Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Guest SahYnnnnN

A cazut serverul pentru putin timp.Se va rezolva imediat,si nu trebuie sa-ti faci griji in maxim 1/h te vei juca linistit.

Guest madness1

Ai o nelamurire legata de server, de SA:MP sau nu iti este un lucru clar? nu stii cum sa castigi bani rapid si eficient sau sa folosesti comanda respectiva? etc.

Posteaza aici si noi te vom lamuri/ajuta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci double post ca nu ti-a raspuns nimeni, ai si tu putina rabdare.

Puteti sa folositi comanda <i>/n(ewbie) [text]</i> pentru a pune intrebari direct din joc si un admin iti va raspunde.

MIAM UITAT PAROLA CUM O RECUPEREZ

Nu inteleg un lucru sincer si nu am lag am lag 30-40 si nu am deschide torrente, mess, skype, team speak etc doar sa-mp e deschis si multi la intrec in depasire adica eu ma duc cu elegy ma intrece cu williard sau intruder sau cu ceva mai rapid si la /speedo este bug sau mi se pare mie ca doar 220+ prind maxim 200+ ?

Astept un raspuns de la ce este problema asta mai este cand ii intrec si eu in depasire cand sunt multi online nu prea ii depasesc dar ajung la o viteza ca a lor adica eu nu-l pot intrece dar ma duc cu cat se duce si el.

Am o intrebare,la care vreau sa raspunda doar ADMINI.

Cristal vrea STEAM,a facut topic la market,si a zis ca poate da comet.

Daca ii dau eu STEAMUL meu ,imi poate da cometul?E legal...?

@Vlad foloseste /fpslimit 44 sau 100 pentru curse.

Nu e legal.

Daca citeai regulamentul sectiuni iti dadeai seama singur....am si raspuns eu...uitate si citeste si regulamentul

Cel mai bun job la level mic, cred eu ca este farmer. Acum cei drept, se da bani mai putini ca inainte, dar castigi destul.

La lvl 5, iti recomand Taxi sau TCC. Aici poti face bani.

1) Care este cea mai buna slujba la lvl 1 in raportul bani/timp .. alte pareri :-&

2) La tow car company primesti bani pentru fiecare masina ridicata?

Va recomand joburile astea pentru a face $ sigur si usor, Farmer cel mai mult si la level 5 iti recomand Tow car company faci $ destui dar e mai bine la ferma.

1) Care este cea mai buna slujba la lvl 1 in raportul bani/timp .. alte pareri :-&

2) La tow car company primesti bani pentru fiecare masina ridicata?

Mi se pare ca este un numar limitat de masini pe care le poti ridica intr-o ora :-?

La Taxi nu pot sa dau pentru ca nu stiu toata harta.

La Tow Car Company trebuie sa am ca job mechanic ...

Si a mai ramas o slujba la care ma cam gandesc "News Reporter" nu exista reguli despre ce meserii sa ai/sa nu ai, dar salariile sunt putini cam mici ...

Voi ce imi recomandati, as dori sa-mi pastrez slujba de fermier pt. ca primesc in 10 minute ~ 5000$

intrebarea mea este : De ce dureaza asa de mult pana un admin sa iti scoata un ban ? stiam ca se raspunde cat mai repede iar am dat 100 de pm-uri si le-am dat ip , le-am aratat cererea nick .. tot ce trebuie,nici un raspuns nu am primit macar

exista o alta procedura?ce trebuia sa mai fac ca sa primesc unban ? :| spuneti'mi ca sa stiu , am pierdut deja un antrenament .

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.