Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Nu inteleg de ce la skill 4 fish inca prind pesti de 1 lbs? N-ar trebui sa prind de 80-90? Adica prind peste 60-70, dar rar si de multe ori sub 20. Care mai e faza cu skillul daca tot prind mici..

Cum pun spoiler la signature pe forum ?

Prinzi pesti de 1 lbs deoarece este random greutatea. Poti prinde si de 1 si de 60, si eu patesc la fel, si tot 4 am.

Nu inteleg de ce la skill 4 fish inca prind pesti de 1 lbs? N-ar trebui sa prind de 80-90? Adica prind peste 60-70, dar rar si de multe ori sub 20. Care mai e faza cu skillul daca tot prind mici..

Cum pun spoiler la signature pe forum ?

Legat de fishing skill.Nu stiu cum arata partea aia a scriptului dar ma gandesc ca greutatea pestilor este random.Cand ai skill 1, serverul alege un random de la 1 la .. X.Cand ai skill 2, serverul mareste limita X cu inca cateva numere si tot asa.Astfel, la skill 4 vei putea pescui si pesti mult mai mari dar vei putea pescui si pesti mici.Inca o data, nu stiu cum e facut scriptul dar probabil din cauza asta ai aceasta problema.

I am still thinking.After 3 days if they do not accept in any family or anything [-o<

Look...you don't have to retire, just wait until a leader will accept you.I don't think you are rejected because of your country.A lot of foreigners play here and they are faction members or admins.Maybe you did something wrong or you still do stupid things and leaders know you like a "bad" player.Try to change your style, be more mature, think twice before doing something, etc.I may be wrong because i don't know you but this is my advice.

EDIT: Look what i've found: http://forum.b-zone.ro/topic/96090-tips-on-how-to-join-a-faction/#entry1403525

This can help you a lot.

I am still thinking.After 3 days if they do not accept in any family or anything [-o<

Try to make a nice application and don't disturb anybody and you'l get accepted.

You need atleast level 5 for peaceful faction ( School Instructor / Fire & Medic department / Tow truck company / Taxi cab company ) .

Legat de fishing skill.Nu stiu cum arata partea aia a scriptului dar ma gandesc ca greutatea pestilor este random.Cand ai skill 1, serverul alege un random de la 1 la .. X.Cand ai skill 2, serverul mareste limita X cu inca cateva numere si tot asa.Astfel, la skill 4 vei putea pescui si pesti mult mai mari dar vei putea pescui si pesti mici.Inca o data, nu stiu cum e facut scriptul dar probabil din cauza asta ai aceasta problema.

Look...you don't have to retire, just wait until a leader will accept you.I don't think you are rejected because of your country.A lot of foreigners play here and they are faction members or admins.Maybe you did something wrong or you still do stupid things and leaders know you like a "bad" player.Try to change your style, be more mature, think twice before doing something, etc.I may be wrong because i don't know you but this is my advice.

EDIT: Look what i've found: http://forum.b-zone....n/#entry1403525

This can help you a lot.

Try to make a nice application and don't disturb anybody and you'l get accepted.

You need atleast level 5 for peaceful faction ( School Instructor / Fire & Medic department / Tow truck company / Taxi cab company ) .

Now play for nothing. But when you are in

Family: play n order to win the war

Cop: play in order to maintain law

Taxi driver: play to connect people

Doctor: play in order to help people

Etc. ....

But thank you very much for consummation my words fiddling :-J

Salut , cum poti sa semnalizezi sau sa aprinzi farurile din dreapta din stanga ca la politie ( am vazut azi un civil cu o masina aprindea farurile parca era ca la masinile de la medici )

Trebuie sa iti instalezi Emergency Light Mod, il poti gasii aici : http://forum.b-zone.ro/topic/95542-tutorial-lights-modemergencymod/. Sanatate.

Este vorba de un mod, care se numeste "Emergency Light Mod (ELM)". Il gasesti farte usor pe internet, il instalezi, si dupa, ar trebui sa poti sa te joci si tu cu farurile :).

Am si eu o intrebare, am observat ca la schimburile de masini, toata lumea precizeaza cate TD-uri are masina. Mi-ar placea sa stiu de ce, mai exact? Merge mai incet daca are multe TD-uri, sau care e treaba? Multumesc anticipat, rog quote.

Am si eu o intrebare, am observat ca la schimburile de masini, toata lumea precizeaza cate TD-uri are masina. Mi-ar placea sa stiu de ce, mai exact? Merge mai incet daca are multe TD-uri, sau care e treaba? Multumesc anticipat, rog quote.

Td=time destroy,asta inseamna de cate ori masina a bubuit si scade pretul masinii.Cu cat mai multe TD are masina cu atat pretul va scade.

Cum a zis si claudyu cu cat masina are mai multe TD( Times Destroy) cu atat e mai ieftina, dar a uitat sa precizeze ca pretul insurance creste cu 10$ la fiecare TD adica daca ti se distruge masina ca sa o repari costa 5000 cum ii la 0 Td, la 1 TD platesti 5010 $,

TD-ul nu afecteaza cu nimic masina, este doar obsesia playerilor. Cum a zis si Claudyu, playerii scad din pret pentru ca il cred un dezavantaj. Singurul lucru este ca la fiecare TD, pretul insuranceului creste cu cativa $.

Factiunile pasnice (level 5+) sunt pentru a face bani...

Mafiile (level 10+) sunt pentru a te distra...

Acum ramane decizia ta...Poti intra in School Instructor sau te poti duce intr-o mafie cand faci level 10+. Eu sincer iti recomand sa intri in School Instructor...

Va rog ajutati-ma!Am level 7 si nu stiu ce sa fac:sa intru in school instructor(am licente si stiu regulamentul) sau sa stau pana la 10 si sa intru intr-o mafie(as dori Corleone)?Imi puteti da niste propuneri va rog?Multumesc!

Da, iti pot da eu unul.

Du-te si fa aplicatie in S.I(School Instructors), daca vei fi acceptat invata tot ce tine de "Regulament,informatii,pretul licentelor etc".Stai in S.I pana faci level 10, si dupacea aplici intr-o mafie(asta inseamna activitate zilnica).Daca nu vei fi acceptat in S.I incearca si alte factiuni pasnice, nu e greu, invata cam tot ce inseamna factiunea.Sau daca nu vrei sa incerci si alte factiuni, munceste si strange bani in game pentru viitor. :)

Succes!. :)

Factiunile pasnice (level 5+) sunt pentru a face bani...

Mafiile (level 10+) sunt pentru a te distra...

Acum ramane decizia ta...Poti intra in School Instructor sau te poti duce intr-o mafie cand faci level 10+. Eu sincer iti recomand sa intri in School Instructor...

ms de sfat

TD-ul nu afecteaza cu nimic masina, este doar obsesia playerilor. Cum a zis si Claudyu, playerii scad din pret pentru ca il cred un dezavantaj. Singurul lucru este ca la fiecare TD, pretul insuranceului creste cu cativa $.

TD contribuie si el la mentinerea economiei :) . Nu e vorba de 10$ la insurance :))

TD contribuie si el la mentinerea economiei :) . Nu e vorba de 10$ la insurance :))

OMG, asta voiam sa spun eu :))

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.