Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

nu mai vorbiti de wipe gata sa inchidem acest subiect

Am si eu o intrebare si nu stiu daca sa o pun la bug reports : cand intru in joc in loc sa imi traga 500$ ca si cum as fi murit imi trage 1000$ ( deci imi trage de 2 ori 500$ ) si as cam vrea sa se scoata chesti cu luatul banilor cand intri in joc nu e rp va rog spuneti-mi ce sa fac ca sa nu mai pierd 1000$ la fiecare login am si ss :D

http://www.img.b-zone.ro/images/9hxm7y19qofis8qxrke.png

Poza e facut mai demult dar mi-a fost lene sa o pun ;))

SE lucreaza la 3.4 ..

Pt cei care cred ca se da wipe .

Jucati linistiti ma oameni buni , nu se da wipe la nimic. LEvel ? nici vorba...

Bani ? nici atat , pe server este o economie cat de cat buna asa ca nu este nevoie de wipe.

am intrebat odata am primit raspuns dar se pare ca nu era un raspuns prea bun e vorba de lag

ne puteti da o data cand se va rezolva cu lagu deoarece eu chiar nu mai pot juca asa 8 crashuri in 3 minute asa ceva e inadmisibil

din cate am inteles io si din ce a zis bobo e de la host doar stiti ca au fost lucrari acolo si incanu sau terminat sau cv de genu si de asta este lagul asta in fine asteptati ca se va rezolva

si app Gabb zero patru daca la tine 99999999 e o economie scazuta si daca banii care ia dat spawn pe restaurant 500mil e o economie scazuta apoi care e o economie mare? cand o sa ajunca sa coste un biz 30 miliarde?:))

din cate am inteles io si din ce a zis bobo e de la host doar stiti ca au fost lucrari acolo si incanu sau terminat sau cv de genu si de asta este lagul asta in fine asteptati ca se va rezolva

si app Gabb zero patru daca la tine 99999999 e o economie scazuta si daca banii care ia dat spawn pe restaurant 500mil e o economie scazuta apoi care e o economie mare? cand o sa ajunca sa coste un biz 30 miliarde?:))

Mda... cam asa zic si eu... adica ... eu (unul) nu am destui bani stransi (in 3 luni de joc) cat sa-mi iau o amarata de casa (fie ea si lvl 3 sf ...)

Si altii la lvl 2,3 (chiar nu-mi dau seama cum) au 5-6 mil .. pana la lvl 5 fac 20 mil ... adik mi se pare imposibil :O

crystyanos cand a cumparat Spawn restaurantul pt 520 de mil, acesti bani au venit din mai multe parti... 205 de mil de la Gabb04, 100 de mil de la Spawn, 50 de mil de la Lethal, 5 mil de la Kaiac si 150 de mil de la mine; in felu asta am salvat oarecum economia de pe server de atunci.

Cat despre biz-uri, de ce am scos pana acum biz-urile la licitatie? pentru ca am vrut sa se ajunga la o suma relativ mare si sa salvez economia serverului. Scooter Rent s-a vandut cu 40 de mil, Kart Rent s-a vandut cu 15 mil, General Store s-a vandut cu 80 de mil iar Gas Co cu 120 de mil, nu crezi ca mai este destul pana se ajunge la 30 de miliarde un biz? asa ca nu mai exagera aiurea.

Gabb04 are 120 de mil, dar crezi ca el strica economia serverului? El nu este genu de persoana care (dã banii la prieteni, la dusmani, la rude, la fete, fara nr, fara nr...) imprastie banii pe server.

Si AlexRomanu zi-mi mie un civil de level 2 sau 3 care are 6 milioane, si unul de level 5 care are 20 de milioane. Daca nu cunosti atunci nu te mai baga aiurea in seama si nu mai exagera asa de mult.

Numa' sa exagerati stiti. E regula la voi.

Eu cred ca economia de pe server este destul de buna si nu este necesar wipe. In plus nu voi decideti daca se da sau nu wipe la bani... acest lucru il decid detinatorii serverului.

