Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o intrebare.Care este legenda serverului? Cati playeri au fost in prima luna de la deschiderea serverului?,cand s-a infiintat si cine a fost cu ideea sa deschida comunitatea aceasta.Cine a fost primul owner?Care au fost primi lideri la factiuni si cine a fost primul primar?

Am si eu o intrebare.Care este legenda serverului? Cati playeri au fost in prima luna de la deschiderea serverului?,cand s-a infiintat si cine a fost cu ideea sa deschida comunitatea aceasta.Cine a fost primul owner?Care au fost primi lideri la factiuni si cine a fost primul primar?

Dacă căutai,sigur găseai.

Click aici și vei afla răspunsul la toate întrebările tale.

Daca cumpar o masina din shop cand vreau sa o vand primesc 10% sau 40% din pretul ei,

O poți vinde la dealership prin comanda /sellvehicle lângă pe I-ul de la DealerShip.Vei primii 40% din prețul de la dealership.

Succes și spor la joc !

O poți vinde la dealership prin comanda /sellvehicle lângă pe I-ul de la DealerShip.Vei primii 40% din prețul de la dealership.

Succes și spor la joc !

40% si se poate vinde doar la Dealership

Tu esti avocat sau ce? decat sa te dai destept citeai aici cand se va face update

Daca ai fi destept ai tacea :)

S-a mai raspuns odata, pentru ce repetati unii dupa altii ca si papagalii?Asa doar pentru +1?

ON: Cand o sa fie update-ul cu deschiderea SF si denominare.->I-am dat PM lui Mastertrap21 si m-a convins el.

S-a mai raspuns odata, pentru ce repetati unii dupa altii ca si papagalii?Asa doar pentru +1?

ON: Cand o sa fie update-ul cu deschiderea SF si denominare.

Tu esti avocat sau ce? decat sa te dai destept citeai aici cand se va face update

ON: Cand o sa fie update-ul cu deschiderea SF si denominare.->I-am dat PM lui Mastertrap21 si m-a convins el.

Amice eu nu permit nimănui să mă facă pe mine papagal.Măsoară-ți cuvintele înainte să vorbești.

ON: Click și click.

Nu dispunem de astfel de informatii, nu s-a ostenit nimeni sa faca asa ceva. In primul rand ar fi destul de greu sa aducem informatii precise pentru ca nu se mai gasesc, avand in vedere ca pe forum nu sunt destule informatii, iar playeri care jucau de la inceputuri mai sunt putini. Cel care a venit cu ideea este Bobo, el fiind fondatorul. Primul owner al server-ului RPG a fost Alexander (Alin.MaesT la vremea respectiva), el fiind administratorul, iar Andrei (RazR pe atunci) cu Mastertrap21 scripteri (Mastertrap inca e scripter). Daca te duci la Factions - > Mayor, vei gasi un topic in care sunt scrisi toti primarii, inclusiv primul.

Despre lideri e greu de spus, factiunile actuale nu au existat pana la inceputul anului 2010 (aprilie-mai, sa fiu mai exact), iar aceasta comunitatea a pus bazele server-ului de SA:MP la sfarsitului anului 2008, inceputul anului 2009, ceea ce inseamna ca din acel moment pana la noile factiuni, au fost multi lideri de care nu putem fi siguri.

Nu, nu gasea. Daca nu dai informatii complete, nu mai da.

Aia nu e legenda completa si nu raspunde la toate intrebarile lui, ci doar intrebarile din urma.

40% si se poate vinde doar la Dealership

Succes și spor la joc !

Din moment ce i-a fost dat un raspuns, voi 2 pentru ce ati mai postat? Daca se mai intampla o sa fiti sanctionati.

Amice eu nu permit nimănui să mă facă pe mine papagal.Măsoară-ți cuvintele înainte să vorbești.

ON: Click și click.

Daca mai vad astfel de dialoguri in topic-ul asta sunteti sanctionati.

Aveti PM / profil / mess / status update / facebook pentru certuri.

In acest moment serverul RPG1 este offline. Pe forumul si pe toate celelalte servere ajungeti prin extern, deci va merge foarte greu. Problema este ca a picat conexiunea pe metro. In cursul zilei se va rezolva, asa cum mi-a comunicat ISP-ul.

NU sunt afectate datele de pe servere in nici un fel.

**Se pare ca ISP-ul a fost mai rapid in rezolvarea problemei decat am fost eu in ceea ce priveste anuntarea pe forum.

Revin cu problema legata de logare. Am instalat corect crack si toate cele insa se intampla acelasi lucru. (intra pt o secunda in joc apoi iese imediat)

Scuză-mă ,dar am căutat prin paginile anterioare şi nu ţi-am găsit problema.Bănuiesc că îţi iese din joc ? Încearcă să detaliezi problema pentru a primii ajutor în cel mai scurt timp posibil .

Salut...am si eu o intrebare.. Am luat de pe site un anumit fisier ,,Radar" il instalez prin progr GTA.SA mod instaler cum zice si acolo... dar in joc imi arata harta amestecata... cum pot rezolva problema? adica sa imi arate harta completa cu acel GPS instalat :-W

Salut...am si eu o intrebare.. Am luat de pe site un anumit fisier ,,Radar" il instalez prin progr GTA.SA mod instaler cum zice si acolo... dar in joc imi arata harta amestecata... cum pot rezolva problema? adica sa imi arate harta completa cu acel GPS instalat :-W

În această secţiune vei găsi răspunsul tuturor nelămuririlor în legătură cu mod-urile. : http://forum.b-zone....020-mods-packs/

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.