Jump to content

Ce parere ai despre noul update ?

Robbitssu

Recommended Posts

Mai taceti drq voi astia *bogati* Ce nu va tot convine ma? Voi ati spart 2/3 conturi si v-ati luat savana [ex] , iar altii joaca de 2 ani si n-au bani de intruder. Mai terminati drq cu comentarile astea de 3 lei.

Pe de o parte sunt nemultumit ca in unele cazuri se rezolva totul cu euro... ce kkt frate...

Alt post pentru +1 , controleaza-ti limbajul inainte sa postezi pe aici.

Daca ar vedea RazR .....ar face infarct :-J

ON: Foarte nasol!

Iti dau mare dreptate ;)

Pentru cei care au bani ( ma refer la multi bani ) e foarte bine , pentru restu este putin cam nasol :(

Ce-mi place ca va dati voi toti cu parerea despre ce ar crede/face RazR si 3/4 dintre voi nu l-ati cunoscut macar.

RazR inca e RPG-Team si nu cred eu ca Gabb a facut update'ul asta de capul lui, fara a se consulta cu altcineva din staff/RazR in prealabil.

Update'ul este bagat de o zi si voi deja spuneti ca e naspa. Macar asteptati si voi cateva saptamani pana sa va pronuntati.

@Macar acum e mai realistic, daca tot vorbeati de realitate, iti poti cumpara o masina dupa o luna de munca asa ca nu e chiar facut la cacealma.

Ascultama nu ai dreptate, tot ce spui spui doar ca sa fi si tu luat in ochi buni de alti... intelegi? Adevarul e ca la un asemenea update trebuia si un Wipe , frate mai demult eram ca toti alti ma doare in **** ... aveam bani de imi venea rau... acum doar daca intru.. abia fac 10k frate.. e imposibil ca dintr-un job .. sa faci 60miliaone sau 1mil frate.. ce plm stai la ferma 7 zile sa faci 500k ? gandestete putin ..e imposibil sa faci bani. Si se mai plange lumea ca de ce se dau atatea tzepe si furturi , pai frate Samp e vis-a-vis de realitate deja... in realitate daca stai sa muncesti mori de foame.. asa si in joc , mai bine dai o tzeapa sau ceva.. asa gandesc uni intelegi? SI ACUM SA NU VA AUD TU RIDDER CUM ERAI? am dat si eu poate 1 tzeapa 2 recunosc.. dar va spun eu toti aia care au bani pe bz nu au facut legal... e imposibil o tzeapa ceva euro acolo tot au facut !

Iar euro nu am bagat niciodata in jocuri + banu mi la scos un baiat sa stiti si voi !

Daca sar da wipe ar fi 2 benefici enorme ...PLAYERI 500/500 si sar munci frate adevarat.. nu cum se face acum 100 sta si 1 lucreaza si de ala 1 toti isi bat joc..

Pai ori e RPG ori e RolePlay. Facem transformari? :)). Daca da, alegeti una dintre ele, nu combinatia.

Macar stii ce inseamna RPG? RolePlayGaming

Sunt profund dezamagit de acesta.Ganditi-va si voi ce dezastru e, fiecare incepator e cocos ca are un Faggio sau un Moonbeam, se baga in tine cu prima ocazie doar ca sa-ti arate ca are masina.De altfel, ganditi-va si voi cum se simt cei care aveau masini in valoare de 2 miliarde, acum ca masina lor e sub un miliard...

Asemenea update ar fi trebuit sa apara doar dupa un wipe total, pentru a nu fi nicio persoana dezavantajata de acesta.

O mare porcarie, cea mai buna solutie ar fi un WIPE total, cum a mai spus cineva de mai sus.

Se pare ca am depus efort degeaba pt. banii care ii am, sau ma rog ..care ii aveam!

Multi se vor lasa, garantez asta deoarece ai muncit 1 an + sa detii o masina la un pret medium iar acum vii cu 80m si tiai luat cine stie ce masina ... Personal cred ca e o mare greseala.

Edit: Ati vazut ce trafic este acum?! Uitativa la toti newbie care tot intra in tine, mai ales la spray'uri! DB Total!

nu`i asa ? muriti de oftica ca astia care au bagat euro/bani reali in joc pentru miliardele alea au ramas cu deshtu`n gura ;) bine a facut gabb.

acu sa muriti de ciuda ca cei care au feltzer si savanna castiga mai mult cu 60% la dealership decat tzepe voastre de zi cu zi care au fost.

muriti de ciuda ca nu mai sunteti zmeii serverului, bogatanii vietii :-J

muriti oleak de oftica ca ati ajuns la sapa de lemn si crapati ca ati bagat bani reali in joc. nici macar nu stiti ce`i aia munca. ati fost vreodata la garbage ? stateati toata ziua ca saracii la CNN si cand prindeati un fraier in loc sa vindeti masina cu 60, o dadeati cu 80, ca na... hai sa prindem prostu.

