Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o intrebare!

Cind scrie /veh si vreua elegy!

Stie cineva cumva care e numarul de spawn al ELEGY de la /veh?

Varog care stiti spunetimi si mie ca nu il stiu!

Doar adminii pot folosi comanda /veh.

PS: ID-urile masinilor le gasesti aici.

Sunt nou in comuninate si am si eu o intrebare. Cand se deschide serverul

Intai,salut.Serverul are niste probleme tehnice,se vor remedia.

Am si eu o intrebare :

In ce circumstante se de WIPE ?

Va fi doar WIPE la BANI.

Eu stiu ca WIPE inseamna ca lvl se iau de la 1 . In ce circumstante se intampla asta ? Nu te-am intrebat ce se intampla acum deoarece stiu.

Asta,va fi WIPE doar la bani.Se intampla din cauza economiei ridicate si a preturilor mari.

In ceea ce priveste level-ul NU se mai da niciodata (sper) wipe.

Iar la bani se da doar daca economia de pe server este distrusa de tot, adica fiecare are minim 50 de mil, chestii de genu asta... oricum inca NU se da wipe.

Nu cred ca e bine unde postez, dar altundeva nu stiam unde..nu avea rost sa fac un topic nou

e o intrebare legata de forum

Cand am postat ceva pe forum, si in postul acela vreau sa fac ca sa apara imaginea asta 3xliio4fy7pffpepexlg.png , sa ma dea de exemplu la aplicatii School Instructor.

Am incercat sa`mi dau seama,dar nu am reusit.

Ma ajuta careva va rog?..

nu stiu daca postez unde trebuie dar altundeva nu stiu unde :D

Ce s-a intamplat cu serverul ca de o saptamana este un lag infernal intr-un timp am crezut ca doar eu am lag dar am vorbit cu mai multi si mi-au spus ca si ei au lag, m-am mai gandit ca s-ar putea sa fiu eu de vina pentru lag dar am jucat pe alte servere si acolo nu aveam o sa fie rezolvat acest lucru?

nu e de la server, ci este de la peeringul evolva-rds. si eu astept sa se rezolve. acum merge pe o backup aceasta conexiune intre cele 2 firme de net. de aceea rds-ul are pingul mare. de aceea unii au ping mic si altii au ping mare. de ex evolva-evola pingul este sub 2 ms. cum am mai zis se fac niste reparatii la firma si de aceea vom avea de suferit...Speram sa se rezolve saptamana asta.

Guest Raven11

Nuj am o mica problema nu ma descurc la inceput cu login etc... deci dau /register pass... asa apoi dau login pass si nu merge si am luat odata ban din cauza asta oricum ms admin ca miai scos banul asa .. deci ma puteti ajuta mss

Eu nu inteleg ce vrei sa spui ... vrei sa spui ca dai /register <parola>, dupa asta /login <parola> si nu merge, dar ce arata ? Ai luat ban pt. ca ai introdus parola de 3 ori gresit mai mult ca sigur :-?? eu nu vad de ce nu ar merge ...

As avea si eu o intrebare :D...

Cam pe unde se strange acum lumea pe b-zone? am jucat mai de mult pe server ( cu alt nume ) si lumea se strangea pe la lspd..restaurantu de langa lspd...pe la gsls...acum cand ma duc pe acolo e pustiu daca vad 2-3 dar rar :))...deci cam pe unde umbla lumea acum? ca inainte erau 50-60 i vedeam o gramada dar acum suntem cate 120 si nu prea vad pe nimeni :)))

Da ma fiecare cu treburile lui dar inainte era mai frumos...ne strangeam mai multi in fata la lspd mai radeam mai facem o caterink ceva...dara cum majoritatea /sleep in case sau stau prin hq.....in fine :-J

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.