Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salutare. Am si eu o intrebare. Daca ii zic unui "cop" care se baga in treaba noastra... "taci dracului de copil" , are dreptul sa-mi dea wanted 2 ? Mersi anticipat.

Da are, e intimidare.Unde ai vazut tu unu care il injura pe un cop si scapa nepedepsit.Momentan sunt prea putine liste pt wanted era absurd sa puna pt injuraturi si altele mai bine sa pus intimidare si gata.

Da are, e intimidare.Unde ai vazut tu unu care il injura pe un cop si scapa nepedepsit.Momentan sunt prea putine liste pt wanted era absurd sa puna pt injuraturi si altele mai bine sa pus intimidare si gata.

Asta e injuratura ? :| Unde-ai trait pana acuma ?

Aia nu e intimidare =)) Tu te simti intimidat din orice?...

ON: Doar casa lu tyomenlu are bugul (Cand te lasi afk ,si te intorci se vede foarte urat) ,sau si altele?

E intimidare , taci.

Nu , toate sunt asa , apasa pe esc inainte sa bagi jocul in bara si nu o sa mai apara asa.

E intimidare , taci.

Nu , toate sunt asa , apasa pe esc inainte sa bagi jocul in bara si nu o sa mai apara asa.

nu chiar, eu apas esc si tot nu merge. cel mai bine este sa iesi din casa, sa nu fi intr-un interior cand iesi pe desktop. de cand e noua versiunea, doar odata sau de 2 ori am dat relog pentru ca se vedea urat deoarece am iesit pe desktop, iar eu mereu am apasat pe esc...deci se poate(eram in hq cand am dat relog)

Intrii aici http://b-zone.ro/forum/index.php?showforum=22 (copy / paste la URL daca nu merge), iti alegi factiunea careia doresti sa te alaturi, si faci un post la "Aplicatii" (sau ceva de genul) dupa model, adica dupa cum au facut cei de mai sus. Atentie! Daca un topic e "Closed" inseamna ca factiunea respectiva nu recruteaza. Bafta!

Îți trebuie 20 de rob points ( la skill 1 cel puțin ) ca să poți da rob din nou. Aceste rob points nu se acumulează chiar atât de rapid. Dacă nu mă înșel, primești câte 1 pe oră.

EDIT: Ai dreptate Ralx!

Daca sunt prins de politie cand fac rob

Mai pot sa i-au vanul dupa ce ies din puscarie sa merg la docs?

Da , poti.

Razvan , el se referea daca se poate urca si merge la docs , nu sa dea /rob iar. Si da , rob points vin 1 la 1 ora pe cont normal.

Stiu ca imi trebuie 20 rob point

atat eu am vazut pe forum ca dupa ce erau prinsi nu mai trebuia sa dea rob din nou. Doar luau Vanul si mergeau la docs.

Din cate am inteles vanul e deja incarcat cu banii deci cand iesi tot poti continui unde ai ramas

Nu stiu daca e asa

Daca sunt prins de politie cand fac rob

Mai pot sa i-au vanul dupa ce ies din puscarie sa merg la docs?

Poti dar doar cu conditia sa nu dai Quit Game / Relog ca dupaia iti dispare checkpointul de pe harta .

Si daca iti dispare checkpointul de pe harta degeaba te duci acolo ca nu primesti nici un ban . :P

Sper ca te-ai lamurit.

Poti dar doar cu conditia sa nu dai Quit Game / Relog ca dupaia iti dispare checkpointul de pe harta .

Si daca iti dispare checkpointul de pe harta degeaba te duci acolo ca nu primesti nici un ban . :P

Sper ca te-ai lamurit.

Odata cu noua metoda de rob , nu mai poti sa iei vanul si sa te duci la checkpoint dupa ce iesi din jail .

Deci am o nelamurire azi la orea 16 sa inchis sv pt 15 min am iesit de pe sv si am intrat peste 1 ora pe la 17 cand am intrat parola nu mergea miam bagato de mai multe ori si am luat ban si acum seara acceasi chestie admini miau scos banul Le multumesc si aceeasi miam bagat parola si tot nu mergea exista vreo modalitate sa fac sa imi mearga contul? sa schimb parola ceva?

Se oftica lumea care e plecata la scoala si sa decis sa se inchida serverul pana se intorc acestia? ca vad ca se repeta de pe la 8-9 nu mai merge serverul si asa in fiecare zi :| eu lucrez de noapte si multi alti ce ar fi sa il inchideti si atunci ca na ....DAca asta e motivu pentru care e inchis Rusine;) daca Nu imi cer scuze;)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.