Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o intrebare . Poate idioata pentru unii . :) Care e "treaba" cu "rob" ? Mersi anticipat pentru un posibil raspuns.

Un /rob bine organizat, e un /rob cu succes! ;) ;)

Daca dai /rob in plina zi, nu ai sanse nici cu minuni de la D-zeu ;)

Exista o masina numata mai comun "vanu de rob" .... e un burrito negru in apropiere de gara LS ...

Cand intri in el (lvl7+) ti se da o optiune sa jefuiesti(rob) banca .... Cand ajungi la banca (daca ai scris /rob) primesti automat wanted 6 si trebuie sa fugi de copi pana intr-o zona din dockuri unde livrezi masina si primesti sume mari de bani .... dar trebuie sa stai 6k secunde in jail (indiferent daca fugi sau nu..)

Am inteles , mersi frumos pt. lamurire Ralx. Noroc!

Leon de la lvl 10 + ralx a ramas in urma :P in general se da seara rob ai mai multe sanse automat cand te sui in van de rob iti apare

Type /rob to robbing the bank ceva de genu' ..cand dai un /rob ai nevoie de 20 de puncte de rob ( 20 de ore de joc ) ca sa poti da cand dai /rob svr iti ia automat 20 de pct de ex daca ai 1000 de ore de joc si nu ai dat rob DELOC ai 1000 de pct si cand dai rob ai 9980 lamurit ?:D

Leon de la lvl 10 + ralx a ramas in urma :P in general se da seara rob ai mai multe sanse automat cand te sui in van de rob iti apare

Type /rob to robbing the bank ceva de genu' ..cand dai un /rob ai nevoie de 20 de puncte de rob ( 20 de ore de joc ) ca sa poti da cand dai /rob svr iti ia automat 20 de pct de ex daca ai 1000 de ore de joc si nu ai dat rob DELOC ai 1000 de pct si cand dai rob ai 9980 lamurit ?:D

Am inteles. Mersi inca o data!

daca am rp idneajuns de level 23(eu am 20) si dau buylevel imi da level 23 (NU AM CONT PREMIUM,stiu ca la el doar iti ramaneau RP si iti dadea si lv ) ? . . .

O intrebare

M-i sa ridicat permisu de conducere de un politist, evident m-am dus sa redau examenu pt permis, insa zica ca inca nu pot, cat timp dureaza acesta asteptare?

O intrebare

M-i sa ridicat permisu de conducere de un politist, evident m-am dus sa redau examenu pt permis, insa zica ca inca nu pot, cat timp dureaza acesta asteptare?

Eu iti pot raspunde la intrebare fiindca sunt politist.

Dupa ce un politist iti ridica permisul de conducere, poti da testl de-abia dupa 4 ore. Adica ai 4 ore permisul suspendat.

O mica intrebare: Pe la cat estimati, in conditiile actuale, pretul unui Uranus ?

Pentru binevoitori care raspund, as avea nevoie de acurateţe si raspunsuri obiective. Nu vreau raspunsuri de la cei care cauta a cumpara sau a vinde unul.

Am o nelamurire....

De ce nu e voie sa vinzi arme in safe zone? Care este motivul pentru care nu e voie?

Arme in safezone nu poti vinde deoarece, in safezone-uri nu este voie DM. Prin urmare, daca ai arme si cineva da in mine/te enerveaza, avand arma de la unul care le-a vandut in safezone, poti sa te razbuni pe el folosind arma. DM-ul nu este incurajat in safezone-uri.

Klaudiule, eu nu stiu daca scoti 60.000.000 $ pe el, dar chinuie-te.

Pai nu ma interesa pentru mine.. Vreau sa fac niste statistici cu toate tipurile de masina personala. Mersi pentru opinie, dar mi se pare cam putin cat ai spus, avand in vedere ca la liber a fost 45.000.000 $

daca am rp idneajuns de level 23(eu am 20) si dau buylevel imi da level 23 (NU AM CONT PREMIUM,stiu ca la el doar iti ramaneau RP si iti dadea si lv ) ? . . .

Nu cred , o sa iti dispara rp-ul daca nu ai premium

Am o nelamurire....

De ce nu e voie sa vinzi arme in safe zone? Care este motivul pentru care nu e voie?

Ca sa nu vinzi arme la aia de lvl 1-2 si sa se apuce de dm aiurea , sa ia warn/ban....

Auziti am si eu o intrebare , sunt nou , in fine nou ma refer ca nu prea stiu multe despre servarul B-zone . In fine as vrea sa stiu care este cea mai ieftina masina de pe servar si cam cat ar costa ... :-? . SI mar mai interesa de la cine as putea cumpara cu cel mai mic pret ... Daca exista ceva magaZin sau administratori ... Nu de la alti playeri ca ei dau scump ...

E adevarat ca:

*Rob Skill 1: necesita 20 rob points pentru /rob

*Rob Skill 2: necesita 15 rob points pentru /rob

*Rob Skill 3: necesita 10 rob points pentru /rob

*Rob Skill 4: necesita 5 rob points pentru /rob

*Rob Skill 5: necesita 0 rob points pentru /rob ???

Vreau doar sa fiu sigur! :D

iar a cazut serverul?

De cand...si cam pe cand se estimeaza sa se dea drumul?

Aveti fratilor rabdare pica serveru 1 h maxim 2 si imediat incepeti cu [ :(((( iara a picat bzone ? unde ne jucam ? ce facem aaaaa nu putem fara b-zoneeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaa] cand merge serveru non stop nu ziceti nimic ....dar cand pica imediat poc poc topicuri aiurea poc poc .....asteapta si va reveni serveru

E adevarat ca:

*Rob Skill 1: necesita 20 rob points pentru /rob

*Rob Skill 2: necesita 15 rob points pentru /rob

*Rob Skill 3: necesita 10 rob points pentru /rob

*Rob Skill 4: necesita 5 rob points pentru /rob

*Rob Skill 5: necesita 0 rob points pentru /rob ???

Vreau doar sa fiu sigur!

nu cred ca e deloc asa ...la skill 1 - 5 rob points

skill 2 - 10 cred

skill 3 - 20

skill 4 - 30

skill 5 - ------ nu stiu exact eu am facut pana la skill 3

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.