Jump to content

Another Break Zone Wallpaper

FreeedoM
 Share

Recommended Posts

Este frumoasa dar cam intuneacata,si trebuia pus textul "B-Zone" nu BreakZone..

Felicitari.

Frumos, puteai sa scrii B-Zone.

Foarte frumos, felicitari. Cum spun si ceilalti, era frumos daca scriai " B-Zone ".

"B"-Zone vine de la Break Zone, asa ca nu a gresit cu nimic. Mai bine asa decat sa nu stiti. 80% din cei pe care i-am intrebat de la ce vine "B"-Zone mi-au raspuns Bobo-Zone -__________-

Verdele ala nu prea merge, adica culoarea comunitatii e albastru (din pacate) asa ca era dragut daca o faceai cu albastru si adaugai si "joker"'ul. Plus ca "L" ul acela dintre P si A (PLAY) nu se vede aproape deloc. Prima oara am inteles Let's pay together...

Edited by emptYmdY

"B"-Zone vine de la Break Zone, asa ca nu a gresit cu nimic. Mai bine asa decat sa nu stiti. 80% din cei pe care i-am intrebat de la ce vine "B"-Zone mi-au raspuns Bobo-Zone -__________-

Verdele ala nu prea merge, adica culoarea comunitatii e albastru (din pacate) asa ca era dragut daca o faceai cu albastru si adaugai si "joker"'ul. Plus ca "L" ul acela dintre P si A (PLAY) nu se vede aproape deloc. Prima oara am inteles Let's pay together...

Ai dreptate! [ ai un + ]

Si intre cuvinte puteai sa pui spatiu, sa se inteleaga ceva

Si verdele ala..

Macar de era un verde deschis, nu asa de inchis,

Mai incearca cu un albastru ceva..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.