Jump to content

Edit 3 - WUB

HeadgeaRR
 Share

Recommended Posts

E bun... e sincronizat binisor, dar ultimele secunde, ala pana in BOOM, n-ai facut nimic... Se termina aiurea...

Nu stiu de ce rana lui nu a iesit rendatu la final era un noise cu un animate dar ... tu taci si da + ca stiu ca esti fan

Tocmai am mancat 2 shawarme si parca imi vin inapoi, si nu din cauza ca e urat filmul, nici decum ci din cauza ca e cam ametitor :))

Bine ma , tu furi din banii comunitatii sa iti iei shawarme dar asta e alta poveste

Multumesc tuturor in rest pt pareri

Sincer sa fiu nu-mi place chiar de loc. Doar 10 secunde pe bune ?

# Daca era mai mult in jur de 50sec 1minut mai ziceai .. :)

22218435.jpg

1 minut ? 50 sec?

PFOAI DE CAPU MEU

Asta ia minim 20 de min sa fac si tu vrei 50 de secunde sau 1 minut, apuca-te tu si zi daca e usor pana atunci bye :-H

ma nu stiu de ce dar dupa ce a facut skyly clipul cu diverse stunturi,drifturi cu aceste edituri si a fost promovat acel clip toata lumea il copiati,eu iti felicit munca depusa dar un sfat nu mai copiati

sincer imi vine acru de la aceleasi edituri,aceleasi drifturi,aceeasi masina :))

ma nu stiu de ce dar dupa ce a facut skyly clipul cu diverse stunturi,drifturi cu aceste edituri si a fost promovat acel clip toata lumea il copiati,eu iti felicit munca depusa dar un sfat nu mai copiati

sincer imi vine acru de la aceleasi edituri,aceleasi drifturi,aceeasi masina :))

DA, L-AM COPIAT, ba GENIULE, exista comunitate de editori de 3 ani si tu imi spui mie ca l-am copiat pe mister bean la avatar? Taci daca nu stii

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.