Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Scuze de 2x post, am level 3, care credeti ca este cea mai buna factiune pentru mine? Vreau sa castig si eu bine, dar nu ma primeste la TCC. :( Recomandari? Astept raspuns!

Iti recomand News Reporter : Iei bani frumosi pe live + E un lider foarte bun acolo + Iei si salariu bunicel :X , Deci e bine ....acolo te sfatuiesc sa te duci dar invata regulile etc ;) .

am o intrebare la semnatura de am 1/3 warnings ca nu am facut nimik vreau as stiu pt ce :((

user-17675.png

AdmCmd: dacy12 were warned by Kip, reason: plangere forum / limbaj (12/12/2009)

am o intrebare acum doua saptamani sv-ul avea un lag foarte mic iar acum de cand m-am intors din concediu observ ca multi playeri printre care si eu depasim lagul de 500 din ce cauza este un lag asa de mare ???

Am si eu o mica curiozitate.

Sunt nou in GTA Multiplayer, dar fiind major presupun ca gandesc logic, inca... de ce cand mie mi se fura masina, este distrusa, sau sunt atacat in fara motiv, politia nu ia nici o masura. iar cand un prieten deal unui politai este intro situatie ca a mea, eu sunt imediat pedepsit cu 4-5 stelute ?

Acum 2 zile un politai, imbracat in civil. nici nam apucat sa-i vad numele cu albastru(in caz ca avea) urla dupa mine stai si vroia sa urce in pasina, pe partea soferului. am presupus ca e un alt hot si am fugit. prin urmare mia dat 5 stelute. este normal ?

Zu7u - nu este normal dar traim in romania si sti cum e .... mi se intampla si mie mereu :| sai ajut cu respawnatu masini si ei sami dea amenda :|

Si cu politistu in civil ,acela este un FBI cu skin de civil el asta face se uita la voi si cine fura ai da wanted.

Mda .... trebuie sa te protejezi ... noi nu ne putem numi inca server de RP .... totusi ... in realitate nu se fura in halu asta, nu sunt coruptii politistii ...

am si eu o problema iau ban de 5-6 ori pe zi si nu stiu de ce m-am uitat la lsta cu jucatori banati si nu apar dupa o periaoda merge sa intru dar primesc din nou ban si nu fac nimic dintr-o data iau ban si nu depozitez bani la atm ca mai stiu ca atunci mai iei ban de la admbot.Punteti sa imi spuneti care ie problema >:D<<'>

am si eu o problema iau ban de 5-6 ori pe zi si nu stiu de ce m-am uitat la lsta cu jucatori banati si nu apar dupa o periaoda merge sa intru dar primesc din nou ban si nu fac nimic dintr-o data iau ban si nu depozitez bani la atm ca mai stiu ca atunci mai iei ban de la admbot.Punteti sa imi spuneti care ie problema >:D<<'>

problema este lagul pe care il ai,auntci cand bagi bani in banka nu tine programe deschise

Deci nu stiu care ie problema dar astazi toata ziua a scris you are ip is banned from this server si peste ceva timp isi revenea fara sa fac cerere unban deci nu cred ca e ''ban'' toti care sunt colegi cu mine si au net ca al meu au aceeiasi problema.Gasiti vre-o solutie?

Mda .... trebuie sa te protejezi ... noi nu ne putem numi inca server de RP .... totusi ... in realitate nu se fura in halu asta, nu sunt coruptii politistii ...

poate daca ar fi alesi mai cu grija cei din politie, sar mai echilibra.

si poate, de ar fi o modalitate ca masina care tio cumperi sa nuti dispara dupa respawn/restart. lumea nar mai fura asa de mult. dar eu care dau 100k zilnic pe putin ca sa am o masina, e logic ca salivez la masina vecinului cand a mea este distrusa/fuata.

Deci nu stiu care ie problema dar astazi toata ziua a scris you are ip is banned from this server si peste ceva timp isi revenea fara sa fac cerere unban deci nu cred ca e ''ban'' toti care sunt colegi cu mine si au net ca al meu au aceeiasi problema.Gasiti vre-o solutie?

posibil sa fie de la lag oricine pateste asta de la lag...uneori mai apare ca esti banat

runneri nu este BUG este de la LAG,de multe ori cand aveam lag imi dadea restarting si zice ca-s banat,dar daca intri iar nu mai apare

Am si eu o micuta intrebare..Cum imi pot schimba parola de la contul de pe forum?

Dai pe My controls (sus in dreapta sub reclama) si apoi dupa ce ti se deschide noua pagina te uiti in stanga si o sa vezi ultima optiune Change password dai acolo si apoi iti schimba parola :)

Sper ca ti-am fost de ajutor .

Am si eu o intrebare:

Daca dau in game /families apar la familia 4 lider. As vrea sa stiu cum am ajuns lider la acea familie si la ce foloseste pentru ca nu inteleg :)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.