Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Nu se da restart din 10 in 10min, cateodata, cand se fac mici UPDATE-uri, si cand apar buguri, gen chat ca la servere de FUN

Ba da,pe la 14-15-16 se dadea.Exact genul asta de raspunsuri speram sa nu primesc,ce ai scris tu acolo, toata lumea stie asta

deja.

Azi nu s-a facut niciun update si din cauza restarturilor am pierdut cam 6 payday-uri din cauza ca se dadea rollback cu nu stiu cate minute mereu si la payday: You didn't played enough desi jucasem de 2 ore intregi fara si fi fost afk.

Intrebarea e de ce apare acel chat global atat de des?Inainte aparea mai rar.

Am auzit ca e un bug din samp,dar ar trebui sa apara rar ca inainte nu de 2 ori pe ora ca acum...

Ba da,pe la 14-15-16 se dadea.Exact genul asta de raspunsuri speram sa nu primesc,ce ai scris tu acolo, toata lumea stie asta

deja.

Azi nu s-a facut niciun update si din cauza restarturilor am pierdut cam 6 payday-uri din cauza ca se dadea rollback cu nu stiu cate minute mereu si la payday: You didn't played enough desi jucasem de 2 ore intregi fara si fi fost afk.

Am auzit ca e un bug din samp,dar ar trebui sa apara rar ca inainte nu de 2 ori pe ora ca acum...

In momentul cand apare acel chat global, serverul nu mai ruleaza Gamemodu-l si se da restart automat..

Motivul pentru care nu mai ruleaza GM-ul.. necunoscut..

deja.

Când un admin dă restart se anunță pe chat. Când serverul primește crash își dă restart automat, de aceea au apărut atâtea restarturi. Comunitatea e destul de mare și sunt destui invidioși și ... să nu le mai zic altfel, iar cineva cel mai probabil a găsit un bug și-l exploatează pentru a pica serverul. Încercăm să găsim sursa acestui bug însă nu e atât de ușor pe cât ați crede.

Repet, când apare acel „global chat” serverul pică, NU DAU ADMINII RESTART.

Când un admin dă restart se anunță pe chat. Când serverul primește crash își dă restart automat, de aceea au apărut atâtea restarturi. Comunitatea e destul de mare și sunt destui invidioși și ... să nu le mai zic altfel, iar cineva cel mai probabil a găsit un bug și-l exploatează pentru a pica serverul. Încercăm să găsim sursa acestui bug însă nu e atât de ușor pe cât ați crede.

Repet, când apare acel „global chat” serverul pică, NU DAU ADMINII RESTART.

Poate sa apara cand este folosita o variabila,comanda sa orice functie posibila in GM care la compilare are 1 sau mai multe Warnings.

Alt motiv poate sa fie o greseala facuta la scriptat, daca GM-ul contine "LimitGlobalChatRadius" adica distanta maxima pentru a vedea ce scrie un player sau la "OnPlayerText" unde alegi cum sa apara textul unui player(culoare,stil,mod)

Daca serverul are si un "crash detector", cand serverul se restarteaza, ar trebui sa apara motivul crash-ului.

Exista si alta metoda de a face Respect Points?

Inafara de cont premium si ore jucate.

Nu este nici o alta metoda .

Doar cu premium account la 5 ore jucate primesti una in plus..

Am si eu o intrebare cam stranie: Cum este posibil ca seara cand iesi din joc sa ai 0 TD la masina si a2-a zi de dimineata cand intrii in joc stai 2000 de secunde la jail si dai /carinfo vezi ca ai 1 TD?! :| Mentionez ca masina a fost /lock tot timpul, chiar si cand am vazut ca are TD era /lock.

Am si eu o intrebare cam stranie: Cum este posibil ca seara cand iesi din joc sa ai 0 TD la masina si a2-a zi de dimineata cand intrii in joc stai 2000 de secunde la jail si dai /carinfo vezi ca ai 1 TD?! :| Mentionez ca masina a fost /lock tot timpul, chiar si cand am vazut ca are TD era /lock.

Ai avut o scapare de /lock sigur , altceva nu ai cum sa deschizi masina... codatii nu cred ca pot deschide masinile... doar admini probabil dar nu cred ca ar face ceva din dusmanie.

Ori codatii

Ori nu ai avut /lock

Ori cineva ti-a rasturnat-o si a explodat :)

Foarte simplu. Cineva a intrat pe accountul tau...Ciudat este faptul ca nu ti-a luat masina si banii...

N-are cum frate. Parola este extrem de lunga si nu am dezvaluit macar o informatie despre ea si oricum nu imi intra pe cont doar sa imi faca un TD.

Ai avut o scapare de /lock sigur , altceva nu ai cum sa deschizi masina... codatii nu cred ca pot deschide masinile... doar admini probabil dar nu cred ca ar face ceva din dusmanie.

Cand eram lvl mai mica aveam un Landstalker cu 0 TD si de dimineata aveam 3 TD. Atunci a fost sigur codat pentru ca l-am prins in fapt.

Ori cineva ti-a rasturnat-o si a explodat :)

Poti s-o rastorni si s-o arunci in apa de cate ori vrei tu, daca nu e sofer in ea nu se face TD. Am incercat eu personal asta.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.