Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Imi spuneti cum fac sa pun la sfarsit la cerere acolo sa imi apara o parte din rank

Daca nu sa inteles citeste mai in jos

Cand fac o cerere si la sfarsitul ei sa apara o parte din rank cum fac ?? ca am uitat :D

Daca ai putea fi putin mai explicit,poate te putem ajuta altfel nu.Nu prea am inteles ce doresti sa faci.

Ma ajuta careva, va rog frumos, cum sa folosesc ´´Signature´´??? Sa-mi explicati toate cuomenzile pls! (Cum sa pun poze, litera mai mare, schimb culoare, etc) pls! [-o<[-o<

:b-emo:

Ia id meu de la semnatura si te invat eu.

De la cine fac si eu rost de o licenta de pescuit ?

Stiu unde se pescuieste[ca am pescuit fara ca nu stiam si am intrat la jail :) ].

Am citit pe forum cat costa,care sunt comenzile,dar nimic de un loc un gasesc un instructor.

Astept raspuns daca se poate.

Si inca ceva: De ce la rentroom scrie 150 $ ,dar defapt cand vine "payday" mai dau vreo 2500 $ in +,ca platesc nu stiu ce taxe la casa?Se poate sa nu mai platesc acei 2500 $?Stiti si voi alt loc cu chirie mai bun?

De ce mi s-a sters contul ?

Aveam level 17 si aveam puncte pentru level 18, banii 1 mil & 600 K, skill 5 Detective, 3 Car dealer, 5 Drugs Dealer, 5 Car jacker, astept un raspuns va rog frumos!

Cauta o chirie cat mai ieftina. Inlegatura cu licenat de pescuit, te contactez eu in joc ca sa dam un test :D

Am prins pesti,zice ca nu mai am loc,dar cand ma duc la 24/7 sa vand pesti zice "Fish number can't be below 1,or above 5".

Imi zici si mie ce e de facut plz?

Am aflat că există o comandă "/get fuel" prin care iţi umplii canistra cu 20 fuel, însă nu ştiu care este comanda-pereche, adică cea cu care foloseşti acei 20 fuel. Îmi spune, vă rog, cineva comanda aceea?

Mulţumesc anticipat.

Am aflat că există o comandă "/get fuel" prin care iţi umplii canistra cu 20 fuel, însă nu ştiu care este comanda-pereche, adică cea cu care foloseşti acei 20 fuel. Îmi spune, vă rog, cineva comanda aceea?

Mulţumesc anticipat.

/fillcar

Daca ti-a zis e bine, o iei de la inceput.

Este o limita 6 pesti / x minute ... limita e pusa fiindca ai face skill 5 in 10 minute ...

Am si eu o nelamurire.

Am fost la un magazin cred,ca am dat "/rentcar" (6.500 $),dupa m-am dus la munca,dupa m-am dus la "/rentroom",am inchiriat,mi-am bagat masina in garaj,i-am dat "lock",am dat mod sleep in casa,cand ma trezesc ,ma trezesc la "normal place" ca daduse serveru eroare(dar nu asta e problema),ma duc la garaj si nu mai era masina mea desi era lock pe ea.

Stie cineva ce s-a intamplat,cum de mi s-a luat masina?(acuma daca mai dau "lock" zice ca nu mai am masina ...)

@oTo: In momentul in care iesi de pe server (crash sau quit) sau in cazul in care serverul este restartat, pierzi cheia de la "hired car", indiferent daca ai cumparat-o de la RentCar sau ai pus key pe ea. Sper ca am fost de ajutor ^^

1.Acelea sunt punctele tale de rob. Adica cand spargi banca iti trebuiesc un anumit numar de puncte, desigur dupa spargere ele iti vor fi luate

2. Te duci la o casa dai /renthouse. Iar apoi /lock ca sa deschizi masina casei si o sa o ai si dupa relog :)

Si cum fac si eu rost de o masina cu key dar sa fie "house car" nu "hire car",ca aia de la "hire car" dispare cand dau restart.[Nu am casa cumparata daca conteaza].

Daca ai rent dai /switchkey si apare "hire car" si "house car".

Am si eu o nelamurire in legatura cu "Fireman/Paramedic".

Cerinte minime pt intrare in Fireman/Paramedic

- minim level 5

- activitate

- sa cititi si sa respectati regulamentul factiunii

- sa cititi informatiile legate de factiune

- maxim 100 kills.

Eu am "Kills 0" si "Death 146".

Chiar e necesar sa am kills 100?Si daca da ce trebuie sa fac?(sa omor 100 de playeri?).

Am si eu o nelamurire in legatura cu "Fireman/Paramedic".

Cerinte minime pt intrare in Fireman/Paramedic

- minim level 5

- activitate

- sa cititi si sa respectati regulamentul factiunii

- sa cititi informatiile legate de factiune

- maxim 100 kills.

Eu am "Kills 0" si "Death 146".

Chiar e necesar sa am kills 100?Si daca da ce trebuie sa fac?(sa omor 100 de playeri?).

Spune maxim, adica sa nu depasesti 100. Deci tu la 0 esti "foarte pasnic" :))

Am si eu o problema cu acest individ darksideofsoul.

Nu stiu daca e corect sau nu.

Deci daca ma duc la casa lui [E de lvl 7] si eu nu am lvl 7 si dau "/rentroon" desi nu am lvl 7 si dau "/sleep"

el poate sa imi dea wanted si sa ma duca la puscarie 6000 s?,ca asta a facut.

Daca am gresit eu imi cer scuze....

Imi spuneti si mie un loc cu chirie ptr lvl 4?

Mda mercy nu are rost sa il reclam....oricum nu e prima oara in fine ce sa i ceri....

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.