Un lucru este sigur, wipe la level nu se mai da, niciodata!

Si AlexRomanu zi-mi mie un civil de level 2 sau 3 care are 6 milioane, si unul de level 5 care are 20 de milioane. Daca nu cunosti atunci nu te mai baga aiurea in seama si nu mai exagera asa de mult.

Nick : misterman

Level : 2

Varsta : 15

Suma pe care o deti in acest moment : 2,1mil

Motivul pentru care ai nevoie de bani : mam nevoie de 4mil ca sa imi iau o casa sami fac prietena sotie si sa stea la caasa mea si eu sa muncesc pentru ami aduce bani in casa:((plzz ajutatima

In stilistica exagerarea cu un anumit scop se numeste hiperbola daca nu ma insel ;) Adica am exagerat intentionat... Dar crezi ca nu se gasesc?

Si uite o dovada.. lvl 2 si are 2,1 mil :)

In stilistica exagerarea cu un anumit scop se numeste hiperbola daca nu ma insel ;) Adica am exagerat intentionat... Dar crezi ca nu se gasesc?

Si uite o dovada.. lvl 2 si are 2,1 mil :)

In situatia actuala exagerarea ta duce la minciuna, pentru ca ceea ce afirmi tu nu este adevarat; nu conteaza ca ai facut-o in mod intentionat.

Ti-am cerut, sa-mi zici un civil cu level 2 care are 6 milioane iar tu ai dat ca exemplu pe cineva cu level 2 care are 2 mil, ceea ce este mult mai putin decat 6 milioane nu?

Si te mai contrazic o data : misterman are level 5 si 20 RP... si 2.5 mil. Pe langa faptu ca nu are level 2, si ca in exemplul tau, persoana de level 2 are doar 2 mil acum iti demonstrez ca un jucator oarecare de level 5 nu are 20 de milioane precum zici, are 2.5 milioane in cel mai bun caz.

In situatia actuala exagerarea ta duce la minciuna, pentru ca ceea ce afirmi tu nu este adevarat; nu conteaza ca ai facut-o in mod intentionat.

Ti-am cerut, sa-mi zici un civil cu level 2 care are 6 milioane iar tu ai dat ca exemplu pe cineva cu level 2 care are 2 mil, ceea ce este mult mai putin decat 6 milioane nu?

Si te mai contrazic o data : misterman are level 5 si 20 RP... si 2.5 mil. Pe langa faptu ca nu are level 2, si ca in exemplul tau, persoana de level 2 are doar 2 mil acum iti demonstrez ca un jucator oarecare de level 5 nu are 20 de milioane precum zici, are 2.5 milioane in cel mai bun caz.

Acum... Posibil ceea ce spui este adevarat . Insa ... Gandestete la asta:

Un oarecare de level 5 are 2 mil ... dupa cum zici tu. O casa de level 3 is SF (in care nu stau decat 7-10% dintre oameni) poate ajunge la peste 10 mil .. Adica este imposibil ca un jucator sa aibe o casa ... Nu luam in seama faptul ca nu se vand bineinteles. Eu (si nu numai ... puteti inrteba majoritatea care au intrat cam in aceasi perioada pe acest server ) nu avem destui bani sa ne permitem una.In schimb , acel player de level 5 care are 2 mil , pana la lvl 13 (levelul meu curent) va avea cu mult mai mult , permitandu-si probabil chiar o casa in LS. Deci , playeri vechi sunt in dezavantaj ,de acea, noi (cei vechi) vrem (sau speram) la un wipe la bani / case.

Atat am avut de zis .. in cazul in care vorbesc aiurea , suport consecintele. Insa dupa cate stiu in Constitutia Romaniei (Legea fundamentala a unui stat) scrie asa :

ARTICOLUL 30

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

Si daca ar fi un server cu adevarat role-play s-ar respecta unele lucruri de asemenea din Constitutie :

ARTICOLUL 47

(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

LE: Ca sa nu fac +1 dupa cum zic unii tin sa zic ca NU am nevoie de nici o casa , ci doar contraziceam idea ca economia este foarte buna pe server.

