Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Aha ms da unde pot vedea pretul caselor cand au fost puse?ca la masini le pot vedea ca intruder e 500k,willard-750k....la case nu gasesc s-au nu e?
Cand au fost puse masini, nu au fost puse si case..Au fost puse case mai inainte si foarte putine(apartamentele acelea,din cate stiu) La case nu cred ca exista.

imi spuneti si mie cum imi fac masina personalizata?
Nu poti sa-ti faci tu. Numai daca ai serverul tau. Aici pui intrebari legate de serverul RPG B-Zone. Deci daca vrei sa-ti faci pasina persona pe serverul tau, nu-ti va raspunde nimeni.

Pe b-0Z-one nu poti sa-ti faci masina., Acelea masini personale se cumpara cand se baga(sau le poti cumpara de la cineva care are si vrea sa o vanda). Pana acum s-au bagat masini personale de 2 ori. Intri in masina si dai /buycar(trebuie sa ai banii necesari in mana pentru a putea cumparaa masina)

am si yo o intrebare is DyeZz am lvl 5 si as dori sa ma fac taximetrist sau alcva... unde ar trtebui sa ma interesez ca sa lucrez ca taximetrist sau politist sau ce se poate la acest lvl

am si yo o intrebare is DyeZz am lvl 5 si as dori sa ma fac taximetrist sau alcva... unde ar trtebui sa ma interesez ca sa lucrez ca taximetrist sau politist sau ce se poate la acest lvl

La level 5 poti face parte din urmatoarele factiuni : Tow Car Company , Taxi Cab Company , News Reporter , Fireman/Paramedic ( Medics ) , School Instructor.Pentru a face parte din aceste factiuni este nevoie de o cerere pe forum + test din regulament.Factiunie le gasesti aici http://b-zone.ro/forum/index.php?showforum=22 ( copy&paste daca nu merge linkul ).Pentru cerere dai reply in topicul "Aplicatii".Pentru a intra in politie ai nevoie de level 15.Sper ca ti-am fost de ajutor

La level 5 poti face parte din urmatoarele factiuni : Tow Car Company , Taxi Cab Company , News Reporter , Fireman/Paramedic ( Medics ) , School Instructor.Pentru a face parte din aceste factiuni este nevoie de o cerere pe forum + test din regulament.Factiunie le gasesti aici http://b-zone.ro/forum/index.php?showforum=22 ( copy&paste daca nu merge linkul ).Pentru cerere dai reply in topicul "Aplicatii".Pentru a intra in politie ai nevoie de level 15.Sper ca ti-am fost de ajutor

Ms Moolt tp ajutor

Am si eu o problema...i-am imprumutat un mil lui [s.E.B]_Eusebio,dar lui i-a fost spart contul,acum de la cine mai primesc un mil? :|

Vorbeste cu vreun admin pe server , dar trebui sa ai si probe conform iai imprumutat banii , de exemplu un SS la transfer ar fi destul de OK , nustiu ce sa zic daca ti va mai da cineva inapoi , dar vorbeste cu vreun admin pe server ;) !

Am si eu o problema...i-am imprumutat un mil lui [s.E.B]_Eusebio,dar lui i-a fost spart contul,acum de la cine mai primesc un mil? :|

daca nu ai facut tranzactia defata cu un admin nu ai sanse sa primesti nimic inapoi...si oricum nu prea cred ca ii primeai si daca era admin ai dat banii de buna voie si pe propria raspundere...

Shobo cand ma vezi in game suna-ma si iti dau eu banii

nu e vorba de depozitat daca,cumva se intampla sa se dea rr si nu se da /saver (apare pe saving...cand se face asta) se intampla sa mai dispara bani chiar si rp-uri din cate stiu eu se numeste roleback

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.