Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salutare, ce are serveru asta de nu ma lasa sa ma conectez , stau de 30 min sa ma conectez si nu merge si intre timp vorbesc cu un prieten care e on pe server si da AdmBot kick la 5 odata si tot nu ma lasa sa ma conectez ... tot pe retrying ma tine ....... ??????

Pentru ce s-a dat rollback? Am auzit doar cate ceva de un bug...

A fost un bug in care nu se salvau modificarile facute pe cont dupa ce dadeai relog. De exemplu: eu cumparam ceva din shop cu gold, dadeam relog si aveam la loc goldul, dar si ce cumparasem. S'a abuzat mult de asta si a dat rollback, dar s-a dat la tot serverul niste bonusuri (50k, 20 ore jucate, rp, rob points etc).

@, parerea mea e sa incerci pe la sectiunea "Design" sau sa contactezi un designer prin PM. Ei stiu sa faca d-astea :)

@@TerrorMan, e full serverul si d-aia te tine mult pana te conecteaza. Mai ales seara, mereu sunt 1000/1000. Nu inchide jocul si lasa-l sa zica mereu "Retrying etc.." Pana la urma o sa prinzi loc pe server si te vei conecta :)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.