Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Serverul merge, dar nu pentru toți.

Există ceva probleme cu internetul și nu face legătură cu toată lumea.

Asta mia spus Kelton.

Floryn serverul iti apare si tie si mie offline pe game debate, pentru ca la interenetul nostru serveru e offline, deci el apare si pe game debate ca e offline, dar la cei care au alt internet e online

Tu de la ce ai internet, unul care ii merge acum: De la ce firma aveti internet?

Stiu frate ca sunt reduceri si m-am uitat pe ele dar daca intru pe http://clienti.b-zone.ro/cart.php?gid=2 imi arata 8 euro si reducerea e de 6 euro!

Acum daca intru pe http://clienti.b-zon.../cart.php?gid=2 si iau premium acount o sa ma coste 6 euro in loc de 8 euro cum scrie acolo. Adica acolo scrie 8 dar daca iau se pune ca 6 euro. :|

Da, comandă de pe acest link http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=671 , deci dai click pe link te duci unde scrie order, ales Premium Account, dai Order apoi o să iţi apară să bagi nick-nameul si serverul alegi de acolo, după acea ca să ai reducere bagă acest cod (BZD1325) unde scrie "Promotional code" apoi dai ok si gata.

Si se stia foarte bine de aceasta problema. Inca nu inteleg de ce nu s-au luat masuri. Dupa acel downtime o parte din playeri pierdeau conexiunea. Nu vreau sa critic pe nimeni dar acesta este adevarul si nu poate nega nimeni ca nu se stia de aceasta problema. O zi faina sa aveti. P.S: am net la Akta.

Si se stia foarte bine de aceasta problema. Inca nu inteleg de ce nu s-au luat masuri. Dupa acel downtime o parte din playeri pierdeau conexiunea. Nu vreau sa critic pe nimeni dar acesta este adevarul si nu poate nega nimeni ca nu se stia de aceasta problema. O zi faina sa aveti. P.S: am net la Akta.

Si eu tot de la Akta am net, mai devreme pe la 17:48 am putut intra

Bag Ceva! Am intrebat si au zis ca au dat deja level-up! Chiar ca Jalnic! Puteau sa astepte frate sau macar sa dea level-up si celor care erau pe STOP! la ora 17:00

URAT !!

Si ieri am luat crash la 16:59 :| , azi iar nu am luat !

Bag Ceva! Am intrebat si au zis ca au dat deja level-up! Chiar ca Jalnic! Puteau sa astepte frate sau macar sa dea level-up si celor care erau pe STOP! la ora 17:00

URAT !!

Si ieri am luat crash la 16:59 :| , azi iar nu am luat !

Au asteptat 20 de minute pentru a putea sa se conecteze si altii, dar nu s-a putut. Unii ati avut probleme cu login-ul.

Nashpha de ei! Trebuia sa dea si ei daca au vzut ca nu merge serverul ,sa dea la ora 18:00 sau la 19:00 de exemplu ca nu era mare deranj.

Si de la ce ora au asteptat 20 minute ??

Nashpha de ei! Trebuia sa dea si ei daca au vzut ca nu merge serverul ,sa dea la ora 18:00 sau la 19:00 de exemplu ca nu era mare deranj.

Si de la ce ora au asteptat 20 minute ??

De la 17:00.

PS: Trebuie sa va invatati sa mai si pierdeti. In viata nu vei castiga de fiecare data. ;)

va rog eu frumos sa ma ajutati please e prima data când joc sa-mp :(

Eram Bus Driver si am dat jobhelp , am dat sa îmi punã checkpoint, bun. Mi-a pus checkpoint-ul, si dupa am reuntat la job, iar checkpointul nu dispare. ce pot sa fac sa dispara checkpointul ?

PS: întreb de mult în topicul asta dar nimeni nu ma baga in seama :-J

va rog eu frumos sa ma ajutati please e prima data când joc sa-mp :(

Eram Bus Driver si am dat jobhelp , am dat sa îmi punã checkpoint, bun. Mi-a pus checkpoint-ul, si dupa am reuntat la job, iar checkpointul nu dispare. ce pot sa fac sa dispara checkpointul ?

PS: întreb de mult în topicul asta dar nimeni nu ma baga in seama :-J

Salut, @@AliNNN,

Iesi din joc si intra din nou in el ( relog ) si problema se va rezolva 100%.

ok si spune sa nu intru cu un cont pe mai multe ipuri, dar daca am ip dinamic? :)

Ai voie sa intri pe mai multe conturi cu acelasi IP sau chiar daca este dinamic, dar cu conditia sa respecti regulile server-ului, ma refer sa nu transferi bani de pe un cont pe altul si asa mai departe. Uita-te totusi peste regulament daca vrei sa aflii tot :)

ok si spune sa nu intru cu un cont pe mai multe ipuri, dar daca am ip dinamic? :)

Dacă ai ip dinamic şi acum ai ip-ul să zicem 5.14.x.x si tu dai restart la router , o sa ai ip-ul 5.14.y.y . Rămâi la aceiasi clasă de ip.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.