Jump to content

«Persoane de încredere - cei căruia i-ați încredințat ceva»

RounD

Recommended Posts

Pe Carlos_Smit lam cunoscut pe skype , pe atunci era lider Cuneo , ne-am inteles atat de bine incat ma lasa si pe contu lui sa intru el avand lider pe cont . Pot sa spun ca era singura persoana de pe server care avea incredere in mine :)) si eu in el.

Daţi-mi mie toti , sunt de mare incredere..

Eu nu am incredere in nimeni, plin de distrusi care ii dai ceva imprumut si peste 10 minute /turn off :-J

211138_199758733399156_428908_n.jpg

Amuzantule :)).

Crysty.u.Craiova. L-am cunoscut dintr-o prostie, cumparandu-mi un Virgo, si de atunci... Mi-a dat parola de la cont, la fel si eu, case, bani, masini nu mai zic. Imi este ca un frate, chiar daca ne-am certat de 2 ori pe parcursul unui an. Putini oameni ca el, putini.

Mafyoto si marisca , mai ales Mafyoto , ma imprumuta cand aveam nevoie , si eu pe el , m-a ajutat cu bani sa imi iau prima masina si cand iam refacut iam dat inapoi . Si marisca m-a imprumutat foarte mult.

Dar eu m-am lasat de samp... si cand am revenit ei deja erau lasati cu vreo 3 zil in urma , as vrea sa ii reintalnesc :((

d1abol1c, gabi_burdujeni, NuTline, dreamcool, waNNa.Fly,WolfMan93, Shikamaru, c0smiNNN, CeRaSeLa, [F4L]Bestial,LoLLiPoP, Razvan14, Ciccio, Freddy.Cioby, Sean,Jay, eFFFaCer, dom, sir.andewy,NutLine, SeNSeY.ReY(RIP) . Sunt in ordine aleatorie . Nu va pot compara ! ( Cu unii, mai ales cei din RL( d1abol1c, waNNa.fly,c0miNNN, WolfMan93, gabi_burdujeni, shikamaru,eFFFacer, dom, Sir.Andrew., SeNSeY.Rey m-am imprumutat, ne-am ajutat, ne-am distrat) + Alti din joc, Freddy. Sean, Jay, care-i cunosc de cand eram newbie toti, si ne-am ajutat mereu. Si Razvan14, un lider de exceptie, LoLLiPoP, o legenda, si Ciccio, care ma ajutat mereu cu sfaturi, [F4L]Bestial, un prieten bun, si un sublider glumet. Si sa nu o uitam pe CeRaSeLa, prima mea nevasta in game:)), Cioby. Care m-a ajutat sa cresc cu banii :X. .

Nutline , waNNa.Fly , icseM , Sir.andrew , DOM , c0smiNNN , d1abol1c ,Shikamaru , gabi_burdujeni , SeNSeY.ReY(RIP) ,Wolfman93 , alexbz , yonutz01 , taryd0n , calderon , explode . Le-as incredinta orice :X Mai ales celor cu care ma vad seara de seara in fata blocului :*

Gang_Mihai si Nicu_Apetrei, cei mai buni prieteni ai mei. Lui Gang_Mihai i-am incredintat contul meu de pe RPG si desi imi stie parola si in prezent, nu a izbutit sa imi fure ceva de pe el. A dat dovada de foarte bun prieten si l-as ajuta oricand ar avea nevoie (acelasi lucru se aplica si la Nicu)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.