Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Harta detaliata - https://www.sugarsyn...0_770_959933296 --- Acesta nu-mi merge. Acel IMG Editor îl am, mulţumesc oricum.

Probabil din cauza ca era https.

Poftim,i-am facut eu upload pe girlshare: http://www.girlshare.ro/32581994.5

Salut.Ce trebuie să fac ca să iau licenţa de arme pe servărul de SAMP.

Mulţumesc.

Trebuie sa faci level 3 si sa cauti un membru School Instructor si o vei cumpara de la el. Va trebui sa dai si un test in care sa spui 10 arme din GTA si sa enumeri cateva zone in care nu ai voie sa deschizi focul.

Membrii School Instructor au culoarea verde deschis in joc.

Sal tocmai mi-sa dus banul de 4 zile care a fost redus la 2 zile si cand intru pe joc scriu parola dupa astept sa ma conecteze....sta 30 sec si primesc kick dc ?

Probabil din cauza conexiunii slabe la internet, dacă îți apare casuța de parolă și nu te poți loga, asta e singura explicație. Încearcă de mai multe ori, sau mai târziu puțin.

nu e din cauza asta daca scriu alt nume la cont ma baga pe joc

Fă un screenshot cu ce îți arată exact și postează aici.

Salut.Revin cu o nouă întrebare.

Care este cel mai bun job (la level 3)?

Iti recomand sa iti iei jobul de Farmer daca vrei sa strangi bani.

cum schimb parola ca? cu /changepassword nu merge.

Parola se schimba cu [/changepass] nu cu [/changepassword].

Care e butonul pentru screenshot? sau comanda?

Eu ştiu doar old school mode ( Print Screen & Paste in Paint. )

Pentru a face un screenshot apasa buton F8 sau dute la un 24/7 cumpara un aparat si faci poze pe care le gasesti dand search din start cu numele de "gallery" iar pentru a le uploada foloseste imgur

Care e butonul pentru screenshot? sau comanda?

Eu ştiu doar old school mode ( Print Screen & Paste in Paint. )

Apesi tasta F8 in joc si o sa gasesti poza in My Documents -> Gta San Andreas User Files - > samp -> screens.

Poti cumpara o camera foto din 24/7 si face poze cu ea si gasest ipozele in My Documents -> Gta San Andreas User Files - > Gallery sau poti folosi un program cu care poti si filma ( Bandicam) si iti alegi de acolo unde vrei sa se salveze pozele.

Salut revin si eu cu o intrebare..;)) Am observat ca majoritatea playilor au un program care filmeaza cu care dovedesc o anumita dovada...doresc si eu sa aflu despte accest program s-au mod ce este.

multe lucruri mi sa intamplat si dovezele prin poze nu au fost suficente de concrete si doresc daca am acest program care filmeaza pot dovedi ceva farte bine si concret.

Foloseste FRAPS,e cel mai usor de folosit,dar vezi ca dupa iti trebuie alt program care le rendeaza,pt ca fraps face clipuri foarte mari!.Pt rendat,iti recomand ''Free 3GP Video Coverter''.Un clip de 3 GB,ti-l face in 40-50MB!

Salut revin si eu cu o intrebare.. ;)) Am observat ca majoritatea playilor au un program care filmeaza cu care dovedesc o anumita dovada...doresc si eu sa aflu despte accest program s-au mod ce este.

multe lucruri mi sa intamplat si dovezele prin poze nu au fost suficente de concrete si doresc daca am acest program care filmeaza pot dovedi ceva farte bine si concret.

Programul se numeste FRAPS. Acesta este cel mai cunoscut si cel mai utilizat, cel putin pe comunitate.

Mai multe detalii: http://lmgtfy.com/?q=fraps

Salut revin si eu cu o intrebare.. ;)) Am observat ca majoritatea playilor au un program care filmeaza cu care dovedesc o anumita dovada...doresc si eu sa aflu despte accest program s-au mod ce este.

Salut şi ţie, cel mai folosit program este "FRAPS" de filmat in jocuri sau de facut poze.

Eu iţi voi acorda acest program, Full Version, acesta este un program .exe (executabil), dai click pe el iar apoi ţi se va deschide o fereastra in care ai toate instrucţiunile.

Click pentru download.

P.s : Poate iţi este frica că acesta este un KeyLoger sau nu mai ştiu eu ce, poţi căuta şi pe NET dar nu gaseşti varianta FULL, adică poţi filma doar 30 secunde.

Sper că ţi-am fost de ajutor, o zi bună iţi doresc!

Ti s-a spus care e. Daca il cauti pe net IL VEI GASI CRACKUIT ( full ).

Poftim http://frapsfull.blo.../fraps-359.html , pe blogul asta ar trebui sa fie mereu ultima versiune.

Dupa ce il iei iti setezi unde se salveaza videoclipurile. Recomand sa ai cam 50GB disponibili, fiindca la 5min consuma 4GB.

Apoi, cand intrii in joc, apesi F9 ( sau poti seta alt buton ). Si apesi iar F9 ca sa-l inchizi. Ai mai multe optiuni, inclusiv sa inregistreze microfonul.

Multumesc pentru ajutor!

Dar inca o nelamurire..de fraps meu filmeaza invers adica playeru meu e cu picioarele in sus si cu capu in jos mai pe scurt cu curu in usu filmeaza..

Sunt sigur că mai există pe acest forum cel puţin două forme a întrebării mele ce conţi şi răspunsul pe care-l caut, dar nu ştiu unde să găsesc aceste întrebări, aşa că am să o pun eu din nou.

Care este avantajul contului Premium legat de maşinile sport ?

Ce maşini nu pot avea fără cont Premium?

Mai sunt şi alte facilităţi în afară de cele spuse InGame la comanda [/premium] ?

Sunt sigur că mai există pe acest forum cel puţin două forme a întrebării mele ce conţi şi răspunsul pe care-l caut, dar nu ştiu unde să găsesc aceste întrebări, aşa că am să o pun eu din nou.

Care este avantajul contului Premium legat de maşinile sport ?

Ce maşini nu pot avea fără cont Premium?

Mai sunt şi alte facilităţi în afară de cele spuse InGame la comanda [/premium] ?

Avatajul contului premium fata de masinile sport este ca le poti detine, fara premium account nu poti avea: Infernus, Bullet, Banshee, Turismo, Cheetah. Sper ca nu am omis nici una.

2. Nu, toate facilitatile contului premium le gasesti in joc prin comanda /premium.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.