Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut tuturor! Stiu ca la unii o sa vi se para banala urmatoarea intrebare, dar..asta e. De multe ori am auzit termenul "Hard RP" si nu prea stiu cu ce se mananca. Stiu doar atat, ca scrii mult pe /me si trebuie sa scrii orice actiune care o faci. Daca ati fii buni, mi-ati putea spune si mie cum se joaca si regulile de baza ale acestuia?

Salut tuturor! Stiu ca la unii o sa vi se para banala urmatoarea intrebare, dar..asta e. De multe ori am auzit termenul "Hard RP" si nu prea stiu cu ce se mananca. Stiu doar atat, ca scrii mult pe /me si trebuie sa scrii orice actiune care o faci. Daca ati fii buni, mi-ati putea spune si mie cum se joaca si regulile de baza ale acestuia?

Asa cum ai spus tu, si .. ca o completare.. HARD RP ar insemna.. sa nu mai alergam ca bezmeticii prin oras, sa nu mai mergem pe contra-sens, sa stam la semafoare, sa fim civilizati,sa-si vada fiecare de viata lui,sa muncim cinstit,sa nu cersim,sa nu facem DM aiurea.. etc.

Asa cum ai spus tu, si .. ca o completare.. HARD RP ar insemna.. sa nu mai alergam ca bezmeticii prin oras, sa nu mai mergem pe contra-sens, sa stam la semafoare, sa fim civilizati,sa-si vada fiecare de viata lui,sa muncim cinstit,sa nu cersim,sa nu facem DM aiurea.. etc.

Economia sa fie foarte scazuta, o masina sa coste cam 30.000$ - 40.000$(personala), cand intri pe server sa incepi cu 500$, sa faci bani foarte greu . Ar fi o prostie, nu ar mai fi FUN deloc.

Economia sa fie foarte scazuta, o masina sa coste cam 30.000$ - 40.000$(personala), cand intri pe server sa incepi cu 500$, sa faci bani foarte greu . Ar fi o prostie, nu ar mai fi FUN deloc.

Clar...Le ai si tu cu Hard RP-ul cum le am eu cu pescuitul...

Deci, ca sa-ti raspund la intrebare Bullz, Hard RP inseamna sa imiti in totalitate viata reala (Cel putin cat de mult permite jocul).

De ex.: Runner-ul, in loc sa mai fie omorat, este imobilizat cu /tazer, dupa care este bagat fortat in masina cu /getincar (Sau o comanda de genul, cred ca am uitat-o), dupa care este arestat pentru 6000 sec.(dar, dupa parerea mea, Hard RP-ul nu este distractiv deloc)

Imi poate spune si mie cineva cum pot pune sonorul sau cum ii zice , de la girofar / sirena adica sa il modific la asta din SA sa pun unul din IV si daca stiti dati-mi si o sursa de unde sa pot ..descarcat aceste sunete.

Sa le descarci, nu e greu.Cauti pe Google sau pe Youtube "San Andreas Police Siren Mod"(Sau ceva de genu' si iti alegi).Problema este instalarea.Cel mai probabil o sa primesti un .wav (sau mai multe, depinde), care va trebui sa le bagi in GTA San Andreas - Audio - SFX - Genrl, cu ajutorul SAAT (San Andreas Audio Toolkit - Un program care te ajuta sa editezi sunetele din joc).Acum, problema adevarata este sa gasesti sunetul sirenei in GENRL, si sa-l inlocuiesti pe acela cu cel descarcat.Sper ca ti-am fost de ajutor.Daca da, da-mi un +.

-Nu, in jail nu sunt permise animurile.

-Bindul este un program care aloca unei taste un anume text ales de tine.De ex.: Apas NUM1 si-mi apare "/s Cumpar arme"

-In legatura cu C-Bugul, nu cred ca am voie sa-ti explic...Mai bine cauta pe Youtube...

-Hidden=Ascuns..Dar, la ce te referi?

C-bug este atunci cand te folosesti de tasta c, abuziv atunci cand tragi, iar hidden color este o culoare ce poate fii activata doar de admini ( /carcolor )

am si eu o intrebare , in jail ai voie animuri ? , si ce este Bind , C-Bug , si hidden ? hmm...

Nu, nu ai voie animura,deaorece daca folosesti un anumit anim,te poate scoate din jail daca te impinge cineva din spate. Deci nu ai voie.

Ce diferente sunt intre NG/PD si FBI?

Ar putea cineva sa mi le spuna?

EDIT: Inca o intrebare.

Cum se calculeaza banii pe care ii primesti la payday?

Am vazut unde ca se socoate in dependenta de secundele jucate si lvl...dar cica dupa lvl 21 nu se mai adauga la ...salariu, ci e constant.

