Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

De ce nu se găseşte de cumpărat maşina Blista Compact ?

[ 162 km/h ]

Pentru ca nu a fost pusa la Dealer Ship de catre scripter.

Sunt multi care tot au propus sa fie adaugata, dar propunerile le-au fost respinse.

Sunt sigur că mai există pe acest forum cel puţin două forme a întrebării mele ce conţi şi răspunsul pe care-l caut, dar nu ştiu unde să găsesc aceste întrebări, aşa că am să o pun eu din nou.

Care este avantajul contului Premium legat de maşinile sport ?

Ce maşini nu pot avea fără cont Premium?

Mai sunt şi alte facilităţi în afară de cele spuse InGame la comanda [/premium] ?

Masinile sport sunt alea pe care le vezi scumpe, mentionate mai sus. De asemenea, daca ai premium, poti avea pana la 4 masini de acelasi tip ( 1 de pe clienti ).

De unde cumpăr itemele necesare upgrade-ului unei case?

[/houseupgrade]

Pentru mai multe comenzi foloseste [/help]. Acolo ai si comenzile pentru fiecare categorie in parte, cum ar fi [/househelp]. ( fara parantezele drepte, alea sunt doar ca sa par inteligent ).

De unde cumpăr itemele necesare upgrade-ului unei case?

Poți adăuga doar heal la casă și armură daca ești polițist. Comanda este "/houseupgrade 1" pentru heal și "/houseupgrade 2" pentru armură.

Ma tot nelinisteste ceva. Am facut level 5 si am bravura de la tutorial. Am vrut sa o vand la dealershop, n-a mers, apoi am incercat sa o dau cuiva, n-a mers. Vreau sa imi iau un Burrito, dar nu nou, si nu stiu cum sa fac sa scap de bravura. Sau merge sa detin 2 masini simultan fara acount premium? Va rog lamuriti-ma ca sunt pe ganduri de vreo 2 zile..

Ma tot nelinisteste ceva. Am facut level 5 si am bravura de la tutorial. Am vrut sa o vand la dealershop, n-a mers, apoi am incercat sa o dau cuiva, n-a mers. Vreau sa imi iau un Burrito, dar nu nou, si nu stiu cum sa fac sa scap de bravura. Sau merge sa detin 2 masini simultan fara acount premium? Va rog lamuriti-ma ca sunt pe ganduri de vreo 2 zile..

Fara premium account nu poti avea masini sport/ doua masini. Poti avea o masina + un motor + o barca. Pe cea de la tutorial o poti vinde abia la level 10, doar la dealership si iei 1 dolar.

Masina din cate stiu primita de la totorial nu o pot vine si nici sa o dai la DS! deci vei ramane cu ia si cu level-up mai mare iti va creste masina adica tot se va simba in functie de level.

La level 10 iti vei putea vinde vehiculul de tutorial la dealership insa nu vei primi bani pentru el.

Salut! Am o problema... cand intru pe server iau crash deoarece am adaugat cateva moduri, stiu din ce motiv iau crash, as vrea sa stiu daca pot sa scot modelurile sau trebuie sa imi reinstalez san andreasul.

Salut! Am o problema... cand intru pe server iau crash deoarece am adaugat cateva moduri, stiu din ce motiv iau crash, as vrea sa stiu daca pot sa scot modelurile sau trebuie sa imi reinstalez san andreasul.

Daca sti exact ce moduri ti-ai instalat atunci spune-le aici si te vom ajuta.

Daca nu, reinstaleaza San Andreas.

Te sfatuiesc sa nu mai folosesti moduri sau sa folosesti san andreas mod instaler cu el le poti si dezinstala, e mult mai practic.

@ : Ai omorât limba română.

Nu mai informa greșit userul. Mașina de la tutorial o poți vinde doar la DealerShip abia la level 10, și nu primești absolut nici un $.

Până la level 10 va trebui să stai cu ea, fie că vrei, fie că nu.

Hoo, ma ce te epacietezia sa am dat in cap cuiva..?N-am stiut ca poti vinde si nu primesti nimica aseara am vazut si eu..:P Stiam doar ca nu o poti vinde.

Nu-ti mai da tu cu parerea de parca sti-ai ca ai vazut si tu ce o postat unu dupa mine ca pote vinde masina la level 10..

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.