Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si io o intrebare cum poti sa imi skimb skinu daca am intrat intro factiune in skinu factiuni

Daca ai intrat intr-o factiune si vrei sa-ti schimbi skin-ul, mergi la un Binco si scrii /clothes, dupa care alegi skin-ul dorit.

@,

Mergi la un magazin de haine, gen Binco, Zip, etc și folosești comanda [/clothes].

mai am o intrebare cate materiale primes la o turaa la skill 5 ?

2500 de materiale primesti la skill 5 :)

mereu cresc numai cu 500 materiale? ca eu am skil 3 si primesc 1500

Da, la fiecare skill primesti in plus 500 de materiale.

mereu cresc numai cu 500 materiale? ca eu am skil 3 si primesc 1500

Da, cu fiecare skill avansat iti creste numarul de materiale cu 500, cand dai deliver. Daca ai alte neclaritati ma poti suna in joc.

Imi apare eroare cand incerc sa ma conectez la server - zice ca nu ma pot conecta si sa incerc mai tarziu (nu am ban) ! Serverul imi apare on 150/1000 , deobicei la ora asta erau vrei 6-700 online ! Ce sa intamplat ?

Imi apare eroare cand incerc sa ma conectez la server - zice ca nu ma pot conecta si sa incerc mai tarziu (nu am ban) ! Serverul imi apare on 150/1000 , deobicei la ora asta erau vrei 6-700 online ! Ce sa intamplat ?

Este o problema generala, nu iti face griji. Sunt mai multi carora le face exact la fel. O sa se rezolve in curand :)

Buna seara !

Doresc sa imi adaug in client asa ceva :

http://postimg.org/image/bz9bbm2pp/

( Sa imi scrie procentul de viata pe bara Health )

Am cautat pe google, dar nu am gasit asa simplu.

P.S: Nu doresc un mod complicat ce sa imi schimbe totul pe acolo (ex: http://postimg.org/image/wi47gogn1/ )

Ma poate ajuta cineva cu un link spre un forum?

(Sa fie si download-ul bun. Am gasit unul sau doua, dar nu era valabil link-ul de download)

Multumesc anticipat !

O seara placuta!

@, De aici downloadezi modul pe care l-ai cerut. Dupa ce l-ai downloadat, downloadezi si CLEO si il instalezi. CLEO il lasi sa-si aleaga singur adresa unde sa se instaleze. Dupa ce ai instalat CLEO, copiezi ce este in arhiva pe care ti-am dat-o in folder-ul unde ai SA:MP instalat, mai exact in CLEO. Asta este tot :)

Data viitoare, aici poti sa faci cereri pentru mod-uri.

Salut joc din 2008 si recent am observat ca nu apar in logurile factiunilor din care am facut parte.

Am facut parte din F/M leader: D3l3t3r, Alinutza si apoi inca o persoana dar nu imi aduc aminte numele, Rroms leader: Lethal, National Guard leader Alin_Maest si apoi cineva cu G.... parca si La Cosa Nostra leader: Shady_Mig sub leader era Spawn.

Am vazut ca nici D3l3t3r nu apare la F/M. Iar logurile sunt din 2009 doar ca factiunile au numele modificate. Cu numele Alexan am inceput din prima zi dupa wipe si am jucat 2009-2010.

Daca nu ma insel in august 2010 sa dat un wipe total la b-zone, ( Rollback sau ceva de genu' )

Atunci toate datele legate de jucatori si de factiuni au fost sterse..

Stie careva daca merge/functioneaza SA;MP pe Samsung Galaxy s3?

Nici macar GTA San Andreas nu cred ca a aparut oficial...SA:MP nici nu cred ca va aparea...

Am cautat zilele trecute pe Google Play si nu am gasit GTA SA...

Nici macar GTA San Andreas nu cred ca a aparut oficial...SA:MP nici nu cred ca va aparea...

Am cautat zilele trecute pe Google Play si nu am gasit GTA SA...

Eram curios, deoarece Gta vice city, functioneaza.

Mersi pentru raspuns.

Stie cineva un convertor bun cu care sa imi fac si eu 2-3 filmari ? Adica nu gen Movie Maker care iti face filmele maxim de 480p .. vreau ceva 720+. Multumesc.

Poţi şi cu Movie Maker să faci filme HD, dar înainte de asta trebuie să instalezi nişte plugin-uri. Caută pe YouTube „Movie Maker HD plugins” şi găseşti tutoriale de instalare.

Buna dimineata.

Azi mi-am facut un nou cont ,m-am logat cu el apoi am descarcat Sandboxie si m-am logat cu,contul meu care are premium.Dar problema este de ce se blocheaza tot ?Deci nu ma mai pot misca deloc .Am descarcat sandboxie de aici http://www.sandboxie...wnloadSandboxie [PS:Va rog sa stergeti link-ul daca este considerat reclama].Am Windows 7 Home Premium x32.

Buna dimineata. Azi mi-am facut un nou cont ,m-am logat cu el apoi am descarcat Sandboxie si m-am logat cu,contul meu care are premium.Dar problema este de ce se blocheaza tot ?Deci nu ma mai pot misca deloc .Am descarcat sandboxie de aici http://www.sandboxie...wnloadSandboxie [PS:Va rog sa stergeti link-ul daca este considerat reclama].Am Windows 7 Home Premium x32.
mai intai trebuie sa intri cu contul fara cont premium iar dupa intri cu contul cu premium. Daca intri mai intai cu contul premium si dupa cu cel fara premium, pe cel fara premium nu o sa te lase sa te loghezi iar pe celalalt o sa iti dea kick automat de la admbot.

@, Asta o stiu.Dar nu stiu ce are de se blocheaza amandoua conturi.Pe contul fara premium nu ma pot misca ,vad chat-ul.Si dintr-o data nu mai pot face nimic.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.