Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Sunt cu as avea si eu o problema.. mai de graba o nelamurire:

Am inteles ca au fost probleme cu serverul pentru 1 zi sau 2, in urma carora s-a schimbat hostul. Pe hostul precedent totul mergea PERFECT, lag 10-20 in medie. Acum cu noul host lagul mi-a urcat din nou la 60-70 in medie, uneori chiar PESTE 100 exact cum era pe hostul dinaintea hostului procedent :( (acela pe care aveau probleme cei cu RDS, ca mine), si avea si eu o intrebare:

S-a revenit la acel host sau inca se cauta ceva mai bun?

Imi sunt afectate multe aspecte a gameplay-ului din cauza acestui lag, ca sa nu mai spun de Deagle (pot sa ma dau si peste cap, ca tot nu-mi nimeresc adversarul :(). Este chiar frustrant.

salut.vreau si eu o lista cu toate comenzile de la sa-mp,ca sunt mai multe decat alea de la /heal unde le pot gasi ? ms pt ca ati citit acest topik:D

Cele mai importante le gasesti tastand /help, restul comenzilor le aflii pe parcurs.

Sunt cu as avea si eu o problema.. mai de graba o nelamurire:

Am inteles ca au fost probleme cu serverul pentru 1 zi sau 2, in urma carora s-a schimbat hostul. Pe hostul precedent totul mergea PERFECT, lag 10-20 in medie. Acum cu noul host lagul mi-a urcat din nou la 60-70 in medie, uneori chiar PESTE 100 exact cum era pe hostul dinaintea hostului procedent :( (acela pe care aveau probleme cei cu RDS, ca mine), si avea si eu o intrebare:

S-a revenit la acel host sau inca se cauta ceva mai bun?

Imi sunt afectate multe aspecte a gameplay-ului din cauza acestui lag, ca sa nu mai spun de Deagle (pot sa ma dau si peste cap, ca tot nu-mi nimeresc adversarul :(). Este chiar frustrant.

Nu s-a schimbat hostul, e acelasi.

S-a meritat 8 euro pe Forum B-Zone pentru 100 de mil pe serverul de SaMp B-Zone ?

Atentat mi-a dat 100 de mil cu 8 euro pe forum B-Zone cred ca m-a pacalit ieri mi-a spus cineva ca cu 8 euro pe forum lolea 200 de mil ...

Mai am inca o intrebare se merita 16 euro pe Forum B-Zone pentru 500 de mil pe serverul B-Zone SaMp ?

Participi la concursul b-zone sau ceri de la Alin/RazR respect point(nu cred o sa-ti dea,deoarece nu au dat la nimeni,decat la cei care si-au pierdut contul si aveau dovezi ca era al lui) :))

Mai multe detalii despre acest concurs?

Pai ceri la multi oameni sa te voteze,si cu cat strangi mai multe pct,cu atat avansezi pe locurile 1,2,3 :) .Cand concursul se termina,vei primi respect points de la adminii principali,dar nu stiu cand se termina.Nu am participat,dar,din auzite,cam asta e treaba.Pt mai multe detalii vb cu unul din admini.

dupa spusele lui Razr:

- minim level 5 in Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, School Instructor si Tow Car Company.

- minim level 10 in Corleone, Barzini, Stracci, Tattaglia, Cuneo si Paterno.

- minim level 15 in Police Department, FBI, National Guard si Hitman.

sunt curios si eo ca alt ce om cand se va da wipe si la ce? :D

O sa va anuntam.

salut all am si eu o intrebare ;dak am pierdut bani din banca ii pot recupera ?

Nu se pot pierde banii din banca.

Am o nelamurire mai veche, referitoare la comanda /upgrade (Alcoholic, DrugAddict, Miser, Trader, PainKillers, health)

54953688863430844909.png

Intrebarea mea este: Ce face fiecare din aceste upgrade-uri, si mai ales cu ce ma avantajeaza ?

Multumesc anticipat.

PainKillers: Daca tragi intr-un player ii scade jumate din viatza daca ai level 3 la PainKillers

Health: Iti da mai multa viata.Normal tu ai 50%.Iar daca dai upgrade pana la 100%.O sa ai mai multa viata.Iar restul nici eu nu stiu.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.