Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

LoL vezi ce faci cu 2x postingul.

Fiecare aveti propria parere despre situatie. Da se lucreaza la server, mereu se lucreaza. In fiecare zi o idee, o imbunatatire. Suntem o comunitate dinamica si ne ocupam de serverele noastre.

Daca era vb. de update s-ar fi anuntat. E hostul picat/sunt niste probleme dar fiti siguri ca 2-3 pers. deja lucreaza sa remedieze problema :) asa ca nu va mai puneti parerile pe forum ca sa se ia altii si altii dupa voi si sa puna intrebari fara rost ... si cei care CHIAR AU NEVOIE DE AJUTOR sa ramana pe dinafara sau sa le raspundem cu greu.

Prin urmare, cum noi avem servere de Counter-Strike ... connect mod.b-zone.ro :)

Sau cititi un ziar online.

Salut, Lexutu.. am si eu o intrebare, cum pot schimba chestia asta cu " The chosen one " ?!

Intri la My controls >> Edit Profile Information

Guest Cameleonul00
Inteleg ca este foarte greu sa mentii asa un site =D>:-bd .... dar pana acum de cand joc nu a durat atat de mult o reparatie de ieri de pe la 8-7 cred pana azi la ora respectiva siteul inca nu s-a remediat :-? si pare cam mult.....ori si cum sper sa terminatie modificarile cat mai curand iar toti fani site-ului B-zone sa se poata intoarce la jok :-bd

Am si eu o intrebare cand se deschide? o ora fixa o zi fixa ca la mijloc nu este vorba de o problema nu poate tine asa mult o problema si daca ar fi ar baga update-ul trecut nu este o problema este altceva ma bate gandul la ceva dar nu stiu! Vreau sa imi raspundeti Alin/RazR la intrebare sa stim cu toti cand vom putea juca iara.

Mai am o intrebare ma duc la Mycontrols---Edit Profile Information---Dupa aia???ca nu stiu unde??

Tu nu poti,trebuie sa ai 1000 posturi

Am si eu o intrebare cand se deschide? o ora fixa o zi fixa ca la mijloc nu este vorba de o problema nu poate tine asa mult o problema si daca ar fi ar baga update-ul trecut nu este o problema este altceva ma bate gandul la ceva dar nu stiu! Vreau sa imi raspundeti Alin/RazR la intrebare sa stim cu toti cand vom putea juca iara.

Se deshide peste 1 luna.Multumit?

Daca nu puteti avea rabdare 1zi sau 2 lasati-va de SA-MP si apucati-va de cs.

Nu cred ca intereseaza pe cineva ca ai facut postul 999 sau ca eu acum fac postul 1000. Sincer nu cred.

Cat despre intrebarea ta..Cred ca pot sa-ti raspund foarte bine. Uite aici.

http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8517&pid=279431&st=0entry279431

Hq-urile sunt mutate in LV

Casele tot in LV

Cand dai /exit la casa te da in LV

Bizz-urile mutate in LV

Masini personale ( toate deja cumparate ) :))

Si cam atat am pierdut turul LV-ului si nu am vazut chiar tot..

deci va zic eu HQ:

Corle in LV

Paterno si barzini la fel

Cuneo in locul lui tattaglia

tattaglia la fostul corleone

si stracci a ramas la fel

NG la area51

Fbi la LVPD

M / F tot LV

Nr mi se pare ca la fel

si numai exista masini de civili?Adica HQ mutate TOATE in LV ?alt interior?sau doar HQ-urile din SF ?...WtF?:))

Normal ca mai exista masini de civil :| , Doar hq-urile , bizzurile si casele din SF sau fost mutate in LV , acelasi interior

-HQ NG e la baza aia militara in deseert. Area 51!

-HQ News Reporter e la antena aia mare gigantica de pe deal in nodul mapei!

-HQ Fireman/paramedic in vestul LV-ului

-HQ Barzini in nord-estul LV-ului.

-HQ Corleone in nordul nord LV-ului. (sus de tot).

si cam atat restul intreabai pe adimini!

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.