Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Ce inseamna rollback? ?

Este un fel de ''intoarcere in timp'' ,adica sa zicem daca tu aveai la ora 18:00 30 puncte de respect ,si se da rollback de 5 ore , tu vei avea doar 25 puncte de respect atunci cand intri si asta se intampla cu tot ce este in stats , am vrut sa iti explic mai practic ,pentru a intelege .

Este un fel de ''intoarcere in timp'' ,adica sa zicem daca tu aveai la ora 18:00 30 puncte de respect ,si se da rollback de 5 ore , tu vei avea doar 25 puncte de respect atunci cand intri si asta se intampla cu tot ce este in stats , am vrut sa iti explic mai practic ,pentru a intelege .

Am inteles. Multumesc.

Nu pot juca GTA, nu-l pot dezinstala, asta imi apare: http://postimg.org/i...l4wb1/9efc1d45/

Ce pot face? am incercat sa-l dezinstalez din controlpanel si nu merge.. si nici de jucat nu merge.. tot asta apare.

Eu cred ca nu ai instalat corect Gta sau nu ai bagat crack. Vezi poate nu ai inchis toate folderele componente ale Gta-ului. Incearca intai sa stergi folderul instalat, apoi din control panel.

E inposibil sa nu-l poti sterge!

EDIT: Sau nu este buna versiunea pe care ai descarcato tu pentru Gta (poate nu are toate componentele)

Nu pot juca GTA, nu-l pot dezinstala, asta imi apare: http://postimg.org/i...l4wb1/9efc1d45/

Ce pot face? am incercat sa-l dezinstalez din controlpanel si nu merge.. si nici de jucat nu merge.. tot asta apare.

Pentru a dezinstala un program/joc etc , iti recomand programul ''Revo Unistaller Pro'' cu el nu are ce eroare sa iti mai dea, dupa ce il dezinstalezi ,incearca sa il instalezi inapoi cat mai corect.

Mult succes !

Deci inainte sa dezinstalezi jocul trebuie sa dai un Restart la calulator. Dupa ce se deschide incepi sa-l dezinstalezi fara a sa intrii in alte program care sunt legate de GTA.

Aceeasi problema am avut si eu. Aceasta este rezolvarea. Daca nu merge imi spui si incercam altfel.

De ce nu imi da premierul daca am bagat 4 euro si am dat sa-l cumpar ???

Nu se baga instant, trebuie sa astepti sa iti editeze un operator statusul. Deobicei asta poate dura in jur de doua ore, stai linistit.

Dece majoritatea Playerilor primim crash ? Mai ales cei de la RDS ?

E o problema cu conexiunea utilizatorilor RDS si server. Stafful lucreaza la acest lucru.

Umbla vorba ca deacum carnetul pentru licenta de condus se suspenda timp de 7 zile? E adevarat?

@, Mai citeste odata intrebarea mea si raspunsul tau :| nu am intrebat cat e valabil o dovada..

@, Ty de raspuns. Eram si eu confuz, am auzit de la 2 playeri asta :-?

@@alexm, Am auzit de la playeri, am vazut si eu la reclamatie da nu am dat importanta, vorbea mult si degeaba.(krysty)

Dovezile ar trebui sa fie valabile 3 zile (cel putin asa am vazut la majoritatea departamentelor).

Dovezile sunt valabile timp de 7 zile, cel putin in LSPD asa e.

Cat despre numarul de ore pentru care licenta de driving este suspendata, nimic nou. Din momentul confiscarii acesteia, carnetul iti v-a fi suspendat timp de 3 ore(payday-uri). Banuiesc ca ai citit reclamatia lui Krysty si ai vazut ca i-a spus lui Alpha ca dupa ce ii va lua licenta altcineva, o sa stea 7 zile fara carnet, el crezand ca nu poate da /confiscate daca nu o are. Ai fost informat gresit. :)

Daca am un player la refferal [ adica eu l-am adus] si ia level-up, eu mai primesc ceva?Sau doar cand da el /buylevel?

Salut.Am si eu o mica problema. De fiecare data cand am arma in mana si dau "g" intr-o masina, imi da automat pumnul imediat ce am urcat in masina. De la ce poate sa fie problema? Precizez ca am cateva moduri: c-hud, timecyc,mousefix si harta ajutatoare.

Intrebare din Razer: Cum pot face sa fie mereu pe gaming mode?

De la start pana la turn off.

Sa fie gaming mode on. Sa nu se schimbe in gaming mode off.

+1 cine ma ajuta.

Apeși pe butonul ăsta, înainte să intri în jocuri. După ce ieși, va rămâne în gaming mode.

Salut.Am si eu o mica problema. De fiecare data cand am arma in mana si dau "g" intr-o masina, imi da automat pumnul imediat ce am urcat in masina. De la ce poate sa fie problema? Precizez ca am cateva moduri: c-hud, timecyc,mousefix si harta ajutatoare.

Doar armele de timp M4,MP5 si ShotGun iti raman in mana pentru trage cu ele pe geam, in rest la toate celelalte cand urci iti va aparea pumnul.

Daca si la armele de mai sus iti face tot asa,este posibil sa fie de la modurile pe care le ai baga in joc ,ma refer la ce ai spus tu c-hud si toate celelalte..alta solutie nu gasesc sau posibil sa fie de la joc (putin probabil) ,daca nu e ce am spus eu ,iti recomand o reinstalare a jocului .

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.