Alex - Nu inteleg care este faza cu casa ? Daca ai casa si banii esti bun ?! Eu na am lvl 11 si am 5 milioane si ma multumesc , am facut banii acestea numa din paydayuri + cativa de la Razvan .. Daca e sa iti ie casa in SF , e o investite proasta .. pentru ca nu se circula la fel ca in LS , si deaceea nu se vand case in LS + daca ai casa inseamna ca esti "bun" sau ceva de gen mare lucru.

Alin.MeasT - Se va baga in v3.4 LV Only , ca unii colegi de ai mei asa speculeaza .

Acum... Posibil ceea ce spui este adevarat . Insa ... Gandestete la asta:

Un oarecare de level 5 are 2 mil ... dupa cum zici tu. O casa de level 3 is SF (in care nu stau decat 7-10% dintre oameni) poate ajunge la peste 10 mil .. Adica este imposibil ca un jucator sa aibe o casa ... Nu luam in seama faptul ca nu se vand bineinteles. Eu (si nu numai ... puteti inrteba majoritatea care au intrat cam in aceasi perioada pe acest server ) nu avem destui bani sa ne permitem una.In schimb , acel player de level 5 care are 2 mil , pana la lvl 13 (levelul meu curent) va avea cu mult mai mult , permitandu-si probabil chiar o casa in LS. Deci , playeri vechi sunt in dezavantaj ,de acea, noi (cei vechi) vrem (sau speram) la un wipe la bani / case.

Atat am avut de zis .. in cazul in care vorbesc aiurea , suport consecintele. Insa dupa cate stiu in Constitutia Romaniei (Legea fundamentala a unui stat) scrie asa :

ARTICOLUL 30

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

Si daca ar fi un server cu adevarat role-play s-ar respecta unele lucruri de asemenea din Constitutie :

ARTICOLUL 47

(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

LE: Ca sa nu fac +1 dupa cum zic unii tin sa zic ca NU am nevoie de nici o casa , ci doar contraziceam idea ca economia este foarte buna pe server.

Daca te dai asa de destept si imi prezinti fragmente din Constitutia Romaniei cred ca inainte de asta ar trebuii sa fi mai atent la cum scrii. ("Gandestete")

ARTICOLUL 30

Eu nu am zis ca ai mintit cand mi l-ai dat ca exemplu acel jucator de level 2 care avea 2 milioane. Nu stau sa verific de unde are acei bani desi sunt convins ca i-a strans din diferite parti, de la diferite persoane.

Eu, dupa cum ai observat m-am legat de aceeasi persoana pe care ai dat-o chiar tu ca exemplu si ti-am demonstrat ca nu ai dreptate si ca sa revin asupra acestui exemplu prezint evolutia acestui jucator; la level 2 avea 2 milioane, in prezent are level 5, 20 rp si 2.5 milioane. Presupunem ca acest jucator a facut in 8 ore (atat iti trebe pentru a ajunge la level 2) 2 milioane, pana la level 5, 20rp, a reusit sa mai stranga doar 500 000$.

De ce nu a facut tot 2 milioane la fiecare 8 ore? Pentru ca economia de pe server este destul de buna inca si pentru ca in realitate lucrurile nu stau asa cum zici tu (6 mil un jucator de level 2, 20 de mil un jucator de level 5), ceea ce sustii tu este fals si ti-am dovedit ca am dreptate.

O casa level 3 in San Fierro poate sa ajunga la o suma enorma, depinde de oferte, de interese, insa nu de fiecare data se intampla asa. Cine reuseste si isi achizitioneaza o casa, in mod cert nu v-a renunta la ea decat daca ii se ofera sansa de a achizitiona alta casa mult mai buna. Lasand la o parte faptu ca renunta sa mai joace sa-mp, ca renunta sa mai joace pe b-zone sau din alte motive care-l determina sa-si vanda / dea propritatile in cazul in care detine.

