Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut am si eu o problema cand vreu sa intru pe SAMP imi apare :

SA-MP 0.3.7 Started

Connecting to 89.33.242.97:7777

The servar didn't respond. Retrying...

Aceasta problema o am doar eu restul prietenilor mei se joaca linistiti . Va rog sa ma lamuriti si pe mine ... Multumesc frumos !

Salut am si eu o problema cand vreu sa intru pe SAMP imi apare :

SA-MP 0.3.7 Started

Connecting to 89.33.242.97:7777

The servar didn't respond. Retrying...

Aceasta problema o am doar eu restul prietenilor mei se joaca linistiti . Va rog sa ma lamuriti si pe mine ... Multumesc frumos !

Posibil sa fie de la reteaua ta de internet.

Salut, as dori sa stiu daca este permis VCCam pe serverele RPG ale comunitatii B-Zone. Acest cleo seteaza camera foarte putin mai sus in momentul in care conduci o masina. Puteti cauta pe Google VCCam.cs sau VCCam cleo pentru mai multe detalii. Astept un raspuns, multumesc.

Salut , de ce nu pot lua pokemoni adica intru in ei dar nu mi se pun nu se intampla nimic ?

va rog sa ma ajutati!

Multumesc mult

Trebuie sa mergi la un 24/7 si sa cumperi "Poke Ball-uri" , iar dupa folosesti comanda [/pokemon].Te duci la pokemonul respectiv si arunci grenada fumigena respectiv "Poke-Ball-ul".

@@Kelton, adica daca bag acel mod anti aim, aimerii nu imi pot cauza dmg?

Lasa ca se ocupa tata renko :))

In plus exista si alte modalitati de a crea un "aim" in sensul ca te lasa pe tine la bord si acesta doar micsorand raza de la utilizator la vicima:) si nu cred ca sistemul anti norec o sa depisteze ceva:-?

@@Shanker Nebunul, da' te ocupi bine de tot.. https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/56347atat de bine incat nici sa mai faci dovezi nu trebuie pt ca fac altii si tu executi :-J

Stai asa ca nu inteleg, ce legatura are aia cu mine? Postez de pe tell, digi net mobil = best buy, explica si mie in pasi:))

1.Ori ai gresit persoana, e vara, ai stat mult la soare si/sau esti beat

2.Dansul chiar avea teleport hack :)

Este foarte simplu sa iti faci propriul script in cleo care sa te teleporteze la playerii din stream zone :)

In concluzie respectivul jucator mai mult ca sigur va primii ban, Kelton said "No Cheats Pls" so ...

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.