Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

bledyuc

Oky, multumesc de informati. Am sa vorbesc cu adevaratul Ionuc Bledea din Sighetu Marmatiei sa ceara sa fi pedepsit pentru FURT de identitate!

Oky, multumesc de informati. Am sa vorbesc cu adevaratul Ionuc Bledea din Sighetu Marmatiei sa ceara sa fi pedepsit pentru FURT de identitate!

Pai asa ma cheama pe mine Ionut Bledea si sunt de langa Sighetu Marmatiei . Daca vrei iti fac si copie la buletin cand il primesc de la politie ca mi-e la schimbat ca am facut 18 ani .

Salut, am si eu o problema destul de grava, am bagat niste moduri si niste efecte in models, si numai mergea samp-ul, l-am reinstalat, am bagat crack-ul, tot nu mergea. L-am reinstalat in alta partitie, de obicei il am in Local Disk D,l-am bagat si in Local Disk E, si tot nu mergea,cand intru se incarca prima chestie de aia... si iau crash imediat,ma puteti ajuta cumva ?:)

am downloadat si alt GTA San Andreas, si la fel, ce sa-i fac ? :(

Mi-am luat o casa si am scris /househelp am dus o masina si am scris /carupgrade mia luat o suma de bani

si a zis sa stau 24h alea 24h pe server trebe sa stau sau nu conteaza

astept raspuns!!!!!

Mi-am luat o casa si am scris /househelp am dus o masina si am scris /carupgrade mia luat o suma de bani

si a zis sa stau 24h alea 24h pe server trebe sa stau sau nu conteaza

astept raspuns!!!!!

trebuie sa stai pe server 24 de h sau dupa restart iti vine masina

Guest Mr.SaW

am si eu o intrebare ! cand vreau sa bag un skin cu imgtool trebuie sa sterg skinul precedent si sal pun pe acesta? adica pot sa pun direct skinul fara sa il sterg pe celalalt?!

Nu stiu daca am postat bine .. dar nu e corect .

Cand se vinde ceva (casa/biz) de ce le aranjati de dinainte sa se termine licitatia ? ..

Nu vreau sa reclam pe nimeni,dar nu e corect.

Cand s-a initiat topicul scria clar ca posturile ce nu sunt facute dupa model nu se iau in considerare.

Uitativa la poze . se stia de dinainte ...

Aici cand a incheiat licitatia : 44700630453943868703_thumb.png

Trebuia sa vada care e ultimul care a postat,acela find kaiac care nu a postat dupa model ..

Licitatie incheiata ? .. sa fim seriosi :|

Dupaia EDIT la aman2 : 12903096510535136891_thumb.png

Editat totul cum trebuie ..

E clar ca se stia de dinainte...

Eu am auzit de la PacleaDorin ca a uitat sa le puna RazR, a pus un plugin sau ce a pus care arata AFK ... ca erau cativa codati care tot aveau fake kill si ne dadea kick incontinuu, trebuie sa le puna el....

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.