Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

cristan01 , nu mai veni tu cu presupusu , apoi din cauza ta vin unii pe server si ne bat toata ziua la cap : "Cand se da wipe ?"

NU se da niciun wipe asa ca stai linistit , dar stiu de ce vrei wipe , crezi ca se scot toate banurile..

cristan01 , nu mai veni tu cu presupusu , apoi din cauza ta vin unii pe server si ne bat toata ziua la cap : "Cand se da wipe ?"

NU se da niciun wipe asa ca stai linistit , dar stiu de ce vrei wipe , crezi ca se scot toate banurile..

lasa-l gabb...ii e ciuda ca a facut prostii si nu ia unban si vrea sa sperie jucatorii :)) n-are ce face .

Cristiane,daca vrei wipe,ne pare rau,nu se da,fugi la prietenii tai de pe eGay sau LinkManiaci

"Ora: 11:30

Data: 23.08.2010

Inchis din cauza ca: se lucreaza pe reteaua RDS.

Cat va dura?: Ar trebui ca in seara asta sa se rezolve." BY Bobo ,va e greu sa aruncati un ochi peste sectiuni ...

Hmmm Frumos ar fi ca problema de la RDS sa fie rezolvata odata pt. totdeauna.

Tin minte ca acum 3 luni,am vazut la Bobo pe mess la status "Se fac "ajustari/configurari/reparari (nu mai stiu ce) la conexiunea cu RDS,diseara probabil va fi gata",Deci de atunci,serverul are probleme,dar nicidecum o rezolvare permanenta.Chiar daca va reveni serverul,azi,maine,poimaine,va continua sa mearga saptamana dupa saptamana,peste cateva zile iar va pica,iar vom sta zile in sir sa se mai "repare" odata si inca "odata"

Nu e vorba de "ca nu putem astepta",dar...cu siguranta am putea astepta cateva zile in sir daca serverul ar merge ca uns 3 Luni,nu e prima problema aparuta acum cea cu RDS,a mai fost cred ca de 4 ori,iar noi jucam,jucam,cade serverul,jucam jucam,cade serverul, iar asta pe unii ii cam enerveaza.

De cand il stiu eu pe RazR,din primele zile,cand s-a deschis B-Zone el a avut grija mereu de server,cand au aparut floodurile acelea pe Windows de nu mai puteam scapa de ele,si mai ramaneau doar 20 de playeri (si aceea doar liderii) TOT RazR a rezolvat problema,si multe altele au fost,iar acum bugetul comunitatii,""donati"","plata pentru premium account","pentru scos banul","platesti mult,primesti admin",a aparut un admin nou de level 6,si nu stiu daca pe merit...sau pe $,dar nu e treaba mea,dar vreau sa spun ca probabil adminstratorul primeste bani si pe vizitele care se fac pe B-Zone.ro ,pe trafic,0.05 $ per visit/hits etc. Si sunt o gramada de bani si mai trebuie,iar noi de cateva saptamani tot cu problema asta ramanem.

Riscam ca intelegeti voi,concurenta cu celelalte servere romanesti sa cada,si sa ne ia locul

Salut am si eu cateva nelamuriri,stiu ca aici nu este locul dar incerc!!!

Am vazut ca este INTERZIS sa faci dobanda cu un alt player!!de ce?se strica economia?dc lumea face dobanzi cu alti playeri?sa isi cumpere masini?dc atatia bani?fiindca masinile sunt putine playerii sunt multi la fel si banii,daca s-ar mai baga cateva masini va spun cam am revenii la o economie FOARTE BUNA!

Masinile sa coste in jur de 70-1 miliard deoarece sunt multi bani dar desigur cele ieftine sa fie cam 30-70!!!

sal am si eu o nelamurire ce se intampla? vreau sa ma loghez pe server si imi spune ca, contul meu este banat. am facut si cerere de unban si alin mi;a spus ca mi'a scos banul dar eu tot nu pot intra pe server dc? imi puteti spune si mie?

sal am si eu o nelamurire ce se intampla? vreau sa ma loghez pe forum si imi spune ca, contul meu este banat. am facut si cerere de unban si alin mi;a spus ca mi'a scos banul dar eu tot nu pot intra pe server dc? imi puteti spune si mie?

te hotarasti pe ce ai ban ? ori pe server ori pe forum ..

Trebuie sa joci pana faci level 8. Apoi , intri pe forum in urmatorul fel : WWW.B-Zone.Ro/Forum => RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay => Factions . Aici ai urmatoarele mafii : The Corleone family , The Barzini family , The Tattaglia family , The Paterno family , The Stracci family , The Cuneo family .

Ca sa intri intr-una din mafiile de mai sus , trebuie sa ai level 8+ , sa faci o aplicatie , astepti raspunsul liderului (Acceptat/Respins) , dai testele de intrare in mafie (trebuie sa inveti bine regulamentul si sa stii sa tragi cu armele).

Pe aceasta cale poti intra intr-o mafie :).

Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes!

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.