Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am o problema intru pe srv si imi spune "Server closed the connection" ce pot face pt a remedia aceasta problema?

Fa o poza cu f8 sa vedem exact ce iti spune.

Este posibil sa nu ai sa-mp 0.3x,il poti descarca de pe http://www.sa-mp.com .

Am o problema intru pe srv si imi spune "Server closed the connection" ce pot face pt a remedia aceasta problema?

Salut.

În primul rând, dacă ai o versiune mai veche de SA:MP, nu îţi apare mesajul "Server closed the connection" ci clientul încearcă la infinit să se conecteze la server (Connecting to IP .. / The server didn't respond. Retrying ..).

Problema ta este că ai fost banat pe IP/cont şi nu îţi apare cine te-a banat, doar "Server closed the connection". Îţi recomand să faci o cerere de unban aici: http://forum.b-zone.ro/topic/8002-cereri-unbanunban-requests/

Atenţie! Foloseşte modelul de postare, altfel cererea ta nu va fi luată în considerare. Modelul îl găseşti în primul post.

Salut ,daca iau banned pe forum pot sa platesc pe clienti ,sa mi-l scoata ?

EDIT: Am intrat si am vazut ca se poate pentru 1 5 sau 10 .10 inseamna caam banned ? Deci se poate ?

EDIT : Asa ,dar daca vreau doar 4 point sau 6 sau 7 ? se poate ? THX

Salut ,daca iau banned pe forum pot sa platesc pe clienti ,sa mi-l scoata ?

EDIT: Am intrat si am vazut ca se poate pentru 1 5 sau 10 .10 inseamna caam banned ? Deci se poate ?

EDIT : Asa ,dar daca vreau doar 4 point sau 6 sau 7 ? se poate ? THX

Da,poti sa platesti pentru a-ti scoate warning points.

cum fac banii?

La inceput ai nevoie de un job, tasteaza in joc comanda /jobs cel mai folositor pentru inceput ar fi Garbage man / Farmer. Pe urma cand o sa ai level 5+ poti incepe cu afaceriile, prima data cu faggio pe urma cu sunrise, landstalker, stallion etc...

Salut. Am citit regulamentul adaugat din seara asta si am o intrebare pentru un admin. De exemplu imi iau masini de pe client,le vand pentru bani,apoi imi iau altele sa le pastrez....si intervine ceva iar eu nu pot sa intru pe durata la o luna sau chiar 2 luni sa zicem... Tot ce am va fi vandut de catre staff??

Salut. Am citit regulamentul adaugat din seara asta si am o intrebare pentru un admin. De exemplu imi iau masini de pe client,le vand pentru bani,apoi imi iau altele sa le pastrez....si intervine ceva iar eu nu pot sa intru pe durata la o luna sau chiar 2 luni sa zicem... Tot ce am va fi vandut de catre staff??

20. Inactivitatea neanuntata mai mare de 1 luna de zile din partea unui jucator va duce la scoaterea bunurilor acestuia la licitatie. Tot inactivitate se considera si faptul ca respectivul jucator se logheaza odata la 1 saptamana, 1 luna, etc. doar pentru a avea un last loging time curent. Nu se considera inactivitate statul pe /sleep in joc.

Scrie Inactivitatea neanuntata.Eu cred ca e necesar sa dai un PM lui Kelton sa anunti activitatea si e ok.In cazul in care se inampla ceva si nu poti posta tu, rogi un amic sa o faca.

E posibil sa gresesc in ce scriu mai sus, dar Topicul cu cereri de inactiviatea vad ca nu mai exista, deci asta cred ca e singura solutie.

P.S. aceasta regula era si inainte, nu e noua.

20. Inactivitatea neanuntata mai mare de 1 luna de zile din partea unui jucator va duce la scoaterea bunurilor acestuia la licitatie. Tot inactivitate se considera si faptul ca respectivul jucator se logheaza odata la 1 saptamana, 1 luna, etc. doar pentru a avea un last loging time curent. Nu se considera inactivitate statul pe /sleep in joc.

