Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Intrebare: Deci daca nu am cont premium.. si comand o masina de pe client gen Infernus, trebuie sa am cont premium sau nu?ca sa mio poata da....

Da, ai nevoie de premium account dacă vrei să deții o mașină sport gen Infernus, Bullet, Turismo, Cheetah, Banshee, etc. indiferent că e de pe clienți sau nu.

Daca am level 6 , si am respect full de exemplu sa zicem 24/24 ca nu mai stiu cat respect cere pentru level 7 , si daca vand bravura (masina tutorial , care a fost transformata din faggio (level 1) , perenial (level 2)si bobcat(level 3) ), apoi dau /buylevel , mai primesc landstalkerul de la level 7?

Daca am level 6 , si am respect full de exemplu sa zicem 24/24 ca nu mai stiu cat respect cere pentru level 7 , si daca vand bravura (masina tutorial , care a fost transformata din faggio (level 1) , perenial (level 2)si bobcat(level 3) ), apoi dau /buylevel , mai primesc landstalkerul de la level 7?

Nu poți vinde mașina de la tutorial decât după level 10 la Dealership, iar atunci nu iei niciun ban pe ea oricum.

Da primești mașina, dar nu o poți vinde pana la level 10, cum a zis si RaxoR.

Am si eu o nedumerire:

De ce nu imi pot vedea semnatura?

Daca intru de pe alt cont o vad doar de pe acesta nu o vad..

Aici se postează doar nelămuririle ce ţin de SAMP.Dacă ai vreo nelămurire în legătură cu contul de pe forum,postează aici : http://forum.b-zone.ro/forum/606-intrebri-i-nelmuriri/

Care sti cum iau comisionul pe clienti daca omul care si-a facut contul cu linkul dat de mine a bagat 3 $ si i-a folosit. Si cum transfer pe clienti $ unui prieten?

Salut.

1. Daca baga 3 euro folosind refferalul tau, tu vei primi 0.30, adica doar 10% comision din suma totala.

2. Daca vrei sa transferi euro de pe clienti dai pe SUBMIT TICKET => TRANSFERURI => Completezi formularul si in scrii in aceea casuta ca vrei sa transferi cate x ( email lui x ) suma y de bani.

Salut.

1. Daca baga 3 euro folosind refferalul tau, tu vei primi 0.30, adica doar 10% comision din suma totala.

2. Daca vrei sa transferi euro de pe clienti dai pe SUBMIT TICKET => TRANSFERURI => Completezi formularul si in scrii in aceea casuta ca vrei sa transferi cate x ( email lui x ) suma y de bani.

Mersi de ajutor dar pentru aia 0.30 trebuie sa dau collect undeva ca imi apar la afiliate dar la acount credit nu apar.

Mersi de ajutor dar pentru aia 0.30 trebuie sa dau collect undeva ca imi apar la afiliate dar la acount credit nu apar.

Pentru inceput Bobo a oferit 1 euro bonus la refferal account. Cand vei avea peste 2 euro ii poti da SUBMIT TICKET -> TEHNIC cu urmatorul mesaj (acesta este un exemplu) "Salut..as dori sa imi fie si mie activate comisioanele cu "active". Multumesc mult."

Buna dimineata, B-zone! Am si eu o intrebare: Are cineva modu-ul ala care poti purta armele pe spate in joc? Multumesc

Modul se cheama Holster Mode, poti sa cauti pe google si gasesti.

Cand mai ai nevoie de moduri sa postezi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93721-b-movie-cerere-mods-packs/page__st__1960

Am si eu o nelamurire de ce nu pot sa intru in SA:MP uitativa ce imi zice http://postimg.org/image/puicnwnk3/

Probabil ca ai scris din greseala vreo parola la RCON in casuta in care dai Connect.

Tools > Settings > Debifeza Auto Save Rcon passwords si Auto Save Server passwords.

Am si eu o nelamurire de ce nu pot sa intru in SA:MP uitativa ce imi zice http://postimg.org/image/puicnwnk3/

Pe internet spune că singura modalitate este să reinstalezi gta san andreas-ul / samp-ul.Se întâmplă din cauza unui mod numit ELM (Emergency Light Mod).

Încearcă totuşi să faci ce spune Zipper înainte să reinstalezi ceva,e şi aia o variantă.

P.S : E posibil să fii intrat din greşeală pe "Test Server",server protejat de o parolă.Asigură-te că nu greşeşti serverul.

Pe internet spune că singura modalitate este să reinstalezi gta san andreas-ul / samp-ul.Se întâmplă din cauza unui mod numit ELM (Emergency Light Mod).

Încearcă totuşi să faci ce spune Zipper înainte să reinstalezi ceva,e şi aia o variantă.

P.S : E posibil să fii intrat din greşeală pe "Test Server",server protejat de o parolă.Asigură-te că nu greşeşti serverul.

Am facut tot ce ati zis dar tot la fel imi face din contra le-am si sters, cum ai zis poate e din cauza uni mod dar acum chiar nu stiu ce are.

