Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone TV]The Real Life Project

DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Real Life Project

Gen: "Prezentare"

Durata: 1:30

Data lansarii: 11 Feb. 2012

Scurta prezentare: Un test facut cu camera.

Link catre clip :

Mai intai vreau sa multumesc jucatorului $mitza$ (actorul) si jucatorului Joe. pentru ajutorul dat la filmarile din realitate.

Ca sa nu existe diferite probleme,acest clip NU VA PARTICIPA LA COTM find doar un test inofensiv,pe care eu,am dorit sa-l fac.

In acest scurt video ve-ti intalni diferite greseli,fail-uri ale editing-ului,asta pentru ca am inceput filmarile si in viata reala,si e mult mai greu fata de joc.

Videoclipul acesta,contine IP-ul serverului,este facut pe unul dintre serverele B-Zone,dar nu in totalitate.

Tot ce am vrut sa fac,este sa vad,cum se vad "cunostintele mele" si in viata reala nu doar in joc.

Nu au fost cum ma asteptam,dar pentru primul meu clip,in viata reala,sper ca e destul de bine.

Inca odata va multumesc si sper sa nu va suparati ca videoclipul nu este facut in totalitate pe SA:MP.

Ideea e dementiala, imi place acea combinatie cu portalu', pasul realitate si gaming. Cei drept cam asa suntem si noi cand suntem in fata PC-ului conectati rau de tot. Faina ideea, locul unde ai filmat in realitate e bun insa in game puteai continua filmarea in Groove undeva. In legatura cu "descurcatu si experienta" ai mai multa experienta decat multi altii, chiar daca filmarile sunt facute in SA:MP si nu in Real Life, e un inceput. un singur lucru nu-mi place, mesaju de final "Feel the B-zone in your Life" e mai mult o trimitere la ceva de genu : stai toata ziua si joaca SA:MP si nu mi se pare corect, adica totusi poate ca unii nu ajung sa se plictiseasca de jocuri, gaming, atat multiplayer care nou romanilor ne place ca putem injura in voie, eu unul m-am cam saturat de PC. Te-ai descurcat bine. Mult succes in continuare

Ideea e dementiala, imi place acea combinatie cu portalu', pasul realitate si gaming. Cei drept cam asa suntem si noi cand suntem in fata PC-ului conectati rau de tot. Faina ideea, locul unde ai filmat in realitate e bun insa in game puteai continua filmarea in Groove undeva. In legatura cu "descurcatu si experienta" ai mai multa experienta decat multi altii, chiar daca filmarile sunt facute in SA:MP si nu in Real Life, e un inceput. un singur lucru nu-mi place, mesaju de final "Feel the B-zone in your Life" e mai mult o trimitere la ceva de genu : stai toata ziua si joaca SA:MP si nu mi se pare corect, adica totusi poate ca unii nu ajung sa se plictiseasca de jocuri, gaming, atat multiplayer care nou romanilor ne place ca putem injura in voie, eu unul m-am cam saturat de PC. Te-ai descurcat bine. Mult succes in continuare

Deci tu ai facut analiza la videoclip mai ceva ca la analiza unui text la limba romana. Mai baiete..MA SPERII :)) Aia de la antena3 au un loc pastrat special pentru tine :)) Langa Gadea si gasca. Desteptu' lu' tata :*

Anyway...Filmul este foarte reusit. E bine ca ai folosit portalul din jocul PORTAL. Mi-ar fi placut atunci cand ai filmat in viata reala sa fi folosit mai multe personaje de pe b-zone , nume importante, fondatori, soapte care spun numele acestora etc. In viata reala trebuiau mai multe obiecte din SA-MP, zic eu, chiar daca e foarte greu de editat. Felicitari si astept cat mai multe filme de genul.

Edited by DooMasteR

Foarte bine realizat filmul, sincer, acele failuri de care ziceai tu, nu le pot face prea multe persoane de pe aceasta comunitate, asa ca nu iti face griji pentru ca nu se va supara nimeni. By the way, foarte frumos efectul acela cand intra $mitza$ in lumea San Andreas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.