Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

1 hour ago, andreycuy17 said:

Intrebare: de ce patesc asta desi serverul functioneaza si sunt 270 jucatori on?(RPG 1)

Nu doar tu ai problema asta, mai multi o au. Inca se incearca o rezolvare a problemei, nici noi nu stim de la ce e.

Scuzati-mi postarea, dar as avea nevoie de putin ajutor. Salut, a jucat cineva Farming Sinulator 2017? As avea nevoie de un link de descarcare la jocul ultima versiune. Sau daca a descarcat cineva jocul dar la care se cere o parola de dezarhivare. Multumesc. Fara report, daca deranjeaza o sterg.

@Peteleu AndreiCu toate ca nu ar trebui sa-ti raspund, se pun cam nelamuriri de pe SA:MP aici, poti incerca sa iei Farming de pe TPB (the pirate bay) sau de pe Filelist, cu toate astea, poti cauta niste tutoriale pe Youtube.

5 hours ago, KalasHH said:

am si eu nelamurire dece iau crash mereu?

Poti lua crash din mai multe motive, net slab, moduri si asa mai departe, te poti uita pe la game problems sa vezi si alte solutii.

7 hours ago, KalasHH said:

am si eu nelamurire dece iau crash mereu?

Daca ai moduri scoate-le pe rand si vezi care cauzeaza crash sau descarca un anticrash-er si pune-l direct in folderul jocului. Poate fi de la net cum a zis si Iamgold, dar deobicei pica conexiunea de la sv cand pica si netul. Descarca de aici un anticrash-er si pune-l in folderul principal al jocului ---> http://www32.zippyshare.com/v/d1r89Zuc/file.html

2 hours ago, CoolMario01 said:

Salut am vazut ca cineva a spart contul si vrea sa schimbe email-ul ce se intampla?

Deschide te rog un topic aici: https://forum.b-zone.ro/forum/1457-account-problems/

30 minutes ago, LF Claudinho said:

Din cate stiu este de la anti-cheat.

El nu a precizat ca are AC-ul in moduri, 

34 minutes ago, KaLaMaZOW said:

Am o problema cu modurile lui Robert( overhaul finale). Nu imi merge enb-ul si /cskin-ul. Ce as putea face?  P.S.: Am win 10

Enb-ul sar putea sa nu suporte win 10, /cskin nu prea mai merge in 2017 nu conteaza windows-ul pentru cskin.

1 hour ago, iTzRazvan HealHack said:

rul ăla cu "Reveal the content" (de pe Forum)?

O zi bună.

Pe sistemul vechi era în felul următor:

[ Spoiler ] *aici pui textul dorit* [ /spoiler ]

*"Spoiler" și "/spoiler" trebuie să fie legat de paranteza pătrată, fără spațiu.

**Menționez că nu știu sigur dacă este la fel, n-am mai încercat.

probă să văd dacă merge

6 hours ago, Keed said:

Cum poti sa iei functia de VIP pe forum?

Functia de VIP se obtine printr-o vechime considerabila pe comunitate si se acorda persoanelor care au ajutat la dezvoltarea comunitatii.

Am si eu o problema , nu pot inota sub apa , cand dau sa inot sub apa ma lasa maxim sa stau cu capul in jos dar sa inot pe sub aap nu pot, si nu este de la moduri ca am dezinstalat tot si am instalat in alta parte. Ce ar putea fii ?

7 hours ago, Joseph said:

Am si eu o problema , nu pot inota sub apa , cand dau sa inot sub apa ma lasa maxim sa stau cu capul in jos dar sa inot pe sub aap nu pot, si nu este de la moduri ca am dezinstalat tot si am instalat in alta parte. Ce ar putea fii ?

Probabil ai șters/modificat vreun fișier din GTA SA și de asta nu mai poți înota.

Nu mă întreba ce fișier sau ceva de genul că nu am idee, ți-am spus de la ce cred eu că ar fi.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.