Scrie Inactivitatea neanuntata.Eu cred ca e necesar sa dai un PM lui Kelton sa anunti activitatea si e ok.In cazul in care se inampla ceva si nu poti posta tu, rogi un amic sa o faca.

E posibil sa gresesc in ce scriu mai sus, dar Topicul cu cereri de inactiviatea vad ca nu mai exista, deci asta cred ca e singura solutie.

P.S. aceasta regula era si inainte, nu e noua.

am inteles. Eu peste 2 luni o sa plec putin din tara dar nu stiu sigur pentru cat de aia am facut acest post. Deci daca inainte sa plec imi anunt inactivitatea nu o sa pierd ce cumpar? Ar fi bine asa.. oricum. Multumesc pentru raspuns!!

vreau sa stiu si eu daca este un tutorial sau ceva pentru instalare SAMP, ca nu prea ma pricep. am deja gta instalat, da nu stiu cum e cu sampu

Intri pe http://www.sa-mp.com/download.php alegi unul dintre:

Dupa ce l-ai descaracat ii dai install in folderul in care ai Gta.

Sau daca nu te descurci poti incerca:

http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+install+sa-mp&oq=how+to+install+sa-mp&gs_l=youtube.3..0l2j0i10l8.1531.4369.0.4540.20.16.0.4.4.1.177.1851.4j12.16.0...0.0...1ac.1.9KMnz9VU7Mk

Salutare am si eu o intrebare. Ieri am facut lv 7 si astazi nu mai imi intra pe sv adica se blocheaz amereu la Joining the game nu apare aia de logare:( va rog ajutatima

Salut, problema poate fi rezolvată în două moduri.

Ori legătura dintre furnizor-ul tău de internet și host nu este bună (în sensul că nu se face conexiunea bine, probabil ai vreun port blocat).

Ori este din cauza la problema cu IP-ul: Încearcă să adaugi noul IP: 89.33.242.95:7777

Ori ai ban pe ip, dar asta mai greu de crezut deoarece trebuie să-ți apară căsuța de logare măcar.Deci e una din acele 2 probleme de mai sus. Încearcă să dai un restart la modem / router și să reîncerci.

Succes !

Vreau si eu sa imi apara ca in acest mod deasupra radarului locatia in care ma aflu, insa nu vreau sa schimb tot hud-ul (viata, armura, radardisk-ul, banii etc.), pur si simplu vreau sa imi arate doar locatia in care ma aflu deasupra radarului. Mentionez ca am mod-ul si contine aceste fisiere, ce ar trebui sa copiez de acolo in asa fel incat sa imi arate doar locatia in care ma aflu, fara celalte "chestii".

P.S. Cine imi da raspunsul corect v-a primi rep_up.png:)

Dupa achizitionarea unei masini de pe clienti.b-zone.ro, prin de metoda voi primi masina? O voi primi automat pe cont, va intra cineva pe contul meu pentru a mi-o trimite sau va trebui sa fiu online in joc pentru a o primi? Daca niciuna dintre aceste variante nu este corecta va rog sa-mi explicati pe larg doar daca stiti sigur.

Dupa achizitionarea unei masini de pe clienti.b-zone.ro, prin de metoda voi primi masina? O voi primi automat pe cont, va intra cineva pe contul meu pentru a mi-o trimite sau va trebui sa fiu online in joc pentru a o primi? Daca niciuna dintre aceste variante nu este corecta va rog sa-mi explicati pe larg doar daca stiti sigur.

Vehiculul îl vei primi automat pe contul tău. Dacă vei fi online, vei primi kick și trebuie să intri peste câteva minute (proces în care se adaugă mașina).

Am si eu o intrebare cand las afk in casa fara esc iau kick si cand dau pe sleep nu primesc banii cum fac sa las noaptea afk si sa iau si banii?

Nu poti.Ca sa iei paycheck trebuie sa fi online.

Cand esti pe /sleep (adica AFK) primesti doar RP,rob points si interest (dobanda).

Daca strangi mai multi bani in banca vei primi o dobanda mai mare.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.