Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

MrSaW despre IMGTool..nu trebuie neaparat sa le stergi pentru ca se inlocuiesc singure.Dar nu merg toate cu IMGTOOL..incearca cu SAMI(SanAndeasModInstaller)ai sanse mai mari sa-ti mearga.

Nici mie nu-mi apare rob.

Azi patesc niste lucruri ciudate , la unii playeri imi apare sub nume " AFK ( Away from Keyboard ) " si cand ma apropii de ei la 2-3 metrii se face un fps foarteeeeee mic si laaaaag :| si cand plec de langa ei totu e la normal ...

96877803955760194206_thumb.png21118721471396023860_thumb.png01072072042388962929_thumb.png68140769681814964050_thumb.png91149956704477663604_thumb.png60147733949158777487_thumb.png31713831155325980044_thumb.png

Da ma ms de lectia despre afk , stiu ce e afk dar nu e cazu sa apara daca playeru joaca , in poze se vede ca sta pe loc , normal e poza .. da ei jucau si aparea aia , lagu si fps-u poate ca de la alea ..

pune asa si o sa-ti mearga:

http://b-zone.ro/user-30718.png

Iar daca vrei sa pui fond sau ceva ai grija sa-t` apara asa :

[culoare][fontul]TEXTUL DORIT[/fontul][/culoare]

Numai asa vei da efecte de culoare si dimensiuni/fonturi etc.

hehe, am gasit preturile la pesti

Tuna : 0,60 $ / Lbs

SeaBass : 0,60 $ / Lbs

Turtle : 0,50 $ / Lbs

Eel : 0,45 $ / Lbs

Pike : 0,40 $ / Lbs

Mackeral : 0,40 $ / Lbs

Shark : 0,35 $ / Lbs

SailFish : 0,30 $ / Lbs

Dolphin : 0,30 $ / Lbs

Trout : 0,24 $ / Lbs

RedSnaper : 0,20 $ / Lbs

CatFish : 0,20 $ / Lbs

Grouper : 0,13 $ / Lbs

BlueMarlin : 0,10 $ / Lbs

Amberjack : 0,05 $ / Lbs

SwordFish : 0,00 $ / Lbs

am si eu o intrebare ! cand vreau sa bag un skin cu imgtool trebuie sa sterg skinul precedent si sal pun pe acesta? adica pot sa pun direct skinul fara sa il sterg pe celalalt?!

cele 2 fisiere ale skinului nou sunt x.dff si x.txd

Tu intri cu img tool in gta3 image,dai la edit,find si akl numele,trebuie sa inlocuiesti x.dff si x.txd cu cele noi,dar atentie!

Daca vrei un skin de army pe la swat,fisieru army.txd / army.dff sa fie schimbat in swat.txd / swat.dff acesta a fost un exemplu,daca ai alte probleme da-mi com la account cu id tau

salut. ce faceti?
Aici nu e freeChat. Aici intrebi si astepti raspunsuri. Pentru FreeChat stii unde sa te duci.

srry de dublu, daca modific handling.cfg, adica sa modific puterea masinilor sa prinda mai multa viteza..este considerat cheat?
Nu cred, mai asteapta raspunsuri de la altcineva. Dar mai bine lasa-l asa :-J ca merg masinile destul de repede.

srry de dublu, daca modific handling.cfg, adica sa modific puterea masinilor sa prinda mai multa viteza..este considerat cheat?
In SA-MP handling.cfg nu are niciun efect.

Dc la medici nu apare asa cand scrie pe /r sau pe /d :

Rank 1-Fireman

Rank 2-Assistent Paramedic

Rank 3-Paramedic

Rank 4-Lead Paramedic

Rank 5-Assistent Director

Rank 6-Hospital Director

Si dc nu pot lua skinul de lider de la Fireman/Paramedic?Am rank 6.

Dc la medici nu apare asa cand scrie pe /r sau pe /d :

Rank 1-Fireman

Rank 2-Assistent Paramedic

Rank 3-Paramedic

Rank 4-Lead Paramedic

Rank 5-Assistent Director

Rank 6-Hospital Director

Si dc nu pot lua skinul de lider de la Fireman/Paramedic?Am rank 6.

La partea pe /r sau /d nu-ti pot raspunde dar la faza cu skin-ul de lider iti raspund: Chiar daca ai rank 6 nu poti lua skin de lider, doar cei care au primit /makeleader pot avea skin-ul official de lider.

sau in unele mafii (cune de exemplu) skinul liderului il poarta si subliderul. dar in paramedics nu se poate, cum nu se poate nici in SI, nici in NR ...si in multe alte factiuni.

Cat despre scrisul pe /r si /d stiu ca scrie mereu "Paramedic"..asa sunt scripturile.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.