3.Ce iti da contul premium?

pd se ocupa mai mult cu amenzile si cu verificarea soselelor

FBI - lucreaza mai mult sub acoperire ( nu poate folosi /ticket)

NG -e armata , aceastia sunt dotati cu Hunter , Hydra ( nu poate da amenzi , /frisk

PD - Se ocupa cu circulatia (amenzi , permis suspendat, verifica nos , hydra , etc.) , cu drogurile (da /frisk excesiv) si pot aresta suspectii cu orice wanted level.

FBI - Se ocupa cu drogurile (nu da frisk asa de mult ca PD) si pot aresta suspectii cu orice wanted level.

NG - Se ocupa cu prinderea suspectilor de wanted 3+ , acestia au in dotare Hydra , Hunter (pentru ataca aerian) si o masina numita Patriot , folosita des in prinderea robberilor.

PD - Se ocupa in general cu circulatia, filtrele, vanzarea de arme la targuri, wanted list 1-6

F.B.I - Filtre, perchezitii la HQ-uri, operatiuni sub acoperire cu ajutorul comenzii /undercover, wanted list 1-6

NG - Wanted list 3-6, in special suspectii mai greu de prins

EDIT: Inca o intrebare.

Cum se calculeaza banii pe care ii primesti la payday?

Am vazut unde ca se socoate in dependenta de secundele jucate si lvl...dar cica dupa lvl 21 nu se mai adauga la ...salariu, ci e constant.

In general, se calculeaza in functie de level, si de timpul jucat in acea ora.Daca stai mai putin de 30 de minute, nu iei payday.Daca stai mai mult de 30 de minute cu 2 minute, iei un payday mic.Daca stai toata ora, iei payday maxim.

La level 21 se calculeaza la fel ca si la level 1 sau level 31, nicio diferenta.

Ce iti da contul premium?

Cu ajutorul contului premium beneficiezi de acestea:

-Payday mai mare.

-Dobanda 0.2 la suta in loc de 0.1

-In caz ca ai 10/8 RP(Dau doar un exemplu), si dai /buylevel, iti raman acele 2 RP-uri in plus.

-La fiecare 5 ore primesti 2 Rob Points in loc de unul

-La fiecare 5 ore primesti 2 Respect Points in loc de unul

-/togwhisper, comanda foarte utila daca esti Hitman.Alti jucatori nu-ti mai pot da /whisper.

PD - Se ocupa in general cu circulatia, filtrele, vanzarea de arme la targuri, wanted list 1-6

F.B.I - Filtre, perchezitii la HQ-uri, operatiuni sub acoperire cu ajutorul comenzii /undercover, wanted list 1-6

NG - Wanted list 3-6, in special suspectii mai greu de prins

In general, se calculeaza in functie de level, si de timpul jucat in acea ora.Daca stai mai putin de 30 de minute, nu iei payday.Daca stai mai mult de 30 de minute cu 2 minute, iei un payday mic.Daca stai toata ora, iei payday maxim.

La level 21 se calculeaza la fel ca si la level 1 sau level 31, nicio diferenta.

Cu ajutorul contului premium beneficiezi de acestea:

-Payday mai mare.

-Dobanda 0.2 la suta in loc de 0.1

-In caz ca ai 10/8 RP(Dau doar un exemplu), si dai /buylevel, iti raman acele 2 RP-uri in plus.

-La fiecare 5 ore primesti 2 Rob Points in loc de unul

-La fiecare 5 ore primesti 2 Respect Points in loc de unul

-/togwhisper, comanda foarte utila daca esti Hitman.Alti jucatori nu-ti mai pot da /whisper.

In plus la cont premium poti lua un job la 2 ore dupa ce ai dat /quitjob .

Poti folosi comanda /tognews pentru a nu mai vedea news-urile/live-urile .

/speedo arata viteza buna sau nu?intreb deoarece de la 8km/h creste la 108 km/h deci /speedo arata viteza buna sau nu?

Nu, n-o arata pe cea buna.Deseori /speedo este infulentat de lag, iar viteza pe care o arata el este diferita de cea reala.

As avea o nelamurire. De exemplu omor un politist primesc wanted 5 si am drept de predare vine al 2 lea Il omor el ca politist imi da si el wanted 5 ? 5+ 5 = 10 Si mie imi va arata wanted 6. Are voie aceiasi infractiune de 2 ori sa mi se dubleze wantedu ? Va dati seama ca se abuzeaza ...

Avem voie sa avem conturi in paralel? Adica, fara nici o legatura. Alt nume alt skin etc... fara transfer sau trimitere de bani... etc. Ca si cum ar fi 2 persoane.

Se poate?

Avem voie sa avem conturi in paralel? Adica, fara nici o legatura. Alt nume alt skin etc... fara transfer sau trimitere de bani... etc. Ca si cum ar fi 2 persoane.

Se poate?

pff..nu prea am inteles la ce te referi dar...

nu ai voie sa faci alt cont daca pe acel cont nu ai banned , si sa joci pe celalalt

se ia ca drept Multiple-Account , deci cred ca nu e voie , si in + de pe 1 pc

cu acelasi ip nu merge sa intri p bzone...;)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.