De ce am insistat sa-ti demonstrez ca te inseli? Pentru ca diverse persoane trec si citesc prin acest topic si daca ele vad ca tu afirmi aceste falsuri, unii pot si unii chiar cred ca tu ai dreptate, cand defapt nu ai.

ARTICOLUL 47

Pe server se traieste chiar foarte bine, fiecare jucator are bani de tigari, are bani de arme, are bani sa-si plateasca chiria, are bani sa-si cumpere mancare, are bani sa-si cumpere o masina.

Singura complicatie apare atunci cand jucatorul doreste sa isi achizitioneze o casa, iar dupa cum vad eu lucrurile daca tu nu detii sau nu-ti permiti sa-ti cumperi o casa insemana ca nu traiesti decent.

Eu vad ca te folosesti de anumite aspecte alte Constitutiei Romane, foarte bune, insa tu nu le-ai inteles deloc, te folosesti de ele pentru a-ti satisface dorintele.

Te contrazici singur, eu nu am afirmat niciodata faptul ca economia de pe server este foarte buna. Am zis ca economia serverului este destul de buna si nu necesita wipe inca. Iar inventezi...

Am inteles , imi cer scuze daca cumva am insistat prea mult.

Acum o singura problema am : Vad ca esti foarte atent in ceea ce privesc greselile altora insa , citez din tine "ar trebuii sa fi mai atent la cum scrii" (trebuii (1 singur i ar fi trebuit) sa fi (sa fii , 2 de i) , nu v-a renunta ("va" in contextul dat se scrie legat))

Daca te dai asa de destept si imi prezinti fragmente din Constitutia Romaniei cred ca inainte de asta ar trebuii sa fi mai atent la cum scrii. ("Gandestete")

in mod cert nu v-a renunta la ea

mai Alex da chiar asa ai ajuns incat sa te uiti unde a scris Alin gresit doamne ce ati m-ai ajuns toata lumea greseste ( A gresii este omeneste ) si nu zice nimeni ca nu stii sa scri doar atat ca ai scris prea mult pe messenger si te-ai obisnuit uite de exemplu eu cand am intrat si eu scriam asa mai ca pe messenger dar uite ca am observat ca multi vorbesc corect limba romana nu ca unii care in loc de ok spun k si de astea.

Alex eu spun sa mai lasi de la tine nu sa te tot contrazici cu altii si Alin are dreptate economia este destul de buna pentru ca nu vad pe nimeni sa se planga ca are prea multe miliaone si ca nu are ce sa faca cu ele.

Poate ai vazut pe alte servere ca o casa se cumpara cu 5 milioane si gata si aici ar trebui sa fie tot asa nu e asa acolo e acolo, aici e aici.

Sper sa incetati aceasta conevrsatie fara rost deoarece am dat cu toti in off chiar mult!

Am inteles , imi cer scuze daca cumva am insistat prea mult.

Acum o singura problema am : Vad ca esti foarte atent in ceea ce privesc greselile altora insa , citez din tine "ar trebuii sa fi mai atent la cum scrii" (trebuii (1 singur i ar fi trebuit) sa fi (sa fii , 2 de i) , nu v-a renunta ("va" in contextul dat se scrie legat))

A trebuii - In contextul meu este corect si cu un singur 'i' si cu 2 de 'i'.

A fi - In contextul folosit de mine este corecta varianta 'a fi'.

Ai dreptate, am scris gresit 'v-a' ... dar compara postul meu cu postul tau si vei vedea diferenta, eu m-am exprimat intr-un mod complex, am tratat tema din toate partile, m-am facut inteles si am scris foarte mult. Intregul meu post contine doar o mica greseala insa motivele scrise de mine mai sus justifica aceasta greseala.

In final, m-ai acuzat de 3 greseli din care doar 1 este adevarata. Se pare ca tot tu ai gresit mai mult.

Eu m-am legat doar de o singura greseala din cadrul postului tau, pentru ca aceea mi s-a parut cea mai grava, dar daca vrei sa analizez tot :

Un oarecare de level 5

Nu are sens. Este de neinteles.