Ma puteti sa ma ajutati cu o alta informatie.

Doresc si eu un raspuns de la un molderator sau de la cineva care stie sigur ce are.. :( Va rog frumos ajutati-am.. :o3

In primul rand, te rog sa nu mai faci +1 si sa dai EDIT.

In al doilea rand, ai putea spune daca-ti face asa la toate serverele???

EDIT: Reinstaleaza GTA SA.

In primul rand, te rog sa nu mai faci +1 si sa dai EDIT.

In al doilea rand, ai putea spune daca-ti face asa la toate serverele???

EDIT: Reinstaleaza GTA SA.

Da la toate serverele imi zice asta.

Si am dar restart la toate la modem la PC am sters jocu leam instalat din nou chiar nu stiu ce sa fac :(

Dupa cum puteti observa, am aceasta problema cu , etc.. am mai fost membra pe un forum asemanator si nu am avut probleme de genul acesta.

Se rezolva din setari?

EDIT: Se observa in semnatura.

Dupa cum puteti observa, am aceasta problema cu , etc.. am mai fost membra pe un forum asemanator si nu am avut probleme de genul acesta.

Se rezolva din setari?

EDIT: Se observa in semnatura.

Poti folosi codurile bbcode dupa 5 zile de la inregistrare.

Salutare!Am cateva intrebari...sper sa imi puteti raspunde la ele:

1.Este topic de prezentare pt .noi veniti?(nu il gasesc daca exista)

2.Kilometrajul acumulat de un vehicul afecteaza performanta acestuia sau e doar pt. a vedea cat a fost folosit?Nu inteleg de ce afecteaza preturile atat de mult.

3.Hidden pot pune chiar daca vehiculul nu e cumparat de pe site nu?

4.Vehiculele cumparate de pe site pot fi vandute si la alti jucatori sau doar la dealership?In acest topic scrie ca la dealership e locul unde poti scapa de vehiculul cumparat de pe site http://forum.b-zone.ro/topic/128320-vanzarea-vehiculelor-de-pe-clienti-suma-primita/ .Daca se poate vinde la alt jucator cine ar alege sa vanda la un pret de nimic la dealership(doar daca are peste 100k km sa zic in rest nu vad de ce as vinde acolo).

5.De ce masinile cu 2x hidden au o asa mare valoare?Spre exemplu un infernus la dealership e 1.620.000$ daca ii pun 2x hidden(culori cautate) observ ca ajunge sa valoreze 2.300.000$...aici http://forum.b-zone.ro/topic/139361-vandschimb-infernus-60km-2x-hidden/ de aici reiese ca 6 euro dati pe hidden sunt echivalenti a 680.000$ in game.Un phoenix pe site e 5 euro (ce mie 5 ce mei 6)...il vand sa zicem prind absurd cu pretul de la dealerhip 193k.......pai pana la ~600k mai este...Se pune accept pe faptul ca hidden se poate lua numai de pe site sau ce?

6.Nu am mai intrat de ceva vreme pe srv. ...acum un an jumate erau parca (daca imi aduc bine aminte) diverse bunuri:ochelari de soare parca si inca cateva bunuri...de unde se acumpa? 24/7? am ban azi...nu pot vedea...

Multumesc anticipat.

@@CristiPrototip,

1.Exista, iti faci tu propiul topic in aceasta sectiune: http://forum.b-zone..../200-bun-venit/

2.Cand un vehicul explodeaza proprietarul trebuie sa plateasca o taxa pentru ca vehiculul sa poata fi folosit din nou. Cu cat are mai multi KM, cu atat acea taxa este mai mare.

3.Poti pune hidden la orice vehicul personal, nu conteaza daca e obtinut din joc sau daca e cumparat de pe site, dar trebuie sa platesti 3 euro pe site.

4.Pot fi vandute doar la dealership.

5.Da, pe asta se pune accent.

6.Acele bunuri se cumpara de la magazinele de haine (Binco, Pro Laps, Victim etc.) cu comanda [/buyacs hat] sau [/buyacs sunglasses].

@, Daca inca nu ai rezolvat, dezinstaleaza CLEO, SA:MP si Gta SA din Control Panel, iar apoi descarca si instaleaza versiunea HOODLUM de GTA SA de pe Filelist (daca nu ai cont da-mi un pm si te ajut eu).

@@CristiPrototip,

Salut.

Raspunsuri:

1. - http://forum.b-zone.ro/forum/200-bun-venit/

2. Nu afectează cu nimic performanța vehiculului. Prețurile variază în funcție de km, doar din cauza jucătorilor.

3. Da poți pune, dar doar dacă cumperi de pe clienți și costă 3 Euro.

4. Vehiculele cumpărate de pe site, pot fi vândute doar la Dealership în schimbul a 40% din preț.

5. Prețul mașinilor cu hidden o să scada probabil în timp. Momentan sunt mai scumpe cu 300-500k. Depinde de model.

6. Le poți cumpăra din businessurile cu articole vestimentare, gen Binco, Zip, etc.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.