ce ? va e ciuda ca astia care au muncit juma de an pentru un 80 de M si`au luat ceva smeker ?

asta se cheama EGALITATE, si Gabb le`a cam dat peste nas astora cu infernusuri,bullet`uri,s.a.m.d.

v`ati cam taiat avansu din figuri, nu mai sunteti ca tziriac pe samp nu ? si asta v`a ranit in orgoliu ?

e o vorba : taci si inghite. daca nu, eject de pe server :))

nu vedeti ca revoltatii de pe server sunt astia care aveau bani multi ? aici se vede oftica.

bine a zis hooliganu mai sus :)

Nu mi se prea pare bun noul update,deoarece nu este corect fata de plaiery vechi care sau chinui ani de zile sasi stranga bani de o masina.Cel mai bine ar fi daca sar scoate dealer ship-ul

Cipriane nu este corect upgradeul asta.Multi jucatori dupa sv asta sau chinuit sa-si stranga bani de o masina si sa caute una.Nu mai este al fel de misto sv ca acum 2 ani cand m-am apucat de el deoarece au aparut multe schimbari.Cel mai bine ar fi fara dealer ship

nu`i asa ? muriti de oftica ca astia care au bagat euro/bani reali in joc pentru miliardele alea au ramas cu deshtu`n gura ;) bine a facut gabb.

acu sa muriti de ciuda ca cei care au feltzer si savanna castiga mai mult cu 60% la dealership decat tzepe voastre de zi cu zi care au fost.

muriti de ciuda ca nu mai sunteti zmeii serverului, bogatanii vietii :-J

muriti oleak de oftica ca ati ajuns la sapa de lemn si crapati ca ati bagat bani reali in joc. nici macar nu stiti ce`i aia munca. ati fost vreodata la garbage ? stateati toata ziua ca saracii la CNN si cand prindeati un fraier in loc sa vindeti masina cu 60, o dadeati cu 80, ca na... hai sa prindem prostu.

ce ? va e ciuda ca astia care au muncit juma de an pentru un 80 de M si`au luat ceva smeker ?

asta se cheama EGALITATE, si Gabb le`a cam dat peste nas astora cu infernusuri,bullet`uri,s.a.m.d.

v`ati cam taiat avansu din figuri, nu mai sunteti ca tziriac pe samp nu ? si asta v`a ranit in orgoliu ?

e o vorba : taci si inghite. daca nu, eject de pe server :))

nu vedeti ca revoltatii de pe server sunt astia care aveau bani multi ? aici se vede oftica.

bine a zis hooliganu mai sus :)

Ba tu te vezi ca esti dobitoc? Bine au zis multi posteiz doar sa fie postu facut !

In primu rand nu vorbi la plural cand spui ca au bagat euro in samp , nu toata lumea baga euro.. si ca sa faci bani trebe sa te duca capu , daca tu esti nab , si nu poti de cat sa faci afaceri cu intruder e problema noastra? Frate in viata pierzi si castigi .. dar nu veni cu faze dastea ''stateati toata ziua ca saracii la CNN si cand prindeati un fraier in loc sa vindeti masina cu 60, o dadeati cu 80, ca na... hai sa prindem prostu. '' ca tie daca ti-ar da unu 5milioane iai fi sluga toata viata .. aia care ia o masina cu 60 si o da cu 80 is barosani... intelegi? tu daca nu poti trebe sa jignesti pe altu? Ba cand va aud.. cand aveam eu bani aceleasi vorbe primeam de la toti euro + tzepe , bai ba frate da am dat 1-2 tzepe ca oricine a dat.. dar nu euro ... si sa iei un biz cu 400 sa il dai cu 600 e tzeapa?

Asa ca degeaba te dai tu bine pe langa Gabb cu faze dastea , ca in gandu tau nu e ceea ce spui aici.. aici e doar asa de imagine ! :-J

A zis bine azi un membru hitman...nu dau numele.Sv asta o sa se duca de rapa daca se baga si case la fel ca masinile.Nu o sa mai ai dece juca...multi plaiery vechi o sa plece dupa sv din cauza asta...dar daca se mai baga si case o sa se lase aproape toti care au bunuri personale cumaprate cu munca si nu asa cum se cumapra acuma....ce sa zic au bagat si eu dealer ship...sau luat dupa alte sv care nici 1 luna nu au stat deschise

Este si bine, este si rau.

Intr-un fel.. sunt unii care au stat ~1 an sa munceasca din greu pentru un amarat de Intruder la 60.000.000, iar acu' vine un harcea barcea si joaca 5 zile, face 8m si are si el masina personala. Cum s-a mai zis si mai sus, economia e varza la momentul actual... multi care au dat bani pentru bani in joc, au strans sa isi ia un banshee / turismo / infernus, au dat 2 - 3 miliarde, si acu' e si normal, sa moara de ciuda...

In alt fel, parca e mai bine ca toti avem cate ceva... si e foarte buna ideea sa ai si o masina / scuter / dubita / barca.

Era si mai frumos daca puteai sa le parchezi pe toate la casa, dar tinand cont ca serveru' suporta 2.000 de masini, acu' sunt in jur de 2.400 de masini, si ca sa evite lagu', Gabb s-a gandit bine. Si tot odata, nu se mai pot da tepele alea de pe vremuri, v-om trai si v-om vedea.

Cum am mai zis upgrade doar pentru euro in realitate ... cum majoritatea aveau peste 1 miliard... si cu ocazia asta sau bagat infernus la 975milioane doar... cum dq sa nu isi bage toti Premium account 8 euro.. 8 euro x 40 playeri = 320 euro... maine poimaine toti vor fi cu infernus ce rost mai are acest joc? nu mai are farmec.. sa vezi toti cu aceleasi masini....

Iti dau mare dreptate ;)

Pentru cei care au bani ( ma refer la multi bani ) e foarte bine , pentru restu este putin cam nasol :(

Toti am inceput de jos prietene.

ON: Eu zic ca UPGRADUL e 50-50.Intr-un fel e bine dar in altu` e rau.

Cum am mai zis upgrade doar pentru euro in realitate ... cum majoritatea aveau peste 1 miliard... si cu ocazia asta sau bagat infernus la 975milioane doar... cum dq sa nu isi bage toti Premium account 8 euro.. 8 euro x 40 playeri = 320 euro... maine poimaine toti vor fi cu infernus ce rost mai are acest joc? nu mai are farmec.. sa vezi toti cu aceleasi masini....

Hahaha, tot haios ai ramas. Daca aveai bulletu si banii aia care-i ai avut, avea rost jocu', acu' esti un parlit pe server, normal ca nu mai are rost.

Ba tu te vezi ca esti dobitoc? Bine au zis multi posteiz doar sa fie postu facut !

In primu rand nu vorbi la plural cand spui ca au bagat euro in samp , nu toata lumea baga euro.. si ca sa faci bani trebe sa te duca capu , daca tu esti nab , si nu poti de cat sa faci afaceri cu intruder e problema noastra? Frate in viata pierzi si castigi .. dar nu veni cu faze dastea ''stateati toata ziua ca saracii la CNN si cand prindeati un fraier in loc sa vindeti masina cu 60, o dadeati cu 80, ca na... hai sa prindem prostu. '' ca tie daca ti-ar da unu 5milioane iai fi sluga toata viata .. aia care ia o masina cu 60 si o da cu 80 is barosani... intelegi? tu daca nu poti trebe sa jignesti pe altu? Ba cand va aud.. cand aveam eu bani aceleasi vorbe primeam de la toti euro + tzepe , bai ba frate da am dat 1-2 tzepe ca oricine a dat.. dar nu euro ... si sa iei un biz cu 400 sa il dai cu 600 e tzeapa?

Asa ca degeaba te dai tu bine pe langa Gabb cu faze dastea , ca in gandu tau nu e ceea ce spui aici.. aici e doar asa de imagine ! :-J

Marele senzatie, taci ba din gura ca te cunosc de cand aveai server de samp, ai bagat la bani in samp vai de viata mea, eu te cunosc si nu mai zi ca esti sau ai fost smecher, eu tot ce vad in poza ta e doar un copil cu capu plin de gel si slabanog, in nici 1 caz boss-ul ce te dadeai in samp + ca ti-am zis stiu sigur cati bani ai bagat tu in samp de cand jucai pe serverele alea mici de 10-20 de playeri ! Si un cunoscut deal meu l-ai cautat pe mess sa ii ceri euro pe bani in samp ( si omu te refuzase ), nu te mai da rotund, uite ce chestie mi-am adus aminte de tine crysty.u.craiova uite-l ca de la miliard la intruder e si nu mai e asa bazat ... nu se mai ridica... Tu sa ai intruder acum 1 an iti dau sa faci afaceri si nu treci de savana !

Acest update este total aiurea,altii stau 2 ani sa isi ia masina buna si vin acum la 10m pac masina personala,de ce?B-zone era cel mai bun server din Romania dar cu acest update parca s-a dus de tot.

ON:Foarte prost acest update.

Hahaha, tot haios ai ramas. Daca aveai bulletu si banii aia care-i ai avut, avea rost jocu', acu' esti un parlit pe server, normal ca nu mai are rost.

Ba asa parlit cum sunt eu... cum ma faci tu adica.. eu pot sa fac totu napoi cand vreau.. ca doar tot eu am facut si data trecuta , daca vrei sa sti si cand aveam bani vroiam sa se dea wipe.. toti comentati ba ... dar in viata ta nu o sa ai tu .. ce am avut eu pe b-zone numa eu stiu cum iam facut .. si nu cu euro sau tzepe , am dat 1-2 tzepe si m-am invatat minte.. eu daca dadeam un /ad ba... ''invat afaceri pentru 2 mil'' facem 10mil .... dintr-un ad.. tu ce facei ? pl pierdeai 4k ... asa ca lasativa frate.. asa e si in realitate toti astia care nu au bani sau au dar mai putin , ii critica pe aia de sus.. aia hoti , prosti .. pai ba inainte sa il faci prost pe unu uitate la tine si vezi apoi care e prostu !

Eu am facut o referire la faptul ca nu a fost corect ceea ce s-a facut, si cand zic ca nu a fost corect ma refer la faptul ca doar cativa playeri (majoritatea adimini) au stiut de updateul asta si au profitat la maxim. Pai asa e corect ? Sa spui la 10 playeri care sa iasa in castig si restul sa piarda. Acest update trebuia facut in asa fel incat sa fie bine pentru toti , chiar daca aveai sau nu masina , chiar daca aveai sau nu bani.

Marele senzatie, taci ba din gura ca te cunosc de cand aveai server de samp, ai bagat la bani in samp vai de viata mea, eu te cunosc si nu mai zi ca esti sau ai fost smecher, eu tot ce vad in poza ta e doar un copil cu capu plin de gel si slabanog, in nici 1 caz boss-ul ce te dadeai in samp + ca ti-am zis stiu sigur cati bani ai bagat tu in samp de cand jucai pe serverele alea mici de 10-20 de playeri ! Si un cunoscut deal meu l-ai cautat pe mess sa ii ceri euro pe bani in samp ( si omu te refuzase ), nu te mai da rotund, uite ce chestie mi-am adus aminte de tine crysty.u.craiova uite-l ca de la miliard la intruder e si nu mai e asa bazat ... nu se mai ridica... Tu sa ai intruder acum 1 an iti dau sa faci afaceri si nu treci de savana !

La tot ce ai spus tu... macar mie nu mie rusine sa imi imi pun poza cu mine la avatar cum va este la majoritatea dintre voi .

A-l doilea lucru eu server de samp? inseamna ca esti nab.. nam avut in viata mea si nici nu o sa am pentru ca nu bag bani in jocuri.. daca o faceam aveam acum iara sute de milioane=))) si eu ma rugam de prieteni tai? ba asa sa iti ajute dumenzeu precum minti aici.. toti care ma cunosc stiu prea bine.. ca nu bag bani in jocuri intreabal si pe Xtype admin din oradea... sau fost admin.. + banu mi la scos un player ... nu am platit nici 1 dolar deoarece nu merita jocurile bani.. vai de viata ta..

+ poti verifica nici cont pe b-zone clienti nu am daca e pana acolo... sau adumi tu aici pe acel baiat de care m-am rugat eu.. mai bine taci in plm cand va aud ... :-J chiar si Gabb sia dat seama cum faceam bani.. doar din afaceri cand lam ajutat sa vanda Gas Co .. il poti intreba avea oferte 1,4mld,1.5mld in 15 minute i lam vandut cu 1,8.. intreabal si mia dat si mie 40 milioane asa ca taci mai bine !

Si acum multi dintre voi sunteti smardoi... comentati dar cand ma vedeati pe strada acum 1-2 luni wow ridder salut boss ce faci? imi dai si mie 1mil 2 te rog din inima? fac orice... zi ca nu e asa... ba uitati de unde ati plecat.. si daca o luam asa eu cred ca am dat ce-i mai multi bani la prieteni si la civili... si tot eu eram fraier.. pai de ce nu ati cerut ma la alti? Iam dat odata lui TonyJaa 100milioane eu il consideram prieten bun , ca a doua zi sa aud pe skype ''Sa moara #cenzurat# ridder si chesti dastea? Ba sunteti niste jegosi multi si o spun pe propria raspundere... dar intre 4 pereti toata lumea e smechera...

Si hai ma ia pune tu o poza cu tine la avatar sa te vad , daca spui de mine !

Sincer..preferam sa fiu sarac..cu 10-15 mils..decat sa am masina...(toti au masini. acum..si parca nu mai are farmecul acela adevarat B-Zone.... )

@Ridder..ce iti mai place sa vanezi posturi...faci free-chat..aiurea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.