Nu luam in seama faptul ca nu se vand bineinteles.

Nu are sens, era necesara o virgula sau o regandire a propozitiei.

puteti inrteba majoritatea care au intrat cam in aceasi perioada pe acest server

Este de neinteles. La ce majoritate te referi? In care perioada au intrat?

Corect este "aceeasi", cu 2 de "e".

Si daca ar fi un server cu adevarat ...

Imi zici ca am scris gresit 'a fi' insa in aceasta propozitie ai folosit tot varianta cu un singur "i", care este defapt si corecta.

(trebuii (1 singur i ar fi trebuit) sa fi (sa fii , 2 de i) , nu v-a renunta ("va" in contextul dat se scrie legat))

N-are niciun sens. Nu se stie unde incepe si unde se termina paranteza.

O paranteza rotunda nu poate fi inclusa in alta paranteza rotunda. Daca vrei sa incluzi trebuie sa treci la parantea patrata, in cazul tau.

Vad ca esti foarte atent in ceea ce privesc greselile altora insa , citez din tine "ar trebuii sa fi mai atent la cum scrii"

Nu poti sa citezi din mine. Nu exista asaceva.

Poti sa citezi din ceea ce am scris eu.

Deja am inceput puternic cu off-topicul...

crystyanos cand a cumparat Spawn restaurantul pt 520 de mil, acesti bani au venit din mai multe parti... 205 de mil de la Gabb04, 100 de mil de la Spawn, 50 de mil de la Lethal, 5 mil de la Kaiac si 150 de mil de la mine; in felu asta am salvat oarecum economia de pe server de atunci.

Cat despre biz-uri, de ce am scos pana acum biz-urile la licitatie? pentru ca am vrut sa se ajunga la o suma relativ mare si sa salvez economia serverului. Scooter Rent s-a vandut cu 40 de mil, Kart Rent s-a vandut cu 15 mil, General Store s-a vandut cu 80 de mil iar Gas Co cu 120 de mil, nu crezi ca mai este destul pana se ajunge la 30 de miliarde un biz? asa ca nu mai exagera aiurea.

Gabb04 are 120 de mil, dar crezi ca el strica economia serverului? El nu este genu de persoana care (dã banii la prieteni, la dusmani, la rude, la fete, fara nr, fara nr...) imprastie banii pe server.

Eu cred ca economia de pe server este destul de buna si nu este necesar wipe. In plus nu voi decideti daca se da sau nu wipe la bani... acest lucru il decid detinatorii serverului.

Un lucru este sigur, wipe la level nu se mai da, niciodata!

Alin.MaesT imi cer scuze pentru exagerarea facuta dar de unde puteam sti eu ca banii au venit din mai multa parti si eu zic de gabb zero patru ca am vazut stats lui la semnatura si am crezut ca are intradevar atatia bani imi cer inca odata scuze Alin.MaesT nu am sa mai fac greseli din acestea am sa ma informez mai intai si dupa am sa postez sper sa imi accepti scuzele multumesc anticipat

und was kann ich tun? Wenn Ich mag hitler ( si ce sa fak daca imi place hitler ?)

si da ar trebui si la noi la hitmani rezolvata problema aia cand e lag...ca nu putem lua order...uneori..defapt mai tot timpu

O sa postati la downtime ?

O sa mai dati drumu la server weekendul asta ?

O sa primim RP-urile pierdute ... ? Cred ca astia care avem level 20+ ... meritam 5 rp ... pt. fiecare zi cat e serverul offline ca doar suntem activi ...

RazR tot nu inteleg ce ti-am facut toti de pe server de ai inchid rp-u.Eu mereu am intrat pe fun si acum,cand e weekend l-ai inchis.Mi se pare o prostie sa inchizi serverul in weekend.Macar inchide-l in cursul saptamanii cat suntem la scl/liceu/facultate.Tot nu inteleg care e problema ta de ai inchis srv

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.