Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Fiecare casa/biz are un alt level. Level-ul ala conteaza cand vrei sa cumperi casa/biz-ul.

La casa poti sa ai si level 1, ca poti da rent la o casa de level 1000 ... poate ala abuzeaza ca te vede newb ... deci nu conteaza ca ai level 4 si acolo zice level 7 ... sper sa intelegi.

Il poti reclama la factiunea sa, daca ai dovezi. Dar il reclami degeaba...

Orasul in care se afla Potitia (puntuletu acela albastru,sau unde te da cand mori "normal place") este Los Santos (Ls) sau San Fiero (Ss) ?

Si ca sa cumpar o casa trebuie sa aibe un anumit lvl ca sa pot locui in ea?(eu am lvl 7 la player).

Si inca ceva suntem vreo 10 colegi din cartier,se poate sa creem o familie?cum e "corleone" si celeltalte?

Orasul in care se afla Potitia (puntuletu acela albastru,sau unde te da cand mori "normal place") este Los Santos (Ls) sau San Fiero (Ss) ?

Si ca sa cumpar o casa trebuie sa aibe un anumit lvl ca sa pot locui in ea?(eu am lvl 7 la player).

Si inca ceva suntem vreo 10 colegi din cartier,se poate sa creem o familie?cum e "corleone" si celeltalte?

Va puteti face 1 gang format din civili .....dar sa nu faceti DM.

sunt de parere ca aici se posteaza intrebarile celor ce ai nevoie de ajutor...si raspunsurile celor ce vor sa-i ajute...nu pareri despre formarea clanurilor sau mai stiu eu ce. oTo s-a referit, ca pe unele servere, cu playeri foarte putini(stiti igur despre ce e vorba) poti face cerere si sa-ti creeze propria factiune..cu skinurile pe care t-i la alegi si asa mai departe...

Raspunsul este NU, nu poti. Iar in privinta clanului parerea mea este: Nu vad de ce ar strica imaginea serverului...Si de unde stiti voi ca ar face DM?

Si am si eu o intrebare...am rent la o casa si de fiecare data cand dau /spawnchnage si mor..ma spawneaza tot acolo(la rent). Este bug...sau..?

Am zis eu ceva?:)) hai ca incepem sa ne certam si nu-mi place.. Un clan se fece interesant si "adevarat"..dar de unde stim noi ca pe viitor, acei playeri care acum sunt neimportanti nu vor devenii ceva?Pentru ca sunt sigur ca toti am avut level 1.2.3.si asa mai departe...nici eu nu am level foarte mare..am level 10..dar nu cred ca sunt "nob" si nu stiu nimic... joc de putin timp pe B-Zone..dar de mult timp SA:mp.

BAfta..astept raspuns pentru intrebarea de mai sus :)

Poi man atunci cand vor sti ce e acela RPG atunci da pot infiinta un clan dar nu cum sunt "recent" ,nu a zis nimeni ca nu am avut toti level mic ,cu timpul invatam!

Salut , am incercat sa fac un server de test , sa vad daca mi-ar iesi sa fac unul role-play (sa vad ce pot face).

Am downloadat Windows server de pe www.sa-mp.com si am vazut in niste tutoriale ca trebuie mai intai sa deschid .cfg ca sa pun portul,numele,modul etc... Iar cand dau dublu clik pe .cfg imi apare Spybot-ul Searc&Destroy si termina scanarea si apoi nu se mai intampla nimic! nu deschide cfg-ul deloc.

Ce sa fac?

Va spun ca fac asta doar sa vad daca mi-ar iesi , nu fac reclama sau altceva , voi juca in continuare pe B-Zone , care e un server RolePlay de succes.

Astept niste raspunsuri.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.