JustAzeryx Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Titlul clipului: Stunts Gen: Stunts Durata: 1:40 Data lansarii: 28-Aug-12 Scurta prezentare: O sa vedeti in film Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=PlmyYdbJMC8&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Foarte frumos . Felicitari chiar nu pot sa fac cateva chestii de acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mathiew Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Felicitari Chiar imi place si am sa incerc si eu sa fac cateva Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaZz Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Felicitari pentru efort, dar jumatate din stunturi sunt jalnice...cealalta jumatate nu sunt jalnice, dar sunt usoare oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Va Multumesc SpaZz am incercat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 În primul rând, n-am auzit fundalul sonor. Într-un film de genul acesta, fundalul sonor valoreaza cât jumătate din film. Dacă fundalul sonor nu e bun la un film de genul acesta, poți să-ți iei adio de la niște laude. Deci jumătate din film nu e bun. Apoi, ar fi fost rezonabil dacă ai fi avut același skin pe toată perioada filmărilor, deoarece cum ai făcut tu nu este estetic. Cascadoriile au fost destul de ușoare, ca să nu zic jalnice. Ultima cascadorie, cea cu Infernus a fost mai interesantă, dar în rest ... nu mi-au plăcut aproape deloc. Adică, stunt-urile pe care le-ai pus tu în acest film sunt de bază. Dacă nu știi să le faci, ia-ți adio de la filme de genul acesta. Ce să zic, măcar ai încercat. Să speram că data viitoare va fi mai bine. Îți urez succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 În primul rând, n-am auzit fundalul sonor. Într-un film de genul acesta, fundalul sonor valoreaza cât jumătate din film. Dacă fundalul sonor nu e bun la un film de genul acesta, poți să-ți iei adio de la niște laude. Deci jumătate din film nu e bun. Apoi, ar fi fost rezonabil dacă ai fi avut același skin pe toată perioada filmărilor, deoarece cum ai făcut tu nu este estetic. Cascadoriile au fost destul de ușoare, ca să nu zic jalnice. Ultima cascadorie, cea cu Infernus a fost mai interesantă, dar în rest ... nu mi-au plăcut aproape deloc. Adică, stunt-urile pe care le-ai pus tu în acest film sunt de bază. Dacă nu știi să le faci, ia-ți adio de la filme de genul acesta. Ce să zic, măcar ai încercat. Să speram că data viitoare va fi mai bine. Îți urez succes! 1) Momentan nu stiu sa pun un audio da pe parcurs iti promit ca vei auzi unul 2) Voi invata cele mai grele stunt-uri ca sa te multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeeeDyzOr Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Ti-a iesit bine pentru inceput , dar mai ai mult de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Doar cateva sunt stunturi restul jalnice,muzica nimic,efecte nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Este primul meu videoclip O sa invat pe parcurs multe lucruri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Nu e cine stie ce. Stunturile nu au un nivel ridicat de dificultate dar totusi te felicit pentru munca depusa si succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Imi place, mai ales ca ai facut reclama si la movie.b-zone.ro Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dskk Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Stunturi simple, dar felicitari pentru munca depusa ! Si apropo, smecher stuntu cu infernus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 Multumesc tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCubeRulz Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 frumos dar fai filmele HD deoarece nu prea se intelegi mai nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niels44 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 bravo frumos felicitari pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Stunturile nu-s cine stie ce dar oricum ai muncit , felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Sunt super faine, contacteaza-ma in game sa ma arati si mi-e locurile Nick- Pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Felicitari! Dar totusi stunt-urile sunt usore ... cred ca aproape toti stim sa le facem.Sper sa vi cu altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Multumesc Frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Foarte tare si mie imi place ai de la mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Razzor Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Felicitari, niste stunt-uri uimitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 Multumesc ! Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts