Jump to content

Propunere imprumut bank

Andy7zZu

Recommended Posts

Salut , sunt Spanko , si am o mica propunere.Propun ca playeri sa pot face imprumuturi la bank,dar nu toti playeri doar de dragul de a avea bani , doar cei care au in bank peste 5 mils iar cel mai mare imprumut sa fie ce cel mult 10 mils , iar pentru a recupera banii imprumutati , la fiecare payday sa fie luata o anumita suma de bani din bank sau din banii care ii primim la payday.

Sper ca este o propunere buna ,astept pareri.

S-ar face un abuz incrdedibil..toata lumea si-ar face conturi noi ar baga 5 milioane si ar scoate 15,apoi alt cont si tot asa..

E o idee cam proasta.

S-ar face un abuz incrdedibil..toata lumea si-ar face conturi noi ar baga 5 milioane si ar scoate 15,apoi alt cont si tot asa..

E o idee cam proasta.

Mi-ai luat vorba din gura.

Contra.

E o idee cam proasta.

...dar nu toti playeri doar de dragul de a avea bani , doar cei care au in bank peste 5 mils

Si minim level 10..

Era doar o propunere , dar sa fie niste restrictii , minim level 15 , pana nu achiti imprumutul sa nu mai poti face altul etc.

Eu am zis ca e o idee buna , si in continuare cred ca este doar ca ar trebuie sa fie anumite restrictii

Idea buna , Pro

Dar sa se faca inprumut , Dar sa aibe casa / masina , incaz ca nu ii va returna sa ii se ia casa , si inprumutu se face cam cat costa casa / masina , sau ambele

Nu e o idee prea buna... dupa cele spuse mai sus ... v-as lamuri eu:

Abuzul -> da daca ar fi cateva restrictii ar fi frumos, nu? Restrictii : minim lvl 20, minim 5 milioane in banca, suma maxima de imprumutat 10 milioane si sa nu se poata transfera banii :| ... ( acestea sunt restrictiile enumerate de voi ) ...

Bun ... acum la primele 2 restrictii nu e mult de comentat, la cea de a 3-a... dupa ce imprumuti 10 milioane de la banca trebuie sa ii returnezi intr-un timp... iar cum s-a mai spus "ca ar trebui luata o suma din payday" etc... Pai daca s-ar lua o suma din payday... chiar toata... s-ar inapoia banii foarte greu. Exemplu: Un jucator care are lvl 20+ si premium account, care primeste 40k + la payday ...ar trebui sa treaca 250 de paydayuri in cazul in care i-ar lua TOATA suma primita la PayDay...

Ipotecarea bunurilor -> La fel... apoi cu bunurile ce se intampla? Sa fie scoase de pe server sau cum? In cazul asta economia ar fi chiar la pamant, nu ai putea scoate nici 1 $ in + ...

Ganditi-va care sunt si urmarile inainte sa postati... ma rog asta este parerea mea ...

@Daca am jignit pe cineva... sau am gresit ca am incercat sa va explic... imi pare rau.

Peace :)>-

Nu stiu, nu sunt nici PRO nici CONTRA. S-ar putea face, dar sa se poate face imprumuti de la level 20 sau 25 in sus, pentru ca multi si-ar face alte conturi..

Eu propun ca imprumutl sa fie facut cu o garantie casa/masina si daca numai achiti imprumutul sa iti fie luate!

Sa-ti fure casa cu intretinerea. =))

#Aiurea faza, s-ar face niste abuzuri si niste tepe... Cum s-a zis mai sus, faci un cont level 10-15, imprumuti 10m, ii transferi pe altu' si aia e...

Sa-ti fure casa cu intretinerea. =))

#Aiurea faza, s-ar face niste abuzuri si niste tepe... Cum s-a zis mai sus, faci un cont level 10-15, imprumuti 10m, ii transferi pe altu' si aia e...

Pei nauzi ma ca garantezi cu bunu daca numai platesti iti ia casa cu intretinerea

Pei nauzi ma ca garantezi cu bunu daca numai platesti iti ia casa cu intretinerea

Asa da, dar oricum o sa gaseasca afaceristii astia ceva sa faca bani si de-aici ca asa e generatia de azi, inaintasii. =)) Sa speram ca ii prind caralii.

Asa da, dar oricum o sa gaseasca afaceristii astia ceva sa faca bani si de-aici ca asa e generatia de azi, inaintasii. =)) Sa speram ca ii prind caralii.

mai bine ne imprumutam de la camatari.

cea mai mare tampenie .. auzi .. imprumut in banca :))

vad ca au cuprins ceilalti de mai sus ideile prin aceasta propunere. hai sa ne facem toti conturi de lvl 1 si sa ne imbogatim :)) , nu?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.