ramane sa-mi trimita resend validation ala prin email.. si vad ca tot nu trimite :| ce pot face ?

Dai click unde zice ca ti-ai uitat parola si iti va trimite mail .

Am vazut ca a postat cineva in iarna lui 2010 un mod la care,cand dadeai TAB iti aparea o imagine de iarna.Daca ma poate ajuta cineva sa gasesc/instalez acel mod,va voi fi recunoscator.

citeste mai bine ce ai scris tu... daca ma poate ajuta cineva sa gasesc/instalez acel mod

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.